Автор Тема: Масонството - тайна или не  (Прочетена 170949 пъти)

0 Потребители и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 153
Re:Масонството - тайна или не
« Отговор #105 -: Декември 30, 2010, 20:52:24 pm »

Кой къде говори за посредници?  В коя ложа си видял документи за Българските масони?   :) Много ми е чудно, това че не можете да ми отговорите нито да си обясните с вашите терминчета постовете си е ваш проблем  :)

А какво е да си просветен?  :lol: :lol: :lol: Чакам отговори, закачките и чешенето на езици не са отговори  :lol:

Защо си мисля че си противоречиш с този ти пост и съответно с отговора ти отправен към SMSH-H !

Цитат
Информация за това има! Въпроса е отново същия - Кой се е мръднал до някоя ложа да поиска да му покажат информация за това?

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 273
« Отговор #106 -: Декември 30, 2010, 21:08:39 pm »
Въпроса си е абсолютно точно зададен, само забележи - В коя ложа си видял документи за Българските масони? сиреч, ходил ли е въпросния господин до някоя ложа да пита.

А сега замисли се, ти защо по другия начин го интерпретираш? Не че е моя работа и впрочем изобщо не ме интересува даже, но за себе си се питай. Ако искаш върни се няколко поста назад и прочети обратно насам.

Поздрави!
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен otnesen

• Пишещ
  • Публикации: 648
« Отговор #107 -: Декември 30, 2010, 21:43:00 pm »
Информация за това има! Въпроса е отново същия - Кой се е мръднал до някоя ложа да поиска да му покажат информация за това? Идете до ложите, поставете въпроса правилно, там ще ви разберат много лесно какви са ви мотивите. Със самия разговор, който ще проведат с вас, ще стане пределно ясно кое ви подтиква да искате информация от ложата. Ако мотивът ви е користен, съвсем любезно ще ви бъде отказано, ако покажете, че наистина ви води мотива за знание, няма да ви откажат. Говорете правилно и никой няма да откаже да ви потвърди колко Българи преди Освобождението са били масони и точно кои са били. Аз ще ви кажа, че са 90% от цялото Освободително Движение.

Ще проучат кой точно им иска информация и ще ви дадат период от време за отговор. Има много хора, които спекулират с масонството и масоните и тази именно е причината, поради която ще ви проучат. Съвсем нормално е мисля и ако отидете до Светия Синод и там ще направят същото заради това, че има прекалено много хора не с намерение да учат а със съвсем други намерения.
Заповяа-а-а-адайте в нашите ложи, заповя-а-а-адайте, добре дошли!!! Тук ще ви посрещнем много гостоприемно и ще ви сервираме специални чайчета, докато ви обясняваме за великите корени на нашето тайно движение и предимствата на нашите личностни учения пред тези на останалите просто религии. Ние ще ви изслушаме много внимателно и ще преценим, дали не сте депресиран или разстроен по друг начин и ако е така ще ви приемем най-топло за да ви излекуваме и да ви направим щастлив.

Бо-о-о-оже, човече, напълно ли си сигурен, че не сте секта?!?!

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Отговор #108 -: Декември 30, 2010, 21:50:55 pm »
Цитат
Заповяа-а-а-адайте в нашите ложи, заповя-а-а-адайте, добре дошли!!! Тук ще ви посрещнем много гостоприемно и ще ви сервираме специални чайчета, докато ви обясняваме за великите корени на нашето тайно движение и предимствата на нашите личностни учения пред тези на останалите просто религии. Ние ще ви изслушаме много внимателно и ще преценим, дали не сте депресиран или разстроен по друг начин и ако е така ще ви приемем най-топло за да ви излекуваме и да ви направим щастлив.

