Автор Тема: Ваксини  (Прочетена 499889 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Seeking

• Четящ
  • *
  • Публикации: 8
Re:Ваксини
« Отговор #750 -: Март 01, 2011, 00:58:21 am »
Seeking и heretic ! Това е вашето решение.
Мое мнение от стр.45 в настоящата тема:

"Трябват само минимални усиля от ваша страна. Потърсете във вашият град една от "черните овци"- лични лекари сред докторската гилдия. Тези "черни овци", имат доста различно мнение от колегите им зомбита за ваксинациите. Намерите ли такъв няма да имате проблеми ни с детски надбавки, ни с бъдещ прием в детски ясли, градини и всякакви Ферми за деца. Казвал съм го в по-предни мнения в темата, но ще се повторя. Ние намерихме такъв доктор и той отбелязва в картона на сина ни, че ваксината е бита, а де факто е кошчето за боклук, където и е мястото. Вече е на шест години и има само една поставена като се роди-наркоманската за хепатит "Б". Детето добре се развива. Не боледува и дрехите на батко му от втори клас, които доизносва са му теснички...

Както си решите, но има Изход".
Гален, наистина и това е вариант, но моята позиция е по-различна - докато всеки се спасява както може нищо няма да се промени. Аз се подписвам при нашия педиатър, че отказвам ваксините и не крия, че детето ми не е ваксинирано. Вече има в ход и дело http://www.sac.government.bg/court22.nsf/d6397429a99ee2afc225661e00383a86/6ad617a50c7c4784c225774a00201d04?OpenDocument относно отмяната на задължителните имунизации в Бг. Най-вероятно това дело няма да бъде спечелено в Бг, но за да отиде в Страсбург трябва да бъдат минати всички инстанции тук. Така, че стискайте палци :)
А относно Фермите за деца също има алтернатива (поне що се отнася докато тръгнат на училище) и това са Родителските кооперативи http://www.mediapool.bg/show/?storyid=170179
« Последна редакция: Март 01, 2011, 01:02:00 am от Seeking »

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
    • Тук трупам всичко преведено от мен и не само...
« Отговор #751 -: Март 01, 2011, 20:35:34 pm »
Не съм споделил тук, но сега ще!

Поредното мое творение - Vaccine Nation.

Ще последва следващ и следващ... Така, е! Не искам да има други увредени и с 95% нарушена трудоспособност, като мен! Просто не искам!

Неактивен the_special_boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 179
« Отговор #752 -: Март 01, 2011, 21:37:16 pm »
Ваксинирана нация
Филм относно вредите от ваксините! Филмът предоставя изчерпателна информация от стойностни учени и обикновени хора отнсоно вредните вещества във ваксивните, и показва нагледно тежките увреждания и инвалидизации след ваксини. Един разтърсващ филм за истинското естество на ваксинациите, който представя пред погледа на зрителя трагичните истории на редица пострадали от ваксините деца и възрастни! Самите жертви и техните родители споделят пред обектива на камерата преживените болки и ужас следствие на "невинните" ваксинации! Всичко това ще натовари психиката на зрителя, но само за да научи истината относно черния свят на ваксините!

http://www.elit-bg.com/index.php?page=torrent-download&id=31d36a4bea5252ee9e90ca5e46e5d0ac947041a8
Всеки живее в някакъв измислен филм,но като че ли моят филм е по действителен случай!

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #753 -: Март 01, 2011, 21:51:45 pm »
ок, special boy ;) и така става ;)

ЛИНК към моето РС, да си траквам прогреса - искам всички на EN да станат на BG!

И ЩЕ стане!

Неактивен gabriella33

• Четящ
  • *
  • Публикации: 82
« Отговор #754 -: Март 09, 2011, 15:26:56 pm »
Голяма част от майките не желаят да ваксинират децата си,но държавата ги принуждава по много драстичен начин,като например:нямат правото на детски надбавки,децата, които не са ваксинирани,не могат да се запишат в ясла,детска градина.Парични санкции,някой по-горе го беше споменал...
Защо спряха рекламата на ваксината против рак на шийката на матката?!
Установено е ,че всяка ваксина отключва "дремещи" болести у нас(особено ракови заболявания),които иначе има голяма вероятност никога да не проявим.За пример ще посоча , че преди 2 години,мой познат почина от скоротечна левкемия,провокирана от ваксина против грип.Диагнозата е поставена от медицинско лице.Но такива неща докторите,не ти казват ,когато те ваксинират.... :diablo:
ЮДА ПРЕДАДЕ ХРИСТОС И ТОЙ ОТИДЕ В РАЯ.ПРЕДАТЕЛ ЛИ Е ЮДА?

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #755 -: Март 09, 2011, 20:34:49 pm »
Да, аз нямам право на детски, защото не съм ваксинирал сладурчето...

Просто не искам да започне да страда от слабост в краката, както тати, или да развие автоимунно заболяване, както тати, или да има после 95% нарушена трудоспособност, както тати...

btw, поредния мой преведен филм наближава - Are Vaccine safe
« Последна редакция: Март 09, 2011, 20:36:13 pm от XVisible »

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #756 -: Март 10, 2011, 19:38:26 pm »
Бойкот на всички ваксини!

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #757 -: Март 10, 2011, 23:27:31 pm »
Бойкот на всички ваксини!
teni, с бойкот няма да стане номера...

Аз го виждам с осъзнаване на голяма част от населението (критично ниво на колективно съзнание) чрез книги, листовки, показващи съставките, филми, отворени и обективни дискусии с лекари и пр. За филми вече преведох два, като третия е в процес на превод и ще стане до седмица някъде.. Правя каквото мога и трябва, а да става каквото ще!

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #758 -: Март 11, 2011, 10:21:16 am »
ХВ, вършиш народополезна дейност. Браво. То така и ще бъде, първо разясняване после идва бойкота. Дано на народа да му стане ясно за какво става въпрос. :hi:

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #759 -: Март 15, 2011, 22:26:36 pm »
Ваксина спряна в Япония, като убива 6 бебета. Казват, че неидентифицирано вещество се е намирало в опаковките...
http://news.yahoo.com/s/afp/20110311/hl_afp/healthjapanvaccinesuspensionrecall_20110311143742

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #761 -: Март 25, 2011, 15:04:10 pm »

Неактивен gabriella33

• Четящ
  • *
  • Публикации: 82
ЮДА ПРЕДАДЕ ХРИСТОС И ТОЙ ОТИДЕ В РАЯ.ПРЕДАТЕЛ ЛИ Е ЮДА?

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #763 -: Март 26, 2011, 13:07:21 pm »
Това за аутизма се знае отдавна.

И също така е доста отхвърляно от педиатрите. Лумпените педиатри, от които се оказва, че няма никаква нужда!

За това се говори в поредния филм, за който правя субс - are vaccine safe.....

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #764 -: Март 26, 2011, 14:21:33 pm »
Цената на бизнеса с ваксини: 2000 мъртви бебета
По рано този месец (март 2011 г.) японските власти забраниха на лекарите да използват пневмококови и ХИБ ваксини, тъй като четири деца починаха веднага след ваксинацията. Истинската новина тук обаче, която така и не беше масово оповестена, е, че 2000 бебета умряха в САЩ след ваксинация срещу тези болести...

Продължава на: http://www.ivanstamenov.com/2011/03/2634/

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27