Автор Тема: Ваксини  (Прочетена 499891 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
Re:Ваксини
« Отговор #735 -: Февруари 12, 2011, 10:21:45 am »
И това заради ваксините? :o

За ваксините разбрахме, че са опасни. Тогава каква е алтернативата? Как човек безопасно да се предпази от тетанус или хепатит Б примерно? И може ли да се намери безопасен заместител на всяка ваксина?
Dreams are messages from the deep.

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
    • Тук трупам всичко преведено от мен и не само...
« Отговор #736 -: Февруари 12, 2011, 10:33:57 am »
Да, заради ваксина!!!
Как да се предпази човек ли? Чиста храна и вода, суровоядство и положителни емоции!
Другото (здравето и "ваксинирането" срещу опасните болести) само идва...

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #737 -: Февруари 12, 2011, 10:51:51 am »
Този начин на предпазване е възможен, но в едно близко бъдеще, когато голяма част от световното население разбере, че така както я живеем до сега, не може и не трябва повече... :yes:
Dreams are messages from the deep.

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #738 -: Февруари 12, 2011, 15:03:52 pm »
Този начин на предпазване е възможен, но в едно близко бъдеще, когато голяма част от световното население разбере, че така както я живеем до сега, не може и не трябва повече... :yes:
и най-вече, когато населението разбере и проумее факта, че именно ваксините са причина за
всички необясними състояния на тялото и причина за 100% от автоимунните заболявания!

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #739 -: Февруари 12, 2011, 19:15:38 pm »
Да, заради ваксина!!!
Как да се предпази човек ли? Чиста храна и вода, суровоядство и положителни емоции!
да и чрез периодически прочиствания на организма-колонотерапия.

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #740 -: Февруари 12, 2011, 20:34:15 pm »
Цитат
При подходяща диета това е излишно, но само при подходяща... :)

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #741 -: Февруари 14, 2011, 02:23:37 am »
Да, заради ваксина!!!

.. или периодични гладувания.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен ivi2010

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
« Отговор #742 -: Февруари 14, 2011, 10:02:21 am »
Точно днес в На кафе с Гала д-р Мария Папазова говори за ваксините и вредата от тях,по-точно за противогрипната ваксина.Също и за природната профилактика.
Аз също имам опит с ваксините-на 7 г.при антитуберкулозна имунизация ме разболяват от туберкулозен менингит,който местните лекари около един месец отказват да признаят,майка ми обаче убедена,че съм много болна, ме закарва в София,където след още няколко седмици диагностицират менингита и следва едно годишно лечение и последвал многогодишни контролни прегледи.Казаха ми ,че имам страшно силен имунитет и затова организмът ми се е преборил без последици.В ония далечни години бях първият случай спасен от този опасен вид на менингита.След този случай ми забраниха всякакви ваксини.Аз не се разболях от нито една от болестите,срещу които се ваксинираше.По същото време моят брат,който изпитва панически,смъртен страх от игли,не допусна от най-ранна детска съзнателна възраст нито една инжекция,нито една ваксина. Необходимо ли е да ви казвам,че сега той е на 48 г.и не е посещавал никога лекар,а и не съм го чула да казва ,че е настинал,да кашля или да има хрема,да ми е жив и здрав.Поддържане на имунитета на високо ниво, закаляване и силна психика са най важните неща за да не се разболяваме!

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #743 -: Февруари 14, 2011, 15:46:45 pm »
Поддържане на имунитета на високо ниво, закаляване и силна психика са най важните неща за да не се разболяваме!

Това  е  истината!! 

.. или периодични гладувания.

Ако  е  направено  правилно! 
      Има  едно  простичко  дихателно  упражнение,  което  е  изключително  антистресово.
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Edge of Sanity

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
« Отговор #744 -: Февруари 14, 2011, 16:37:49 pm »
Малко по малко започват да те контролират, един вид насилствено да те карат да правиш каквото на тях им изнася.
" Trust no one."

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #745 -: Февруари 14, 2011, 16:56:59 pm »
Ако  е  направено  правилно! 
      Има  едно  простичко  дихателно  упражнение,  което  е  изключително  антистресово.

Естествено.  :) Това е цяла наука. Трябва да се прави информирано и след като човек е наясно с теоретичната част.

Митко, какво е това упражнение?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • Публикации: 520
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #746 -: Февруари 21, 2011, 11:28:56 am »
Цитат на: mitko [/quote
:hi:  Не съм  се  излъгал  в  тебе :diablo:
  :)Благодаря Митко! Приемам го като похвала!
 И все пак да не забравяме, че всеки ден се пръкват нови и какви ли не лъскаво-рекламирани ваксини, та колкото повече хора бъдат убедени в техният негатив смятам, че е завоюване на позиции спрямо плана за намаляване населението на планетата! :hi:
БОЛКАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ!!!

Неактивен heretic

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #747 -: Февруари 24, 2011, 12:53:49 pm »
Някой има ли представа какво трябва да се направи, ако за да пуснеш детето си на градина или ясла трябва да са направени всички задължителни ваксини.Как може да се избегне закона,понеже информираното съгласие за отказ за ваксини не се признава от детските заведения,и означава да го гледам вкъщи до училище. Ще съм мн благодарна ако някой ми каже.

Неактивен Seeking

• Четящ
  • *
  • Публикации: 8
« Отговор #748 -: Февруари 24, 2011, 15:19:55 pm »
hetetic, в момента съм изправена пред същия проблем и за сега имам две алтернативи - частна детска градина(за някой е финансово непосилно) или т.нар. родителски кооперативи. За последното има вече доста информация в интернет.
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 18:34:20 pm от Mirotvorec »

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #749 -: Февруари 24, 2011, 16:29:22 pm »
Seeking и heretic ! Това е вашето решение.
Мое мнение от стр.45 в настоящата тема:

"Трябват само минимални усиля от ваша страна. Потърсете във вашият град една от "черните овци"- лични лекари сред докторската гилдия. Тези "черни овци", имат доста различно мнение от колегите им зомбита за ваксинациите. Намерите ли такъв няма да имате проблеми ни с детски надбавки, ни с бъдещ прием в детски ясли, градини и всякакви Ферми за деца. Казвал съм го в по-предни мнения в темата, но ще се повторя. Ние намерихме такъв доктор и той отбелязва в картона на сина ни, че ваксината е бита, а де факто е кошчето за боклук, където и е мястото. Вече е на шест години и има само една поставена като се роди-наркоманската за хепатит "Б". Детето добре се развива. Не боледува и дрехите на батко му от втори клас, които доизносва са му теснички...

Както си решите, но има Изход".
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 16:32:33 pm от Гален »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27