Автор Тема: Снощен опит за извънземно отвличане-детайлна информация  (Прочетена 38902 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен kambera

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43Между другото в поста на  esses   има много верни неща които не би трябвало да подминаваш!  :)
Абсолютно! :yes:
А на този палавник бих му напляскал едни астрални шамари.... ;D Шегувам се, аз съм пацифист
Упоритостта, о, Партха, с която глупците не се освобождават от сън, страх, тъга, отчаяние и от заблу

Неактивен sineglazka

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
Re:Снощен опит за извънземно отвличане-дета&#
« Отговор #31 -: Ноември 10, 2010, 01:05:45 am »
Ех крем,,,майка ти просто е сънувала осъзнато, отваряли са се врати..прозорци :).Един вид тялото спи а съзнанието бодърства.Често се проявява при продължително безсъние...при мен така се получи първия път :)Бърникането във мозъка е както споменах тази вибрация, която спохожда всяко изпадане в сънна парализа.....Да каталепсия не е точната дума, нека да е сънна парализа:


 Сънна парализа/нереално събуждане (Sleep Paralysis/False Awakening) [редактиране]

Множество хора по целия свят са изпитвали състояние на събуденост, но с парализирано тяло, и дори усещане на чуждо присъствие. Някои хора усещат как с тях се съвокуплява друго създание, други хора - присъствие на много наблюдаващи ги създания в стаята им. В предмодерни времена, тези феномени са се тълкували като явяване на сескуални демони "сукуба" и "сукубус", а в модерни времена, от хора склонни да вярват в такива неща - присъствие на извънземни, създания от други измерения, чужди астрални тела и т.н. Сънната парализа е естествено състояние на тялото по време на сън. Нейната функция е да не позволява тялото да се движи по време на сън (за да не се движи тялото заедно с поведението в съня – да се рита и да се маха с ръце, ходене по време на сън, и др.). Понякога хората стават съзнателни докато тялото им е още в сънна парализа. Обикновено това преживяване се нарича фалшиво събуждане, защото изглежда сякаш че са се събудили, но тялото остава „спящо“ за определен кратък период от време. Тези преживявания обикновено са доста плашещи за хора, които не знаят какво се случва. Обикновено те обезумяло се опитват да помръднат или „да се събудят“, но изглежда, че нищо не помага. Понякога се получава, като че ли са се събудили, но след няколко минути разбират, че все още спят и сънуват и се опитват „да се събудят“ отново. Възможно е този цикъл на фалшиви събуждания да се повтори няколко пъти. В това състояние страховете са явни (за реалността в това състояние), често хората съобщават, че са видели същества или старици които се опитват да ги атакуват (по някакъв начин ги плашат). Дължи се на това, че страхът обзема съзнанието на индивида и той е създател на собствените си страхове. Когато човек знае какво се случва, може да управлява емоциите си и да има по позитивни преживявания.
Източник:Викито


ulgen за протокола ти дадох линк към цяла книга..Подръпването, или чуждото присъствие е нерядко ефект от отделянето на астралното тяло.Аз в първите си опити мислех че някой ме дърпа назад или ми диша във врата, Оказа се, че това ми е материалното тяло, което е обвивката на астралното.темата е много обширна :)


На мен също ми се е случвало в будно състояние да не мога да мръдна. Спомням си как веднъж, докато уж спях, бях забила главата си във възглавницата и усещах как се задушавам. Сигурно направих около 5-6 опита да се помръдна и да поема въздух. Беше гадно... все едно ми беше за последно...
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 01:06:58 am от sineglazka »

Неактивен xnet_user

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 315
Тези ситуации се преодоляват много лесно. Демоничното съзнание разчита, че вие ще се поцепите от страх, в такава ситуация сте напълно безащитни.
Дори и да ви парализира изцяло, умът ви работи неотказно, а той е най-силното ви оръжие. Без да се шашкате и много да му мислите (леле какво да правя и т.н.) обърнете се директно към Господ за помощ, съвсем обикновена молба, нещо от рода "Господи дай ми сила да се справя с тая гад". До сега не ми е дал заето. До няколко секунди онуй или ще се е изпържило вече или ще е избягало. Веднъж една гад така изциври, в повечето случаи се усещат и бягат, а аз презареден тръгвам да ги гоня  :--- , но досега все ми са се изплъзвали
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 02:22:38 am от xnet_user »

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 717
Не прочетох коментарии във връзка с филма "Четвъртия вид", въпреки че има пряка връзка с темата. Може би никой не го е гледал, пък и той не е за хора със слаби нерви. На който съм го препоръчал и обяснил за какво става въпрос не поиска да го гледа. Иначе града Ноум действително съществува в югозападна  Аляска./Намерих го в Гугъла/. Много реалистично направен и страшничък. Интересуват ме мненията на форума.

