Автор Тема: Как се държи в подчиниение и робство населението на Земята  (Прочетена 54589 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
         Има две страни в процеса на държане под робство и контрол - първата страна, това са "ТЕ" или Господарите на планетата, както Те се наричат: Елита, или Градинарите, тези които са я "залесили" (посяли живота върху нея) и сега смятат, че поради това, имат право над сегашния човек. И другата страна, това е човечеството, което е наречено всъщност "стадо", според действията на управление и контролиране, на които то се поддава. Господарите или Елитът и още по-точното наименование "градинарите" смятат, че имат пълното право да се разпореждат с бъдещето на планетата и залесения от тях върху нея вид. Това, че този вид, отдавна е излязъл от лабораторните условия, за тях все още не е достатъчно за оставянето на свобода на порасналото дете. За тях, то все още си остава един обект, върху който те могат да прилагат своите опити и то така, че да го поставят в своята безкрайна част от "хранителни вериги", а по този начин и под своята зависимост.
         И тъй като от това дете, каквото представлява сегашното еволюирало човечество, зависи някаква част от тяхното пребиваване тук на планетата, робството в което те го поддържат, се оказва съвсем не случайно. Да, човекът на планетата, сега е роб на своите Господари. Той е храна за тях, разбира се като излъчване, което се отделя от неговата жизнена деятелност. Колкото повече смучат от него, толкова повече и се увеличава двустранната зависимост. Тези същества, отдавна дегенерирали и оставени на този вид захранване на собствената си природа, чрез придобиване на елементи от излъчването на човешката раса, се оказват много по-зависими от човека, отколкото вече той от тях. Но примката и хомота, с които те го омотават, затова и е станал много по здрав, фин, еластичен и невидим.
         Съвременният човек не може да допусне, че някой го използва като храна и че това на което е приучен, привикнал да консумира и върши, всъщност е заради свойството му да предоставя храна - най-вече емоционална, на тези същества, които контролират почти всяка стъпка от неговия бит.
         Той потребява синтетични храни, пие кола, използва дроги, пие алкохол за разтоварване, пуши цигари, привикнал е на всекидневен секс, участва в различни шоу програми, посещава нощните клубове с развлекателни програми, счита че отделянето на адреналин е нещо, което е нещо обикновено, просто така случващо му се във всекидневието, понякога по негово желание, а всъщност от това емоционално излъчване и отделяне на адреналин се хранят неговите господари. Кои са тези същества, които считат себе си за господари? Как всъщност те смучат от човека тази енергия, ако ли не от съседното на трето - паралелно "Четвърто измерение", т.нар. "нисш астрал" (в някои от окултните трудове през последните десетки години, се е прокрадвало понятието "entities" – същности). От там разбира се, "те" осъществяват своя контрол. И от там, "те" също така измислят всяка една нова идея в съвременния живот, с която сегашния човек би смятал, че препуска напред към бъдещето, а всъщност чрез която той потъва в поредното ново заробване. Тези същества работят в съзвучие с други, които са техни слуги и които са отлични работници в сферата на новите технологии и най-вече биогенетиката. Според множество получени информации, представителите на "Алфа дракон" и т.нар. "сиви" се оказват същите, които извършват операциите и направляват генетическите експерименти.
         И ако понастоящем съвременният човек на разума си зададе въпрос, защо всъщност той пуши, пие, употребява наркотици, защо така се е заробил със свръхексплоатацията на сексуалната функция през 20 век, той би се огледал в отсрещното огледало по време на своите консуматорски излишества, и би видял: - "как тогава се намира обкръжен от тези същности, които смучат от него необходимата им жизнена енергия, използвайки го като гъба..."
         Смисълът на човека тук на земята, е бил съзнателно подменен от същите тези "същности", ненаситни в своя стремеж да поддържат в подчинение възложената им лаборатория.

         Вместо човекът да осъзнава истинския смисъл на своето пребиваване на земята, изразен в развитие на духовна тъкан, пребивавайки в това тяло и с този интелект, правейки добро на своя ближен и служейки на другите развивайки душата и сърцето си, човекът се е впуснал подир неправилно заложената в съзнанието му погрешна философия, че главното е да има повече материални блага, много пари служещи му за доставяне на тези блага, много власт и много слава. Изпадайки в блатото на материалното свръхнатрупване и алчност, плащайки данък на своята гордост в тичане подир власт и слава, човекът затъвал все повече и повече в собствения си егоизъм. Затова разбира се активно спомагали гореспоменатите същности, назначени да го съблюдават, тъй както бавачката и гувернантката е трябвало да наглеждат подрастващото дете.

