Автор Тема: Ваксини  (Прочетена 499943 пъти)

0 Потребители и 15 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Re:Ваксини
« Отговор #345 -: Юли 31, 2009, 19:14:29 pm »
Аз наистина се почувствах като Нео след червеното хапче гледайки от http://kolibka.com/2.html от раздел Човек: Vaccination - The Hidden Truth

Всъщност имаше маса бедствия по света следващи ваксинационните програми. Бебетата са инжектирани с части от животински бактериални и вирусни ДНК.Те могат да се включат в човешкия геном.

Човешката ДНК структура е променена или може да бъде променена... Виждаме зачестяващи случаи на поведенчески аномалии, зачестило психопатично поведение, увеличена престъпност, намалена способност за учене, увеличен дефицит на вниманието...

Потресаващи факти а не теории на конспирацията!

Алооо, ваксините са си задължителни в България от 50-те години на 20 век.И ваксинираните -99% са си здрави.Е има 1% или по-малко хора, които са си по чувствителни или си имат аномалии по-рождение (за съжаление) и при тях ваксините са противопоказни.Има и такива, които приемат по-трудно ваксини, но след това са добре.
А зачестилите случаи на ( поведенчески аномалии, зачестило психопатично поведение, увеличена престъпност, намалена способност за учене, увеличен дефицит на вниманието...) са си от новите, трудни  условия на живот при българския див капитализъм. А в Америка си ги е имало още преди век ;D ;)

Неактивен oknele

• Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
« Отговор #346 -: Август 01, 2009, 10:40:55 am »
Гледай филма и пак кажи алооо...

Ваксините не са това, което са...

Ваксините днес не са тези, които бяха преди 10 ноември, ти оцеляваш въпреки тях...
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #347 -: Август 01, 2009, 12:32:28 pm »

Алооо, ваксините са си задължителни в България .........................

Алоуууу, стига със задължително това, задължително онова и да повтаряте като мантра удобни за някои "хора" статистики, които са си най-долна Лъжа и Манипулация!
---------
Това само един човек с поробено съзнание може да го повтаря постоянно за всичко, което са му казали, че е хубаво за него и затова е задължително и трябва за негово добро да изпълнява заповедта-чинно навеждане... за да го боцнат...!
Той не се интересува дали даден акт е добър за неговото съществуване, а щом му кажат, че нещо си.../ в случая ваксини/ е "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО", веднага заема стойка "Г"... за да получи той или неговото дете поредната порция отрова в организма!
Той не мисли! На него са му отнели Правото да мисли и да не се съгласява ако прецени, а трябва да изпълнява всичко, което е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Той не се интересува от изследванията на НЕпоробените Медици и техните категорични заключения, че ваксините са вредни за човека!
Фармацефтичните гиганти и покорните им ВСИЧКИ правителства на Земята се загрижили за здравето на народите, който им е предоставено да управляват!?!
Айде моля ви се!
Те толкова били загрижени за здравето им, че и на всичко отгоре направили в някой случаи тези ваксини БЕЗПЛАТНИ!Мале колко са "добри"! Това е най-елементарното от, което трябда да ни светне червената сигнална лампа, че нещо не е наред...
БЕЗПЛАТНО?!?
НЯМА нищо безплатно точно в случая с ваксинирането!
Всеки поел отровата в тялото си, ще плаща с лихвите в бъдеще време в аптеките.
То/тялото човешко/, се използва за ТЕХНИЯТ БИЗНЕС с това повсеместно ваксиниране.
На него/тялото/, не му се предоставя възможност само да си изгради имунитет срещу дадена болест.
Даже му се удря балтия... чрез вливането на тази отрова-ваксината.
Май по-напред в темата, а може на друго място бях прочел, че нашите предшественици целенасочено са водели децата си при някое дете, което е болно и умишлено са заразявали своите. Колко са били "прости"!
---------
Тези, който навреме се сафирясат и спрат да участват в игричките на фармацефтиката или започнат да й подливат водица..., биват наричани "луди, необразовани", да се правят спънки в живота им и т.н.
Примери колкото щете има.
Лек Ден. :)

