само в секция "Мнения, препоръки и въпроси" има 8 страници с по 20тина теми ,повечето от тях с няколко страници - кой изобщо си мисли ,че може да се прочетат всички и кой юзър би обърнал внимание на теми от създаването на сайта ,дори и да са те с тематичната насоченост на неговите препоръки.
не бих казал ,че съм неграмотен относно въпроса за достъпа до сайта.
Може би не беше правилно да го наричам бъг ,но си е проблем.
Не мисля ,че е моя работа да следя качеството на хостинга на сайтовете които посещавам - все пак не ги поддържам аз.
а за това че време не ми липсва - ще кажа - "времето е в нас и ние сме във времето" /Васил Левски.
Както аз не коментирам интензивността на употреба на сайта от ваша страна ,така надявам се и вие няма да го правите спрямо мен.Това си е лично моя работа.
Всеки може да намери време - стига да иска.
Както се вижда малко по-късно постнах малко инфо и за един друг проблем ,който си е проблем на самия сайт - ако някой се интересува от подобряване на качеството тук би могъл да обърне внимание на всички забележки ,а не да обуславя темата ми с липса на техническа компетентност.
явно г-н Black Adder веднага се засегна от това ,че някой критикува нещо по сайта.
"После ще ми ревете пак - ама къде ми е темата!!!!" - не си спомням да съм "ревал.Още повече някога съм се обръщал лично към вас.
Ако се премахват теми какво мога да направя - нищо.Единствено мога да спра да посещавам сайта - предполагам това няма да натъжи никого,дори и мен.Ако толкова държах да изкажа мнението си по въпроса за преместените теми ,бих писал в безкрайната тема "къде са ни темите" /или нещо от сорта/,там има предостатъчно мнения.