Е това сега е плод на твоето въображение. Ето виждаш ли как от непознатото човек сам си прави филмите че и си ги вярва после  ;D Как искаш да знаеш нещо, когато ти умишлено не искаш да го научиш и бягаш от него? Няма как да стане  ;)
Вие трябва да схванете, че сте отговорни за света, с който се срещате. Ако неможете да схванете това

Неактивен otnesen

• Пишещ
« Отговор #109 -: Декември 30, 2010, 21:59:53 pm »
А ти какво сега, ще седнеш да ме убеждаваш, че в реалния свят сектите не съществуват, пък камо ли да се ползват от подобни методи? Всъщност използвам въображението си за да правя съпоставка с всичко онова, което знам за сектите и тяхната дейност. Засега припокриването е на впечатляващо високо ниво. Дори бих се обзаложил. ;)
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 22:00:56 pm от otnesen »

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
« Отговор #110 -: Декември 30, 2010, 22:14:02 pm »
Въпроса си е абсолютно точно зададен, само забележи - В коя ложа си видял документи за Българските масони? сиреч, ходил ли е въпросния господин до някоя ложа да пита.

А сега замисли се, ти защо по другия начин го интерпретираш? Не че е моя работа и впрочем изобщо не ме интересува даже, но за себе си се питай. Ако искаш върни се няколко поста назад и прочети обратно насам.

Поздрави!

Аз лично за себе си си имам отговорите :), което обаче не отрича развитието на интерпретацията им тук.

Сега те цитирам:
Цитат
В коя ложа си видял документи за Българските масони?[/b] сиреч, ходил ли е въпросния господин до някоя ложа да пита.

Ок! Кажи им къде да отидат и да попитат за въпросните документи....и те ще отидат!
Тук мисля, че има доста доброволци, които биха го направили, стига да ги насочиш към точния източник!
Ще е интересен отговора на българските ложи, които ще дадат на някой съфорумец, ако разбира се и те самите го знаят  :)!

Просто ги насочи,  към кого да зададат конкретните въпроси... :)

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #111 -: Декември 30, 2010, 22:19:29 pm »
Rosenkreuz,

Как преценяваш дейността на вече починалия, лека му пръст  :hi:, генерал Константин Павлович Петров? Става дума за публицистичния филм, където той прави десет лекции, в които разкрива всички непознати за масовата публика тайни на управлението:

http://kolibka.com/2.html

И в оригиналния руски сайт: http://pravdu.ru/lessons/petrov/ .

За непознаващите К. Павлов: достигнал е поста заместник началник на руския център за управление на космическите полети. Тъй, че съвсем не е случаен човек, а прави такива епохални разкрития в лекциите си.
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 22:46:23 pm от SMSI-H »

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
« Отговор #112 -: Декември 30, 2010, 22:48:53 pm »

Оооо...боже, otnesen масонството не са секта, а са тези, които ги създават и интегрират, като част от обществото ни,те са техните създатели,  независимо дали ни ги представят под религиозна, националсоциалистическа или интернационална форма.

Разбира се нямам предвид нашите масони  :)...от "Большой театрус"

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Отговор #113 -: Декември 30, 2010, 23:11:47 pm »
Rosenkreuz,

Как преценяваш дейността на вече починалия, лека му пръст  :hi:, генерал Константин Павлович Петров? Става дума за публицистичния филм, където той прави десет лекции, в които разкрива всички непознати за масовата публика тайни на управлението:

http://kolibka.com/2.html

И в оригиналния руски сайт: http://pravdu.ru/lessons/petrov/ .

За непознаващите К. Павлов: достигнал е поста заместник началник на руския център за управление на космическите полети. Тъй, че съвсем не е случаен човек, а прави такива епохални разкрития в лекциите си.

Колега не го знам въпросният генерал. Като преведат филмчето с удоволствие ще го гледам. Благодаря ти!

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
« Отговор #114 -: Декември 30, 2010, 23:29:02 pm »

Оооо...боже, otnesen масонството не са секта, а са тези, които ги създават и интегрират, като част от обществото ни,те са техните създатели,  независимо дали ни ги представят под религиозна, националсоциалистическа или интернационална форма.

