Морфей, Приятелю ти имаш отговорите

Но защо ги интерпретираш по този начин? Извинявай, ще си позволя да се обръщам към теб на ти.
Ето и моят отговор >
Ако не се криеше нямаше да го има тоя световен ред в момента и всичката тая галимация тук. Как може да избираш меду това да си роб и роб. Аз лично несмятам да чукам на никоя врата за да ме посвещават в по више робство, от роб на паричната система да стана пряк роб на демоните(всички същества които ни дуят по една или друга прична и държат в тая ферма)които ми дават власт над другите роби и ми внушават че съм свободен и посветен. И без библия народа е казал с питане и до Цариград се стига!
Обясни ми как да обясним на Бай Мирчо от Горно Александрово сливенско, че човешката душа е бесмъртна? Или как да кажем на кака Донка от Каспичан, че един от важните вселенски Закони е този на дуалността и противоположностите?

Виж, ето защо и масонството е дискретна организация, и не е само масонството такова!

Просто има хора, които са способни да разберат има и други, които са толкоз слепи, че просто им е невъзможно и малко хора ще се изхабят да отворят очите на средностатистическите нашенци с високо развита чалго-кръчмарска култура, които са толкоз надълбоко в матерялната тиня, че няма на къде просто! Замисли се и ще видиш, че имам право. Нас ни заробва ОБЩЕСТВОТО, то е подло, матерялно, страхливо и с много големи предрасъдаци. От малки ни заробва по този начин, като ни заковава за матерялното от самото ни раждане. Идва обаче момент от нашия живот, в който се чувстваме подготвени да упражним правото си на ЛИЧЕН ИЗБОР, да бъдем или да не бъдем. Приятелю току що каза много голяма Истина, не знам дали се усети, просто все още я интерпретираш малко грешно, не си преодолял предрасъдаците и търсиш вина у другите. Търси причините първо в себе си, питай се роб ли си или не си, ако си, замисли се кое те прави роб. Сам си задавай въпроси но бъди ЧЕСТЕН пред себе си, само този е начина.
Ами аз ги виждам редовно тия многизмерни гадини докато "спя". Нали те създадоха масоните те ги научиха да тарнсформират енергиите между измеренията и да им строят храмове за жертвопринушения и всичко останало.
Орфей, щом ги виждаш значи си масон от поне 18º степен

Виждаш ли сега, че няма нужда да си масон за да са ти отворени очите. Ако си чел Кастанета или Акексей Ксендзюк, би трябвало да знаеш какво виждаш! Това, което религията е обявила за демони са същества, които са създадени от същия Създател сътворил и нас. Замисли се сега но без предрасъдаци от какъвто и да е тип. Има един вселенски Закон отговарящ за дуалноста и противоположностите > материя-анти материя, гравитация-антигравитация, тъмнина-Светлина, мъж-жена и прочие. Самата Природа работи по този принцип! Той е навсякъде около нас! Ако в медитативно състояние или в което и да е друго състояние на възприятие виждаш подобни същества, трябва да знаеш само едно за тях > те просто СА, просто съществуват и се борят за отцеляване както и ние. Не са демони нито са нещо, което може да се определи просто този им е начина на съществуване. Могат да променят формата си в каквато ти ще я възприемеш за да продължават да се хранят с това, което отделяш - ЕНЕРГИЯ. По този начин отцеляват и са много умели в заблудата. Много хора канализиращи информация канализират в същност точно от тях, като по този начин се превръщат в жертви, защото не са си направили труда да се допитат до себе си дали е правилно туй дето го вършат. Хранят се с твоите негативни емоции и най-вече със страховете ти. Това трябва да ги говори само едно и смело да продължиш на следващото ниво, там ще ти се промени възприятието и ще видиш нещата от друг ъгъл, ПРЕВЪРНИ СТРАХЪТ В СИЛА! Преодолей ги като не им обръщаш внимание, като ги приемеш за нещо нормално, защото те са нещо нормално, там са, съществуват, те СА както и ти СИ.
Така че ритуалите не са просто традиция за забвления ами зверско инсталиране на енегиен трафик между боговете и робите. Верно е че няма нужда вече да си масон за да те издуят или накарт да им служиш, има интерактивни технологии. Няма кво да избираме, то ни се полага по право ние сме многоизмерни същества поданали или взети в робство тук.
Ритуалите са символични, също както ги прави и църквата. Верно има наистина тайни организации, които ползват точно определени ритуали за точно определени цели, те са от лошите, да, няма да го отричам, защото е Истина.
Ако наистина правиш това, което правиш, в същност си много напреднал и това, което те задържа да не полетиш са предрасъдаците, страхът и най-вече егото. Преодолей ги и ще видиш КАКВО си

След това ще си говорим пак, по масонски степени ти си с поне 16º майсторска степен.