Автор Тема: А АКО РЕАЛНОСТТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ Е ТАКАВА....  (Прочетена 6877 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен misbis

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
 • космически дисидент
  • СИЛАТА НА ЧОВЕШКИЯ ДУХ
Малко история на тема сами ли сме не във Вселената,а сами ли сме изобщо на земята

Връзката на Гиза-групата с Нациска Германия
За първи път,Сивите (синтетична извънземна група-Зета Ретикули) са осъществили контакт със земно правителство през 1931г.Това е станало в Германия.Германците са отклонили поканата на Сивите,защото вече са били във връзка с Гиза-групата.Тази група е от представители на ренегати от хуманиодни извънземни,имащи база под платото Гиза в Египет.По онова време те са били доминираща група от общността на Плеядянците.Част от тази група са били Ащар,Камагол,Йехова.
Те са имали своя цел по онова време и са "играли на Богове"с хората.Хората са ги възприемали като Богове,заради технологиите им.Германците са започнали направата на ракети и космическа програма още през 1930,благодарение на връзката си с тази група.Технологиите са били използвани за създаване на оръжиятай като германците са се страхували от извънземна инвазия.Те са получили различни технологии, между които уреди движещи се със цвободна енергия и антигравитационна технология.

ТРИСТРАННАТА НАМЕСА- АМЕРИКА,СССР,БРИТАНИЯ
Американците първи отварят вратата на Сивите.През 1934г Сивите се представят на управата на САШ. Но истинският контакт започва след Роузвел катастрофата.
Тогава Америка,Съветския съюз и Британия,управата на най-високо ниво, се съюзява в т.н. Кръвни-братя.
Тези правителства не са знаели по онова време за връзката на  Германците Гиза-групата.
Инцидентът в Роузвел е допринесъл за спешно създаване на програма за защита на Земята.Върхушката на Америка и Съветския Съюз създават т.н. Черно правителство.(в сянка)Истинската космическа  програма се развивала под земята.Първоначално се е финасирала от Римския Клуб.
Сивите са помогнали на това Черно правителство да построи някои от първите съоръжения на Луната.
НСА-националната агенция по сигурност се създава през 1950 след като Американското правителство многократно засича корабите на Сивите и стрелят по тях.Сивите разбират,че за да си осъществят генетичната програма,която ще спаси расата им, им трябва договор с управляващите земни.На Сивите им е трябвало генетичен материал от хората, а на замните военни-технологиите им.
Така през 1954г американското правителство сключва договор със Сивите.Договорните взаимоотношения включват получаване на технологии на принципа на анти-гравитация,метали,технологии за управление на околната среда,свободна енергия,медицинска технология.От своя страна Сивите получават право да работят с човешкото съзнание и емоции и да пребивават на Земята.Тъй като тяхната раса е застрашена от изчезване,те отчаяно се мъчат да копират,да вземат назаем човешкия дух,който е безсмъртен.(Сивите особенно силно са заинтересувани от високо еволюиралите души,дошли в тела на земята в тези напрегнати времена.През 1995 броят на тези високоеволюирали души е бил 72.000,като се е очаквало през следващите 3 години да дойдат още 72.000.Те идват в човешки тела,за да работят "отвътре" и помагат на човечеството да балансира създадената негативност.)
Срещата се е състояла във Въздушната база Холломан.
Някои от документите и разменените материали могат да се намерят днес в секцията на НСА,наречена Blue Moon,разположена в подземната част на въздушната база Киркланд в New Мексико.Все още, там се извършва производството на съоръжения със свободна енергия за космически изследвания.
Голяма част от тази извънземна технология е била изпратена чрез подземни тунели до огромната подземна лаборатория до Лос Аламос.
НСА са извън законодателството на Америка.
Частните корпорации,които поддържат различни извънземни групи и правителството в сянка са
Standard Oil,Lockheed, Northrop, McDonald-Douglas, AT&T, IT&T, the A.Matthews Construction company, the Robbins Company,the Utah Mining Company.
Голяма част от парите си НСА получава от частните компании за да строи извънземна технология и да задържа човечеството под контрол.
Дори ЦРУ не знае всичко за Ултра и Blue Moon секциите на НСА.
Познатата на много Мажестик група,MJ12,която е сменяла името си не еднокрарно, е на дъното на тази ерархия,занимаваща се с извънземна технология.
MJ12 обикновенно са осъществявали срещите си в т.н. Country Club,в планината Виргиния.От там са прехвърляни в подземен град наречен Равенрок,на юг от Пеннсълвания.Coutry club е собственност на фондацията Рокефелер.