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #348 -: Август 04, 2009, 13:43:44 pm »

Ще се радвам, ако съобщите с какво по-точно не сте съгласна. :)

Цитат
В тази връзка, ваксините са най-малкия ни проблем, те приучават имунната ни система да се справя с познатите ни вируси преди самите те да са мутирали. И за някои вируси има смисъл такава интервенция, но за повечето действително опасни вируси, никаква ваксина няма да помогне.

Empistosunh, можеш да ми говориш на "ти." :)
Съвременната медицина е измислила безчет имена на "болести", които могат да бъдат охарактеризирани само като "симптоми" или като "фази", зависи откъде ще го погледнем. Заринати сме с многобройни сложни формулировки, дефиниции, латински наименования, толкова много, че свят да ти се завие. Хората биват препращани от кабинет на кабинет с една камара листчета под мищница, където лекари вдигат безпомощно рамене, но не спират да пишат нови листчета и листчета, с които се ходи в аптеката.
А човечеството става все по- болно и по- болно.
В този ред на мисли: Отдавна не се впечатлявам от традиционните генерални медицински обяснения и тълкувания. Кои са тези супер опасни вируси, срещу които и ваксина не помага?? Те със сигурност не са възникнали по естествен път. ;) Е, тогава? Какво да си говорим повече..
Ваксината не помага. НИКОГА!! Само вреди.

Алооо, ваксините са си задължителни в България от 50-те години на 20 век.И ваксинираните -99% са си здрави.Е има 1% или по-малко хора, които са си по чувствителни или си имат аномалии по-рождение (за съжаление) и при тях ваксините са противопоказни.Има и такива, които приемат по-трудно ваксини, но след това са добре.
А зачестилите случаи на ( поведенчески аномалии, зачестило психопатично поведение, увеличена престъпност, намалена способност за учене, увеличен дефицит на вниманието...) са си от новите, трудни  условия на живот при българския див капитализъм. А в Америка си ги е имало още преди век ;D ;)

Къде ги видя тези 99% здрави хора? Това, че някой мърда, не го прави автоматично здрав. Защо не се разходиш до някоя поликлиника или болница?
Прочети статистика на кое място сме в света по заболеваемост от каквато и да е болест и тогава пиши!
Не са виновни само ваксините, разбира се. Те са само една брънка във веригата!!

За самия факт, че някой е узурпирал моето и твоето здраве и си е присвоил правото да дойде и да ми вкара в кръвния поток/ моя, твоя и т.н./ нещо съдържащо незнайно какво и ми разказва долнопробни приказки за вируси и бактерии и прочее глупости и ме кара да повярвам, че той/ някой си/ се грижел/ ха-ха/ з а моето здраве, разбираш ли, заслужава най- малкото шут в задника!
А ти, marhs, ми казваш" "Алоууу" ???
« Последна редакция: Август 04, 2009, 13:54:16 pm от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
« Отговор #349 -: Август 04, 2009, 13:57:00 pm »
Забравих да пусна материал за размисъл все пак ..  :-[

Всъщност за другата тема е, но нека да го има и тук. Да се вижда как процедират онези "загрижените за нашето здраве".

П.С.
Хайде, за да няма разгневени  :blum2:  :
http://earthhopenetwork.net/forum/showthread.php?tid=2913

« Последна редакция: Август 07, 2009, 10:28:12 am от Magnolia »

Неактивен хадзапи

• Пишещ
  • Публикации: 808
« Отговор #350 -: Август 05, 2009, 22:15:04 pm »
Магнолия, то го дъвчем това нещо толкова пъти в този форум.

ПРЕВОД, НЕ ТЕКСТОВЕ НА АНГЛИЙСКИ.