         Но детето е вече достатъчно пораснало и то вече иска да бъде оставено само на себе си. Истинският му родител, е всъщност този, който то чувствува в своето сърце. Редом с присъщите му тяло и интелект, се е появил и импулса на човешката душа. Да се пречи на повдигане сърдечната честота на детето в този момент, това е като преграждане пътя на отприщилата се енергия чрез изкуствен бент.

ХАРМОНИЯТА МЕЖДУ РАЗУМА И ДУШАТА ОЧАКВА ПОДРАСТВАЩИЯ ЧОВЕК

         Време е Градинарите да напуснат Планетата и да оставят детето - юноша само на себе си, под грижите на Истинския му Родител, Този който го е надарил с уникалната способност, липсваща на самите Градинари - въпреки че са превъзходни биогенетици - способността да носи душа - финна духовна тъкан.

         Според една конвенция, възприета от Представителите на Андромеда, след 12 август 2003 година, всички представители на Извънземния Разум трябва да са напуснали тази Планета.
« Последна редакция: Март 16, 2008, 21:41:06 pm от RedGuy »

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 783
 • Невъзможно е нищо
Кои са тези градинари? Разкажи повече за тях. И защо отделянето на адреналин да е лошо?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Градинарите са Ануннаки - рептолоидните същества, които са ни създали. Те контролират земният "елит".
Отделянето на адреналин не е било заложено в човешката природа при създаването на човека ;)

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Има доста вярно - нарича се енергиен вампиризъм има и доста книги и материали за него дори в електронен формат.

Eon

 • Гост
аз пък съм чел, че Анунаките ни лъжат, че са ни създали...
само и само да предявяват искания за собственост в/у нас...
същата е и логиката на работниците/сиви
(а може би и на шефовете им Драконианците от Алфа Драконис/Орион)
те пък казват че са били много преди нас на тази планета следователно тя им принадлежала...
и ние сме били узурпаторите.... т.е. имат claims отсносно Земята :)
Да не забравяме, че динозаврите са се развивали много милиони години и има възможност сивичките и шефовете им да са избягали когато метеора шибва Земята в мексиканския залив...някъде по Алфа Драконис или Орион или където е ....и сега да се връщат и да се правят на мъже...пред нас...

tarikkat

 • Гост
Толкова много литература се изписва и аз пак казвам нещата не са такива каквито ги пишат и такива каквито изглеждат Слушайте вътрешният си глас той е светлината
Но преди това искам да знам Защо някой ще иска да предяви права над нас и пред кого го прави и с каква цел ???

Eon

 • Гост
нали това казвам
предявяват претенции над нас като лъжат че са ни създали (или по-скоро ъплифтирали от маймуните)
и с това искат да кажат, че те са шефовете
и че имат пълното право да ни контролират.....

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Те по-скоро са ни орязали отколкото създали и този ДНК код който в момента е орязан до 2 нишки е тяхно дело а и все пак става въпрос само за физическите тела, които са само "превозно средство" Душата не са я създали те !

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Толкова много литература се изписва и аз пак казвам нещата не са такива каквито ги пишат и такива каквито изглеждат Слушайте вътрешният си глас той е светлината
Но преди това искам да знам Защо някой ще иска да предяви права над нас и пред кого го прави и с каква цел ???

Защото това е Зона на Свободна Воля и те искат контрол. И каквито и мерзости да правят на Земята, това им се позволява, защото във Вселенски план, се води, че ние сами го допускаме и "желаем", тъй като не правим нищо по въпроса.