ПОДЗЕМНИТЕ БАЗИ И ТУНЕЛИ
Огромна тунелна система свързва многобройните подземни бази по цялата земя.Някои от тях са били строени от извънземни групи преди милиони години.Ето някои от тях
Австралия-Пине Гап
Китай-Хиинг,Монголия,контролирана от Америка и Русия
Русия-още през 1958г,тайната обща космическа програма на Америка-Британия-Русия е използвала Руската земя за изстрелването на технологии към Луната.Тази технология е нямала нищо общо с тези огромни ракети,които официално публиката вижда да се изстрелват в космоса.Базата е до Серов.
Други бази-  до Карага и Сакауеен, и супер секретна в Урал,на север от Серов.
Иран-в пустинята,в средата на Иран.Има тунелна система,свързваща я с Червено море и Индийския океан.
Алжир-планината Тахот
Африка-Судан-Няла Range.Заир-на запад от Кинду,Боцвана-Камахаки,Египет-до границата с Либия,на запад от Кайро под Гиза.
Швейцария-под планината Mount Бланц
Норвегия-на изток от Нарвик
Швеция-под частния остров Готтланд
Южна Америка-под Андите
Чили-на север от Цалама
Бразил-до Мото Брава Цуйнва
Америка-Алабама,Мисоури,Минесота,Тексас,Ну Мексико,Аризона,Юта
Калифорния-Twenty-Нине Палмс,Death Valley,Бишоп
Вашингтон-Невада,Гроом Лаке,Сунспот
Canada-Алберта,Calgary
British Колумбия-North Бей,Ортарио
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И в днешно време продължава извънземното вмешателство на заинтересовани извънземни.Сивите контролират мозъчните вълни на имплантираните хора.Генерации през последните 100г са били имплантирани.Клониране на човешки същества се извършва както от тях,така и от НСА.
През 1950г Сивите са искали да подпишат договор и с Русия,но руснаците са отклонили това искане.Руснаците са предупредили John Kennedy за намесата на Сивите,по време на Кубинската криза.
Kennedy се е допитал 3 пъти до ЦРУ,дали това е вярно,и те 3 пъти са го лъгали.Kennedy е искал тези технологии да станат всеобща употреба и за полза на хората.Така,правителството в сянка е видяло заплаха в Кенеди и го е елиминирало.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Правителството в сянка, заинтересовани от контрола над човешката маса са използвали и използват супер технологии и други приоми за да поддържа масата робския си манталитет.
Моля за извинение,ако с моите думи причиня силни чувства и вълнение сред много вярващи.Не искам да нараня никого.Ако това,което четеш ти идва в много на твоето възприемане за света,просто го остави.
Религиите по земята,различните вярвания са умишлено създадени и насадени,за да се държи човечеството настрана от осъзнаването на свободната си воля,избора, и духовната си мощ.
В хората от векове е създаден умствен модел на подчинение пред авторитети,надежда за Спасител,робско търпение.
Сивите ,за да избегнат създаване на карма за себе си,от това вмешателство,те създават механизъм, с който ние хората сами си създаваме карма.Изкуствено създаден модел,тъй като хората имат силата със своите мисли и чувства да създават реалност.И така,благодарение на нашите си вярвания,каквито и да са те,ние създаваме една реалност,която обаче няма нищо общо с реалността от замисъла на творението.Тя е изкуственно създадена и ние,в резултат на контрола над съзнанието ни, съзнателно я поддържаме.
Ние,хората, наистина сме богове,можем да създаваме реалности,но сме водени в погрешна посока.
Човечеството с радост отдава своята духовна мощ на "Спасители","Месии",защото така е внушено на съзнанието ни.
Малко са хората,които могат да приемат факта,че те сами са отговорни за собствената си еволюция,че те държат в ръцете си своето освобождение и развитие.
За да се постави човечеството съвсем на колене и приеме всяка форма на "спасение", отдавна се работи по манипулацията за "Второто пришествие".Планирано е да стане малко след тоталния колапс на икономическата система.
Приготвен е клонинг,за който ще бъде "доказано",че е "Спасителя",технологии,чрез които хората да чуват гласа на "спасителя" в главите си,и други Холивудски ефекти,които във вид на холограми се прожектирват в небето.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Положително настроените към човечеството извънземни, отдавна са предложили своята помощ на земните правителства срещу Сивите и другите колонизатори.Но условието,да се унищожи ядреното оръжие,земните правителства не приемат.Правителството в сянка отчаяно търси начин да се оттърве от Сивите.Но вместо предложената помощ,те изпращат сигнал за помощ,използвайки програмата ЦЕТИ.
И кой мислите откликва на сигнала-рептилите от Алфа Драконис,враговете,както на Сивите,така и на хората...
С две думи,положението съвсем се обърква.