За какво ми е на мен този текст пляснат на чужд език. Ако аз или някой друг пуснем нещо на санскрит или китайски, ти как ще го разбереш?!
Форума е бълг. или превеждайте или като не искате, то не пускайте текста изобщо, ами само дайте линк, пък от там нататък, който си разбира ще си го чете.  >:(

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #351 -: Август 05, 2009, 23:50:45 pm »
превод накратко:
Военните предлагат план, който засега не е одобрен. (зависи колко ще се влоши обстановката с грипа)
Предложение от военните да помагат на цвилните при борбата с H1N1 вирус.

Военните биха били полезни за случаи, където цвилните не могат да изпълнят, като например: въздушен транспорт, тестване на многобройни проби от заразени лица и тн.

лично мнение: не виждам проблем в това ...
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен хадзапи

• Пишещ
  • Публикации: 808
« Отговор #352 -: Август 06, 2009, 00:01:03 am »
Танграта, много благодаря. Поне сега знаем за какво става въпрос в текста.
 :)

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #353 -: Август 06, 2009, 00:16:44 am »
Цитат
В тази връзка, ваксините са най-малкия ни проблем, те приучават имунната ни система да се справя с познатите ни вируси преди самите те да са мутирали. И за някои вируси има смисъл такава интервенция, но за повечето действително опасни вируси, никаква ваксина няма да помогне.

:)Абе четете добре постовете ве хора.Като казах, че са задължителни, ваксините,което си е факт, не казах, че съм твърдо "за". Има си наредба за ваксините на децата в БГ, до 18 г., която си е в сила, и всички лекари си я спазват и днес. Ако не ваксинират някого, Здравната каса си прави проверки и глобява.Моля направете справка в държавен вестник, мисля, че от 2003-4 г. е новата наредба.И да не ви харесва-това е действителността, има си закони.Оплачете се на мама или на Ануннаките 2012 г. ;D ;D. Е това си е вече шега.
Аз просто ви казвам това, което се случва в живота, ако някой не го знае.Както и аз научавам от тук неща, които и аз не съм чувал.
Ако не сте съгласни, публикувайте в пресате ве-статии.Аргументирани-защо няма нужда от имунизациите.Ако има истина, ще се стигне и до напредък. ;)
Аз лично смятам, повтарям се, че ваксините са си полезни. ;)
« Последна редакция: Август 12, 2009, 00:34:07 am от Mirotvorec »

Неактивен Empistosunh

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
« Отговор #354 -: Август 09, 2009, 19:58:00 pm »

Ще се радвам, ако съобщите с какво по-точно не сте съгласна. :)

Цитат

Empistosunh, можеш да ми говориш на "ти." :)
Съвременната медицина е измислила безчет имена на "болести", които могат да бъдат охарактеризирани само като "симптоми" или като "фази", зависи откъде ще го погледнем. Заринати сме с многобройни сложни формулировки, дефиниции, латински наименования, толкова много, че свят да ти се завие. Хората биват препращани от кабинет на кабинет с една камара листчета под мищница, където лекари вдигат безпомощно рамене, но не спират да пишат нови листчета и листчета, с които се ходи в аптеката.
А човечеството става все по- болно и по- болно.
В този ред на мисли: Отдавна не се впечатлявам от традиционните генерални медицински обяснения и тълкувания. Кои са тези супер опасни вируси, срещу които и ваксина не помага?? Те със сигурност не са възникнали по естествен път. ;) Е, тогава? Какво да си говорим повече..
Ваксината не помага. НИКОГА!! Само вреди.

