Точно днес в На кафе с Гала д-р Мария Папазова говори за ваксините и вредата от тях,по-точно за противогрипната ваксина.Също и за природната профилактика.
Аз също имам опит с ваксините-на 7 г.при антитуберкулозна имунизация ме разболяват от туберкулозен менингит,който местните лекари около един месец отказват да признаят,майка ми обаче убедена,че съм много болна, ме закарва в София,където след още няколко седмици диагностицират менингита и следва едно годишно лечение и последвал многогодишни контролни прегледи.Казаха ми ,че имам страшно силен имунитет и затова организмът ми се е преборил без последици.В ония далечни години бях първият случай спасен от този опасен вид на менингита.След този случай ми забраниха всякакви ваксини.Аз не се разболях от нито една от болестите,срещу които се ваксинираше.По същото време моят брат,който изпитва панически,смъртен страх от игли,не допусна от най-ранна детска съзнателна възраст нито една инжекция,нито една ваксина. Необходимо ли е да ви казвам,че сега той е на 48 г.и не е посещавал никога лекар,а и не съм го чула да казва ,че е настинал,да кашля или да има хрема,да ми е жив и здрав.Поддържане на имунитета на високо ниво, закаляване и силна психика са най важните неща за да не се разболяваме!