Миротворец здрасти! Благодаря ти за мнението и критиката.
Ще ти задам един въпрос. Ти би ли учил детето си да получава всичко на готово?

Би ли учил детето си да чака на готово? Аз не бих. Същото е и с приятели, съфорумници и т.н Когато нещо бъде давано и давано на готово в случая с едно дете, то не би развило така да го кажа навика да се бори само. Без този ``навик`` и подчертавам, че е в кавички, защото е нещо много дълго за обяснение, как това дете ще има собствено мнение и способност да се развива само един ден ако винаги чака някой да му каже или да му донесе или да му направи? Как според теб? Аз мисля, че ако не оставя тези съфорумници сами да си го докажат ще ги превърна в обект на манипулация. Така се правят и зомбита, така се манипулират и маси от хора, като им отнемеш собственото мнение, виждане, развитие и т.н и им предложиш нещо в замяна, което те съзнателно или подсъзнателно да очакват или да предпочитат пред това те самите да се развиват, знаят, могат и т.н
Тука някой хора май не разбират, че по този начин ги оставям ТЕ САМИТЕ да го видят и да си го докажат

само така се осъзнава нещо истински. Мисля, че с това ти отговорих достатъчно подробно.
Доста е дълъг списъка с Българските Революционери масони, много голям процент от лидерите на самото Освободително Движение във всички краища на България включително Македония и Одринско (моя корен е от там) са били масони. Аз никъде не съм говорил за клетвата практикувана от тях, тя си е наша Българска и няма нищо общо с масонството. Един масон никога няма да тръгне да прави масони останалите около себе си, абсолютно никога.
Ето сега виж хората как интерпретират според туй дето са си втълпили, ето го прекрасния пример. Кога съм говорил аз за клетви и изобщо са масонски организации? Казах МАСОНИ, което значи отделни личности.
Нека тези, които им е интересно сами го проверят, обясних начина по който да говорят за да им се даде информацията, никой няма да им я откаже. Това че ги мързи и НЕ ИСКАТ сами да се развиват и сами да знаят, Приятелю......... съвсем не е мой проблем.
Ако не срещна събеседници за смислени разговори аз ще съм поредния напуснал вашия форум, не че не го харесвам, просто не искам да си губя ценното време и енергия за празни приказки. Поздрави!