Здравейте!  :)

Magnolia, благодаря за позволението, но не смятам, че е удачно. Учтивата форма сред непознати според мен е далеч по-адекватна.
Сега по темата:
Относно вирусите заради които коментираме ваксините, многословието не е случайно. Някъде мисля коментирах вариантите на ретровирусите и тяхната мутация. В този смисъл всеки един представител на този подклас, с оглед възможностите си за еволюция е буквално несравнимо сложен в сравнение с нас. Към момента ние сме преследваната плячка на тези сложни организми, но без притеснение се смятаме за венец на еволюцията на тази планета.
Относно възникването им - какво за вас е естествен път? Планетата ни не предлага на едно място толкова изобилни условия за еволюцията на такива неклетъчни организми. Затова пък в собствените ни лаборатории нужната среда може да бъде уредена, но този процес за самите вируси си е съвсем естествен път.
Какво по-естествено от това средата сама да способства нечия еволюция? Нима ние се чудим защо растенията ни осигуряват така нужния за нас кислород? Това си е тяхна работа все пак, от която с удоволствие се възползваме на всеки 2 секунди.
Потърсете повече информация за пневмококите. (Знам, че се повтарям.)
Ако не намирате - с удоволствие ще ви разкажа.  ;)
"Злото идва при нас, хората с фантазия, носейки като своя маска всички добродетели." - Уилям Батлър

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
« Отговор #355 -: Август 09, 2009, 22:50:47 pm »
Благодаря, Empistosunh, чела съм достатъчно за всякакви "- коки" и това по  никакъв начин не се е отразило на мнението ми. След ваксиниране с "Превнар" заболеваемостта сред децата от отити, менингити и т.н. рязко се увеличава. Защо ли? >:(
Естествено възникнал вирус е този, който не е създаден в лаборатория. С две думи, нещо, което тялото само си образува, няма как да е нелечимо. Задължително трябва да има естествен механизъм на лекуване.

Иначе пак минаваме в сферата на симптоматичните "лечения." ;)
« Последна редакция: Август 12, 2009, 00:34:43 am от Mirotvorec »

Неактивен Empistosunh

• Четящ
  • *
« Отговор #356 -: Август 10, 2009, 14:07:43 pm »
Здравейте, Magnolia.

Историята, която имам предвид и е свързана с пневмококите, не е случайна никак и ако наистина я знаете, нямаше да последват заключенията ви относно менингоенцефалит, менингит и патогенните заболявания изобщо.
Бих искала да ви обърна внимание, че вирусите са неклетъчни организми, чийто принцип на работа е да усвояват ресурси от клетката-приемник, като същевременно с това изменят нейните функции в своя полза. Освен това самите ретровируси имат неприятният навик да променят съграждащата си верига а и тази на клетката трайно. Разбирайте, че новите поколения на заразените клетки се получават също заразени, дори да не са приемник на вирус в този момент.
Относно въпросът ви защо ли заболеваемостта при децата на менингити и отити се увеличава, отговорът е много прост. Нервната ни система е първата, която регистрира поколения на клетки с увредена функция. Естествената имунна система на децата (която не е завършена по ред причини) започва да произвежда антитела, които да поправят функциите на заразените нови клетки. Винаги има вътрешен вирус, променил функционалността на даден участък от орган, преди да заболее дадено дете от друг вирус, който е получил от причинител друг микроорганизъм - вирус, който най-често се предава от членестоноги - кърлежов, шотландски, японски, западнонилски, летаргичен, Сен Луи, при бяс...
И този нов вирус е проникнал чрез ухапване от насекомо, куче, одраскване от котка - винаги кожно.
Тези вируси, които се предават от членестоноги, са такива, за които имунната система сама си изгражда защита, но след налична зараза и ако се случи антителата на детето да се борят с вирус от класа на ретровирусите по същото време, неминуемо същата тази имунна система на детето избира по-малкото зло.
Изключение от горното е само вирусът на епидемичния паротит (заушки), който се предава по въздушно-капков път, но схемата му на поразяване е същата и пак, за да се зарази детето с вирус, за който се налага да изгради само антитела, ще преболедува със сериозни последици, ако по време на инкубационния период имунната му система е "заета" да се справи друг по-сериозен вирус.
"Злото идва при нас, хората с фантазия, носейки като своя маска всички добродетели." - Уилям Батлър