Неактивен suchko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
Здравейте приятели, шока и ужаса са пълни!
Снощи в 01:05 получих обаждане от жена ми, беше изпаднала в шоково състояние, чуйте какво ми разказа - много точно си спомням всичко, прекарахме 6 часа на телефона до зазоряване:

"-Още не бях заспала и започнах да чувам странно жужене(забележете най-вероятната технология за приспиване), което се сливаше с мен, бях на прага на съня и на полубудно състояние, след това усетих опит за отвиване на завивките и подръпване на крака, някаква сила вдигна ръката ми 2-3 пъти, след което усетих дърпане от към гърба и тялото ми се влачеше, всякаш са хванали човек за дрехите от към гърба и го дърпат.Чувствах нещо като някаква магнитна сила, която ме дърпа.Уплаших се, скочих и излезнах от стаята, всичко пред погледа ми беше размазано и тъмно, нещо ме подсети да си премеря кръвното, електроният апарат не можеше да ми го премери 10ина пъти, след което показа 40/37 - Нали знаеш, когато допреш магнит на телевизор какво се получава, така се чувствам(нямам представа какво се има в предвид).Забравих да споделя нещо много важно, каза, че си е чуствала тялото сковано като гумено - Нали знаш как скърца гума(нямам представа какво се има в предвид).Имаше някакви високи и черни сенки, които стояха и наблюдаваха - в момента не си спомням допълнителното описание на тези сенки, подадено от нея!

Обадих се на бърза помощ, имайки в предвид близките границина кръвното, посъветваха ме разни щуротии, след обяснението И, за мен нямаше никакво съмнение, че става  въпрос за отвличане, нека все пак да споделя за допълнителните симптоми, за които я разпитах:

-Мигрена, скованост на врата и гърба, болки в гърдите;
-Постоянно проверяване дали са заключени вратите;
-Страхове като малка - "Да не дойдат едни черни през прозореца, защото са лоши да отвлекат мен и мама"

Колеги и приятели, бих искал да Ви помоля за актуални опит и съвети от ваша страна или с други думи всичко, за което се сетите.Какво би могло да е противодействието и най-важно как биха могли да се излекуват травмите?
Да споделя предварително, че прочетох максимално от раздел : Предполагаеми срещи/отвличания от извънземни - но някой от постовете са от преди няколко години и за това моля за актуалните ви 2010 проучвания, опит и съвети, тъй като съм сигурен, че някой от вас вече имат доста натрупани знания през годините.


58 вероятни признаци на отвличане от извънземни

от
Бил Фостър
1. Загуба на време. Период от време, от няколко минути до няколко дни, за който не можете да си спомните какво се е случило или какво сте правили.

2. Необикновени следи: събуждате се с необясними следи по тялото като ранички, вдлъбнатини, серийни лазерни разрези по глезена, китката или по гърба. Всякакви белези, които не сте в състояние да обясните от къде са се появили.

3. Почукващи или бръмчащи звуци: чуването на подобни звуци при особени случаи, например като преди сън, точно преди заспиване.

4. Чувството, че сте наблюдаван: усещане, което имате по време или точно преди заспиване вечер.

5. Ходите на сън: събуждате се на друго място, не там, където сте заспали и не знаете как сте се озовали там.

6. Виждали сте НЛО или странни светлини в небето.

7. Неудържима нуждата да пътувате: странен необясним импулс да пътувате или да тръгнете на някъде, да отидете на друго място.

8. Необясними медицински проблеми: внезапно заболяване, синузитни проблеми, преумора, мигрена, обриви.

9. Безсъница: страдате от безсъние, кошмари, сънища за НЛО или сънувате, че сте наблюдаван от животни с големи черни очи (обикновено диви животни като бухали, вълци, и т.н…).

10. Импланти: вашият лекар или вие сам откривате малък, странен предмет в тялото си, който не може да бъде обяснен. Най честите места са: бедро, глезен, крак, нос, ръка.

11. Прекъсната бременност: забременявате и след няколко месеца бременността ви е прекъсната без обяснение и без изхвърляне на плода.