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 783
 • Невъзможно е нищо
И след като адреналина не е бил заложен в природата ни, как така го произвеждаме и защо е вреден? Не мога да те разбера?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Не се изразих ясно - извинявай ;) Имах в предвид, че нашето тяло го произвежда, но в момента, той е в свръхексплоатация. Както казват някои хора "Живея, за да отделям адреналин", или от сорта... Както се пренатоварва сексуалният център. Това имах наум ;)

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
именно! и чрез претоварване на определени центрове се получава пробив/проникване през защитната енергийна покривка, позволяващ директно контролиране на информационната дейност насетне...
и не само това:

"ELF is a tool of the Luciferian Elite. It is the New Age version of withcraft, hence electronic sorcery. Basically they direct the extremely low frequencies (ELF) at the person they choose for whatever reasoning they have that the targeted person is a dissident. The ELF will put the person into altered states, many times the person doesn't even realize this. Yet, this is not an altered state as in Hindu like meditations. Basically the brain simply has no firewall to block frequencies. Just as a computer can not restrain a hacker from hacking into a computer without a firewall. This Luciferian tool will be used in conjunction with Blue Beam Technology, better known as Project Blue Beam, to be the voice of the SO-CALLED God, but shall in fact be deceiveing spirits.
The effects of ELF on a person can vary based upon length of being hit with the waves, frequency setting, or both. Some of the symptoms are as follows (yet will always be more than two symptoms per zap):

...
...
...
...
...
musica universalis

Eon

 • Гост
А между другото се сетих.. това с измеренията е напълно объркана работа...
едни казват 15 други 18 трети 43 и т.н. и т.н.
някой да уточни колко да измеренията...
и как ги е изчислил че са толкова?....

Четвъртото измерение не е ли "времето"....Дължина, широчина, височина. и ... време!
А тука сега Хор казва, че четвъртото измерение е низшия астрал....
Времето низшия астрал ли е? Ако не е .... времето кое измерение подред е???
А низшия астрал доколкото разбрах се характеризира с по-ниска честота....
Това има ли връзка с радио и ТВ вълните... т.е. подобно с техните честоти???
Добре сега.... аз не мога да си представя какво ще е без да отделяме адреналин...
Това според мен автоматично означава, че си орязваме чувствата и ставаме като сивичките....
вярно при радост отделяме ендорфин и т.н.
тука трябва да уточним жлежите и коя какво отделя и както твърди Хор
ако става въпрос за такива смучещи stuff кой и какво смуче и т.н.

аре
мислете
« Последна редакция: Ноември 01, 2005, 15:32:35 pm от Eon »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re: Как се държи в подчиниение и робство насел
« Отговор #13 -: Ноември 02, 2005, 21:14:49 pm »
Еон ;)
Какво четете вие ;) Написано е ясно ;) Естествено, че не е вредно да се отделя адреналин - то ни е в природата! Става въпрос за свръх експлоатацията на 2-ра чакра и неправилното ползване на 4-та. Естествено, че ще имаш чувства! Нали те движат света! Трябва да има правилен енергиен обмен в и извън нас - за това иде реч. Слушал си много за баланса - нали? И на планетарно и на иманентно ниво.

"Низш астрал", защото там са хората с ниски вибрации. Всеки път, когато заспиш ти си в астрала. Колко нависоко в него, зависи от теб. От собственото ти еволюционно равнище. Това, което Ейлиън нарича "5-то измерение", за мен се води 4-то. Иначе низшият астрал е четвърто, но то не се води толкова измерение, колкото състояние... 5-то (истинското четвърто) измерение е съвсем друго. То е друга реалност. Тази, към която някои от нас ще преминат скоро. Някои избрани (със сигурност няма сред нас такива :P, а може и да има, но да си тряят) пък ще ги вземат с чинийки :P

"Време". Не съществува такова понятие - още ли не си разбрал. Това, което наричаш време е коренно грешно в сравнение с Вселенското разбиране за такова... "Времето" е създадено от човека като помощна единица, защото още сме на елементарно материално ниво...

Айде :)
« Последна редакция: Март 16, 2008, 21:36:44 pm от RedGuy »

Неактивен zaio

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 128
Когато четох нещата написани в тази секция хич не ми стана добре, все едно съм във ферма за добитък, с разликата, че аз съм този  добитък. Какво стана с приказките че сме тук на Земята за да учим, да събираме информация, че душите ни са избрали сами този начин на живот. Много ми е неприятно да се чувствам като ярма  :-[
Най-добрата рецепта за щастие е- да използваш парите си не за да трупаш вещи, а преживявания!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27