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
« Отговор #357 -: Август 10, 2009, 14:36:41 pm »
 Empistosunh, и как ваксината помага в този случай според теб( лекарите, фармацевтите...)?
После ще ти кажа с кое не съм съгласна.
« Последна редакция: Август 12, 2009, 00:35:06 am от Mirotvorec »

Неактивен Empistosunh

• Четящ
  • *
« Отговор #358 -: Август 10, 2009, 15:26:52 pm »
Magnolia, здравейте отново.
Медицината, от 1890 година насам грижливо се е заела да класифицира и подреди причинителите на дадени инфекции. За наш голям късмет, по-голямата част от тези причинители са именно бактерии, а не вируси. За вирусите нямаме способ за предпазване, без значение какъв имуностимулатор прилагаме. Вирусът винаги напада клетка, която лично на него му върши работа, според признаци, които медицината не може да смогне да регистрира и превантивно забрани.
Ваксините са вид имуностимулатори, наред с бактериологични, растителни, животински произход или синтетични вещества. Левамизол, интерферон, алфа-серуми, тимусни екстракти и други.
Та медицината се е заела да класифицира бактериите в класове и подкласове, като ги сравни по вид и техни интереси. Така на пример се е получила ваксината срещу тетанус. Болестта е предизвиквала смъртност у 50% от възрастните и 90% при децата. Заразяваме се с нея през рани, в които попада нейният анаеробен бацил. Но този същия бацил е в една група с други бацили, които не причиняват толкова сериозни щети. Затова ваксината против тетанус съдържа на 30% токсикоиди на Bordetella - друг бацил от същия клас, който предизвиква само коклюш. Ваксинирайки се с малко количество Bordetella, тялото ни образува антитела срещу целия клас протеобактерии, включително и срещу коклюш, гонорея, менингит, сап, рикетсии, ку-треска. Разбира се често количеството антитела не не може да се предвиди, то за всеки човек е индивидуално.

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
« Отговор #359 -: Август 10, 2009, 15:57:20 pm »
Empistosunh , връщам се веднага пак на симптоматичното лечение, за което споменах по- горе- запазената марка на съвременната медицина.
Да, медицината грижливо класифицира и събира информация. Друг е въпросът , че поради горния принцип на симптоматичност, не може и няма как да се осъществи правилна интерпретация.Медиците си остават си със сухото събиране на факти и навързването им някак си. Остават си с предположенията и теориите.
Аз не отричам, че някои са стигнали далеч в изследванията си, но по една или друга причина това не става достояние на Пешо и Гошо. Просто на никого не му пука за тях.
А всъщност това, че познаваме този или онзи бацил, не ни помага по никакъв начин за излекуването, защото ни убягват взаимовръзките/ понятиятя "симптоматичност"  и "фрагментарност" да не се забравят през цялото време. ;)/
Словосъчетанието " имунна система",  което така умело ни набиват в главите, също се основава на предположения. Заради това се стига до това:
Цитат
Естествената имунна система на децата (която не е завършена по ред причини) започва да произвежда антитела, които да поправят функциите на заразените нови клетки.

Горното няма как да е вярно, независимо какво казват авторитетите, напротив във всички древни лечителски системи/ не такива от 1890 - та година насам/ се казва, че при децата жизнената сила е най- голяма и колкото повече човек остарява, толкова повече жизнената му сила намалява. Така че каквото и да се има предвид под "имунна система", веднага влиза в противоречие с хилядолетно познание.
Иначе признавам, доста добро оправдание е за биещите ваксините.

И още веднъж: В медицината, такава , каквато я познаваме, става дума за принципно тотално разминаване между действително случващо се  и неговото тълкуване.

* Ваксината против тетанус също е абсолютно излишна при качествено обработване на раната.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27