12. Проби на сперма: вярвате, че сте имали полов акт през нощта или от тялото ви е извличана сперма.

13. Екстрасензорни способности. Внезапно имате чувството, че сте придобили способности на екстрасенс без всякакво обяснение.

14. Парализиране в леглото: събуждате се неспособен да се движите. Поради някаква причина не можете да движите тялото си за няколко секунди или минути.

15. Светлинни ефекти: забелязвате с ъгъла на очите си или директно светкавици или светлинни лъчи, които идват към стаята ви през нощта.

16. Сънувате че летите: повтарящи се сънища в които можете да летите, или летите над своя дом или позната местност.

17. Силен спомен: много силен спомен за нещо необикновено като летене, че лежите на операционна маса, виждате игла на спринцовка, странно хилаво бебе и т.н.

18. Космическа осъзнатост: внезапен интерес към екология, обкръжение, вегетарианство или, като зрял човек, внезапно ставате силно социално осъзнат без явна причина.

19. Вашата мисия: вие осъзнавате че имате силно чувство на дълг, мисия в живота. Имате импулсивен подтик да изпълните задача, но не знаете точно каква е тя или защо имате това чувство.

20. “Специален”: имате чувство, че тайно, известно само на вас, вие сте специален или избран от някого, някак си.

21. Необясними събития: имате случки в живота си, които не можете да разберете или обясните на никого.

22. Ясновидство: имали сте случаи да знаете, че нещо ще се случи преди да се е случило наистина.

23. Сънища за очи: спомняте си сънища за големи очи, например на диви животни като елени, бухали, вълци. Всичко, което си спомняте за сънищата са необикновено големите очи.

24. Стряскане: събуждате се през нощта, понякога често, с чувство за паника или напрежение без видима причина.

25. Рисунки на извънземни: изпитвате отвращение да гледате всякакви картинки на извънземни.

26. Страхове или фобии: имате необясним страх от височина, змии, паяци, насекоми, определени звуци, ярки светлини, страх да останете сам.

27. Специално място: спомняте си за специално място с особено значение за вас като дете.

28. Проблем със самочувствието: повечето време от живота си изпитвате ниско самочувствие.

29. Виждали сте в сън: някой с вас, партньорът ви, е парализиран, обездвижен или замръзен във времето, особено вечер или през нощта.

30. НЛО: някой, когото познавате твърди, че е виждал НЛО, бил е отвличан от извънземни, или му липсват спомени за определен период от време.

31. Кръв: понякога намирате кръв или капчици от нея на възглавницата си без всякакво обяснение.

32. НЛО или извънземни: тези теми неудържимо ви интересуват без да знаете защо.

33. Отвращение: изпитвате огромно отвращение да разговаряте, виждате или изобщо към всякакво споменаване на НЛО, извънземни и отвличания.

34. Наблюдаван: имате чувството, че повечето време сте наблюдаван, особено вечер и през нощта.

35. Твърди материали: имате чувството, че сте минавали през твърди обекти – стени, врати, прозорци.

36. Мъгла или мараня: виждали сте мъгла или мараня там, където не би трябвало да има.

37. Кървене от носа: в известен период от живота си сте имали кървения от носа без явна причина или сте се събуждали с кървене от носа.

38. Дразнения: събуждали сте се с дразнения по гениталиите си, които нямат обяснение.

39. Проблеми с гърба или врата. Гърбът ви боли без причина или се събуждате с необикновени схващания в различни части на тялото си.

40. Електронни уреди: определени електронни уреди (компютри, часовници и др.) спират да работят във ваше присъствие. Уличните лампи спират да светят, когато минавате под тях или има смущения в радиото или телевизията, когато вървите край тях.

41. Звънене в ушите: често или постоянно звънене в ушите или в едното ухо.

42. Очите: болка зад едното от очите ви, главоболие, по-специално в синусите или само в едното ухо.

43. Медицински процедури: сънища за лекари провеждащи медицински процедури на тялото ви.

44. Полудяване: имате чувството, че полудявате само като мислите за тези неща.

45. Имате паранормални, екстрасенсни преживявания, включително интуиция.

46. Неспособност за въздържане и пристрастяване към нещо в определен период от зрелия ви живот.

47. Неудържима нужда за пиене на витамини. Имате чувството, че те някак си “запълват” тялото ви.

48. Страхувате се от гардероба в стаята си или от някой гардероб в къщата. Винаги проверявате, че е добре затворен.

49. Сексуални и лични проблеми: имали сте или имате странното чувство, че не трябва да имате лични отношения с никого, защото това би попречило на нещо друго.