Неактивен goldeneagle

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 86
 • no world order
Re:А АКО РЕАЛНОСТТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ Е ТАКАВА....
« Отговор #1 -: Декември 10, 2010, 22:20:49 pm »
misbis много добър пост

Неактивен File099

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
 • Търсач на НЛО
Re:А АКО РЕАЛНОСТТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ Е ТАКАВА....
« Отговор #2 -: Декември 10, 2010, 22:31:09 pm »
Според мен лично тази "информация" е фантастична и абсолютно невярна най-вече поради две обективни причини:

1.На тогавашното развитие на технологиите е било невъзможно да се усвояват извънземни такива. То сега би било изключително трудно, камо ли тогава!

2.Ако немците са имали тези технологии те съмнено щяха да победят. Тогава защо не са победили? А аз знам много добре защо това не е станало...

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 256
Re:А АКО РЕАЛНОСТТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ Е ТАКАВА....
« Отговор #3 -: Декември 11, 2010, 13:55:07 pm »
Малко история на тема сами ли сме не във Вселената,а сами ли сме изобщо на земята

 


 :good:

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Re:А АКО РЕАЛНОСТТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ Е ТАКАВА....
« Отговор #4 -: Декември 11, 2010, 15:44:31 pm »
И от цялата работа какво следва? Какво трябва да направим ние?
Според мен отговорът е прекалено елементраен и затова е трудно приемлив. :) Трябва да избием от главите си мислите, че няма как да променим нещата, че нищо не зависи от нас. И изобщо няма нужда, да правим огромни революции, да мислим нов социален ред и тем подобни... Просто да започнем да се усмихваме, да помагаме на комшиите, да спрем да бъдем алчни, да спрем да се лъжем, мисля че схващате вече.
Един най-обикновен живот, със съзнателно избягване от вършене на кривотии и злини. Смятам, че е толкова просто.
 :hi:

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 717
Re:А АКО РЕАЛНОСТТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ Е ТАКАВА....
« Отговор #5 -: Декември 23, 2010, 20:41:04 pm »
P.E.A.C.E. - Много точно и ясно казано. Напълно съгласен. А че тъмните сили не спят, то се вижда от новините.
Филе099- сподели какво знаеш. Много версии има защо Хитлер не е победил.Чакаме.

Неактивен the_special_boy

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 179
Re:А АКО РЕАЛНОСТТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ Е ТАКАВА....
« Отговор #6 -: Декември 23, 2010, 20:49:02 pm »

Един най-обикновен живот, със съзнателно избягване от вършене на кривотии и злини. Смятам, че е толкова просто.
 :hi:
:drinks:
Всеки живее в някакъв измислен филм,но като че ли моят филм е по действителен случай!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27