Отнесен 
ей ся аз ще припадна от смях след малко, подозирай си каквото си искаш

казах имената на част от мафиотското ядро на тоя преход.
Искам да ти задам едни въпроси, искам и да ми отговориш обаче.
Неприятностите на прехода се изразяват с едно нещо и това е качеството на живота на населението. Това е икономически въпрос.
Я ми кажи кой създава качеството на живот? По-точно кой и какво влияе на качеството на живот в България спецялно?
Не вярвам, че ръководителите на вашата съпротива ви преподават що е то икономика и как функционира. Ето защо си останал заблуден, че куфарчетата и мутрите са съсипали държавата.
Няма тука ръководители, има хора които действат според общ план и интерес. Аз ли съм заблуден? Ти да не си експерт по икономика?

Да не се окаже обратното? Куфарчетата отиват в ръце на точно определени от ядрото хора, които да ги вложат по точно определен начин на точно определено място. Мутрите тероризират бизнеса и в случаи групировки са собственици на цели градове и села, налагат силов монопол като след това си плащат на хора наречени политици, министри и т.н На всичкото отгоре в БЪЛГАРИЯ НЯМА ЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ! Ако изобщо има конкуренция в по-големите бизнеси.
Сега виж какво си написал >
Във всеки случай тяхното вредоносно влияние било не повече то 5% от общата икономическа неприятност Когато една групировка контролира целия бизнес и приход на пари да речем в Ямбол или Сливен, (който се издържа от сводничество и проституция) чрез силовия монопол това на какъв процент от бизнеса и местната икономика влияе?
Дали не е на 95%? Твоите
5% дето ги говориш тука се отнасят за хората близки до мутрите и самите мутри, на тях само създателите им оказват влияние. Или ще отречеш, че в България все още има цели градове и райони собственост на групировки!? И как тогава ми казваш, че мутрите и групировките не оказвали влияние върху качеството на живот изобщо? Я се пробвай да построиш хотелче по черноморието

знаеш ли какво ще ти се случи ако не си вътрешен и не си плащаш където трябва? И държавните институции ще се обърнат против тебе, защото Италия си има мафия ама Българската мафия си има ДЪРЖАВА!!! Аз да не пропусна да ти кажа пак, че тези групировки са създадени от същото ядро народни рушители, за които говорих в предния пост.
Главната причина за влошаването на качеството на живот е спирането на работата на много производствени предприятия. Версията, която лансират такива като теб е, че те са били окрадени и вкарани в дълг, за да бъдат продадени после на безценица срещу окрадените пари и парите от куфарчетата.
Отнесен ти говориш пак за завършени факти, тука става въпрос за причината за това КАК се е случило и ЗАЩО, крайния резултат ни е до болка ясен. Как спряха работата на производствените предприятия и изобщо на цялото производство и индустрия на България знаеш ли гн експерт по икономика? Дойдоха гн Костов и компания + мистър 10%, които са отрочета на ядрото от бивши комунисти - преоблечени сегашни най-големи капиталисти, за които аз говоря. Създадоха ликвидационните комитети, събориха селското стопанство под предлог, че било създадено от комунистите вместо да го обновят и просто да го демократизират, да го оставят на самите членове на кооперациите.
Съсипаха производствените предприятия, за които говориш чрез приватизацията. Техни хора приватизираха за жълти стотинки фабрики давали работа на стотици и в случаи на хиляди хора, предприятия давали поминък на цели райони! Ей за това е твойто спиране на работа. За жълти стотинки ги приватизираха! Оставиха си за тях и техните хора а останалите ги оставиха на циганите.........
Главната причина за влошаването на качеството на живот е спирането на работата на много производствени предприятия.
Тука питай КОЙ и ЗАЩО им прекъсна работата а не, ей там се крие причината, за която говориш тука празни приказки.
На първо място подозирам, че ме лъжеш за това кой и по какъв начин е отговорен за тъпия преход, който се получи.
Ти си отговорен, аз съм отговорен, интелигенцията е отговорна, простия селянин е виновен! Ние позволихме да ни превърнат Родината в турски кенеф, защото сме заспали овце, и все още го позволяваме!