е, кои прави филмите ?! по тази логика и Алекс Джоунс, Дейвид Айк и други подобни са марионетки на тия с парите...
на мен това в филма ми се видя логично!
всички знаеме за трудовете в посока промяна на човешкия геном, изчистването му от генетично пренасяните болести, заболявания, дефекти и прочие....
чрез ваксините ти се отслабва имунната система ? прав ли съм ?
тоест, като ти вкарат ваксина, тялото ти почва да се бори и активира "защитни функции" които не би трябвало да се задействат., защото няма смисъл ? и както ти казваш, после като влезне по нов, мощен "вирус" организма ти не знае какво да го прави ? прав ли съм ?
в филма ти дават статистики! интерв=то с алекс джоунс, също сиго каза човека!
факват ти организма!
което с поколенията се предава и предава една отслабена имунна система.
защо се раждат толкова много недъгави деца ? психопати по рождение, умствено изостанали и т.н. дефекти ? сега в края на миналия и началото на този век ?
казаха го чудесно във филма! нещо което аз напълно вярвам!
а именно че начина на живот които водиме предразполага към това!
хоп ... потече ти носа, хапчета, хоп уморят ти се очите - капки за очи...
отиваш на доктор с болки в корема, щото луканката дето си ял е съдържала немити копита, доктора ти назначава операция на сърцето! и т.н.
спомням си края на 90те години тук в Бг имаше една две зими някъде, някаква масова кампания за грипни епидемии... реклами по телевизиите да ходиме да се ваксинираме против грип с еди коя си ваксина
?!
еми от блъскането на толкова много боклуци и т.н. в тялото ти (не говоря само за ваксини, ами като цяло, храна, напитки, лекарства ....) логично е да ти се променя организма! да отслабва и да губи естествената си способност да се защитава.
логично е това да се предава до известна степен на поколенията!
прав ли съм ?
питаш ме кво правим като занесеме ваксината в ХЕЙ ?
еми и в филма има един пич, които е направил същото... гледай го да видиш какво е направил!
информацията я има, можеш да стигнеш до нея.
интересно ми е какви са данните в България, относно смъртността от ваксини.
нямам идея от къде да искам такава информация... но...
а относно хората които правят ваксините, те и правят лекарствата... всичката тая индустрия дето я има в аптеките е тяхна!
те са и хората които създават вируси, епидемии и прочие...
те са и хората които тласкат медицината напред!
официално медицината е на това ниво, но неофициално е много по напред!
следователно, аз имам всички основания да смятам че се правят експерименти на всякакво ниво!
пример с филма! там казаха за ваксина която докарала до импотентност еди колко си хора.
при въпрос към въпросните производители - как може във всичките им заводи по целия свят да забъркат една и съща ваксина ? с един женски хормон, те казват, че е станала грешка ?
грешка друг път!
не знам де, все пак това са си мои предположения, заключения.
но ти явно имаш познания повече. затова ще се радвам на по изчерпателен отговор