По-последни данни голяма част от територията на Норвегия,планинската част ще се запази след топенето на ледниците и разместването на полюсите на 24 дек. 2012
Благодарение на това,че навлизаме в четвъртото измерение,много хора дори да се намират на застрашено място,ще "бъдат" преместени на безопастно място.Това за четвъртото измерение е така, повишава/т се вибрацията/иите на земята.
Но както бях писал вече някъде, това няма да стане нито на 21 нито на 23 или 24 12.2012
Още по-малко пък ще стане бързо.
Древните календари са си ок за циклите, но в последните години д0ста промени са настъпили и просто смяната на полюсите и всичко покрай това събитие, ще се случва бавно, нещо повече то вече се случва от едно известно време. Някой го знат, други го усещат, все тая
Процеса колко време ще трае не знам, но съм сигурен че ще е доста и причината е много проста. Да не се издухат всички души пребиваващи на Земята, както би станало ако промяната стане както е нормално за няколко дни.
Така че, както казва flyDragon, нека си строят бази и да се погребат там.
Промяната ще е духовна не физическа, а физическите последствия ще са второстепенни.
Ако все пак се случи някакъв друг катаклизъм, то той няма да е свързан с промяната на съзнанието. Все пак всеки си е избрал да бъде тук точно в този момент, и всеки ще си преживее това за което е дошъл. Вече не сме единно съзнание за да мислим как глобално да се реши проблема, надявам се наистина да се случи катаклизъм, за да може непорастналите души най-накрая да прогледнат и да се започне с преминаване съм единно съзнание.
Ами само си представете щяха ли да съществуват всички малоумни проблеми на тази планета, ако човечеството имаше единно съзнание и информацията не се криеше. Отговора е НЕ.
Който иска да крие информация, както е казал поета то е все едно едно малко дете да пишка зад врата и да си мисли, че никой не го вижда
Информацията е просто тип вибрация, който може я улавя, не може да се скрие.
И колкото по-бързо всеки от нас се настрои на финните и високочестотни вибраци толкова по-бързо ще се свърши цялата тази кретения с конспирации и дезинформация
Малко се отклоних от конкретната тема, но тук ми дойде муза да ги напиша тези неща.
В този ред на мисли, разбулването на конспирации е по скоро от чисто любопитство.
И ако тези които "управляват" си мислят че с техните дребни души могат да направят нещо, ами да си вярват, няма лошо.
А тези, които наистина нещо вършат, остават незабелязани