Разбира се нямам предвид нашите масони  :)...от "Большой театрус"

Смятай значи! Излязъл е на лов за гурута, които да основават секти.  :o

Ех, този път ме разбра, и разбира се политически такива... ;)....

Цитат
Аха, след малко ше мина да пия едно кафе с Батман, че след това със Спайдърмен имаме малко работа. Абе защо сами си създавате илюзии? Или ще говорим сериозни неща или изобщо няма да говорим. Ако съм ви неудобен нещо кажете и ще напусна форума и без това само се хабя сред профани дето НЕ ИСКАТ да проумеят нищо. Мене ми е се тая...

Изборът е твой Розенкройц, както казваш не си хаби времето с профани, а им докажи противоположното... :drinks:

Неактивен otnesen

• Пишещ
« Отговор #115 -: Декември 30, 2010, 23:55:23 pm »
Аха, след малко ше мина да пия едно кафе с Батман, че след това със Спайдърмен имаме малко работа. Абе защо сами си създавате илюзии? Или ще говорим сериозни неща или изобщо няма да говорим. Ако съм ви неудобен нещо кажете и ще напусна форума и без това само се хабя сред профани дето НЕ ИСКАТ да проумеят нищо. Мене ми е се тая...
С тез лафове не знам къде си тръгнал? Добре, айде давай да видим какво трябва да искам да проумея. Сигурно разни въпроси трябва да ти задавам. Какво ще кажеш за политическата обстановка, българската и световната?

И недей да ми разправяш как всичко е театър и че всъщност трябва да гледам другаде. Сценария ми обясни на този театър, че силно ме интересува.

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Отговор #116 -: Декември 31, 2010, 00:15:08 am »
agrippa  нищо на никой няма нужда да доказвам  :) Изобщо ми е се тая какво мислят хората и какво се случва с тях, въпрос на личен избор е. От собствено желание исках да покажа някой неща та барем им помогнат на тия същите хора да не си създават илюзии.

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Отговор #117 -: Декември 31, 2010, 00:20:05 am »
На готово нищо няма амиго, да си размърдат задните части доброволците, в гуглето има адреси на много ложи. Да си направят труда и да забравят просто, че някой ще им предостъпи нещо ценно ей така на готово. Няма такива филми, сами да си ги търсят. Аз не живея в България от малък и изобщо не ми се занимава с глупости между другото. Който търси намира е писано в Библията.

Неактивен Rosenkreuz

• Малко Писал
  • **
« Отговор #118 -: Декември 31, 2010, 00:25:11 am »
С тез лафове не знам къде си тръгнал? Добре, айде давай да видим какво трябва да искам да проумея. Сигурно разни въпроси трябва да ти задавам. Какво ще кажеш за политическата обстановка, българската и световната?

И недей да ми разправяш как всичко е театър и че всъщност трябва да гледам другаде. Сценария ми обясни на този театър, че силно ме интересува.

Аз не се намирам в твойта глава амиго :) Какво има там или какво няма си е твой проблем не мой. Слушай, няма да развивам една и съща тема по 10 пъти, върни се назад във постовете твоя въпрос е отговорен поне 4 пъти последния от които даже комично.

Цитат
И недей да ми разправяш как всичко е театър и че всъщност трябва да гледам другаде.

В себе си трябва да гледаш  :) Колко пъти да го кажа, ако не ме разбираш на Български, говоря още 4 езика ако искаш на друг език да ти го кажа ако ще ти е по-лесно да ме разбереш?

Неактивен otnesen

• Пишещ
« Отговор #119 -: Декември 31, 2010, 00:28:28 am »
Колега не го знам въпросният генерал. Като преведат филмчето с удоволствие ще го гледам. Благодаря ти!
Ей го тука преведено, ама няма да го гледаш, ами ще го четеш, ако не те мързи. :)
http://znanie.cogia.net/index.php?t=materials&f=0002
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 00:29:58 am от otnesen »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27