Към админите и въобще към хората отговарящи за форума нямам конкретни предложения.
Това, което мога да кажа/напиша е към останалите, които участват тук и по един или друг начин се чувстват съпричастни.
Няма да има идеална хармония. Винаги ще се намират поне хора несъгласин с нечий опит или мнение. Колкото и да е принципна толерантността, аз поне се опитвам да мисля и тълкувам написаните неща.
На моменти не става въпрос за харесване или нехаресване, за завист или непоносимост, а за чито човешко разбиране- като
Този човек, за да влезе тук и да напише нещо и да отдели от времето си, явно иска да каже нещо.
Непременно ли трябва да го "ритна" или да се помъча да разбера какво точно го вълнува и как?
Конспирацията, не е въпрос на непременна манипулация. Понякога важните неща са законспирирани, за да не се възползват незнаещите с подобна информация.
И когато се опитаме зад определена конспирация да разберем нещо конкретно, въпросът не е просто да го установим като Конспирация, а ЗАЩО? Е така, а не иначе.
И подобни не изискващи чак толкова усилия- като триене, редактиране, модериране- а просто общуване

пп. отварянето на ЧАТ е наистина полезно. Но това както и каквито и да е лични съобщения не са достатъчни, за да обясниш на който и да е недоволен, че трябва да Мисли сам и това да си личи, а не да му е виновен някой друг

Поздрави и лека- седмица и от мен