50. Бдителност. Страх, че ако не сте постоянно нащрек ще бъдете отвлечени от някой.

51. Трудности с доверието: трудно ви е да вярвате на хората, особено на авторитетни фигури и/или лекари.

52. Сънища за разрушения, катастрофи и катаклизми като например – за края на света.

53. Не говори: имате чувството, че не трябва да говорите или ви е забранено да говорите за тези неща.

54. Леглото ви трябва на всяка цена да е до стената, да спите до стената.

55. Два пъти и три пъти проверявате дали сте заключили вратите през нощта, за да попречите на нещо или някой да влезе в дома ви.

56. Децата и/или родителите ви също споменават за тези неща или сте ги дочули да говорят за тях.

57. Опитвали сте се да си обясните някои от тези проблеми в съзнанието си, но напълно безуспешно.

58. Никакъв спомен: имате много от тези признаци, но не си спомняте нищо свързано с отвличане.

14 допълнителни признаци от Раймънд Фаулър:

1. Събуждате се в друго положение или място.

2. Сънища за летене през прозорци.

3. Сънища за летене в лъч от светлина.

4. Сънища за извънземни, лекари и операции.

5. Страстно желание да станете вегетарианец.

6. Страстно желание да изучавате астрономия.

7. Страстно желание да изучавате квантова физика.

8. Имате чести случаи на синхронност.

9. Имате опитности извън тялото (ОИТ).

10. Имате кратки ретроспективни видения (спомени): странен летателен апарат, конференция, коридори, осветена, мъглива кръгла стая, преглед, инструменти, бебета, НЛО и т.н…

11. Изпитвате страх от определено място.

12. История на НЛО преживявания в семейството ви.

13. Постоянно виждате едни и същи цифри на часовника.

14. Виждате фигури с качулки, странни хора облечени в черно.

Източник: http://www.abduct-anon.com/58_possible_signs_of_alien_abduc.htm

пич стресна ме.. 60% от тях или съм ги преживявал или сега ги преживявам  :o

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 717
Re:Снощен опит за извънземно отвличане-дета&#
« Отговор #35 -: Декември 02, 2010, 17:19:04 pm »
Това сериозно ли е? На запад практикуват психотерапия и хипноза в такива случаи, но за БГ не знам. Все пак не бързай с изводите.
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 17:23:02 pm от teni »

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 717
СУШКО, ако това те успокои, и ако написаното от теб не е шега-прочетох следното: "Представителите на Черното братство вече  нямат достъп до земните жители. В минали години те са общували с определени хора от цивилизацията ви и с тяхна помощ са поставяли инпланти на различни индивиди. Извършвали са и осеменяване с цел да изучат създадения ембрион....Но са получили сериозно предупреждение, криещо риск за оцеляването им, и са се оттеглили от земното пространство...." Това е отговор на "Акаша" на въпрос кой и защо извършава отвличанията или така наречените срещи от Четвърти вид.

Неактивен suchko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
Re:Снощен опит за извънземно отвличане-дета&#
« Отговор #37 -: Декември 06, 2010, 16:15:09 pm »
Братство ли ? Къде мога да прочета нещо повече за него?
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 17:42:19 pm от Mirotvorec »

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 717
СУШКО-Мога да ти посоча книгата и автора, но нарушавам точката за спам. Но и там няма много голяма информация-просто така са наречени малките сиви, които най-вероятно са виновни за срещите от четвърти тип-отвличанията. По принцип притежават много високи технологии, но по отношение на морала са нула. Също са осакатени емоционално, а това заплашвало и тяхната популация. Това е в общи линии. "Алиен" е превел и поместил в портала голям доклад за видовете извънземни и там също се споменават.

Неактивен MuadDib

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Подобен случай ми разказа един мой приятел. В състояние на полусън усетил как някой/нещо си започнало да го души.Не е видял нито зелени човеченца, нито сенки, но усещал присъствието-"Знам,че нещо дойде при мен, но не можех да го видя, само го усещах" Не можел да реагира с тялото си по никакъв начин. "Борбата" образно казано приключила, когато си казал, че няма да се даде лесно. Усетил как "нещото" се запътило към вратата. Едва тогава си поел въздух. След секунда бебето в съседната стая започнало да плаче.Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
 Китайците разкриха тайната на привличащия лъч на извънземните

Китайски учени обявиха, че тайната на лъча, с който пришълците  отвличат хора и животни, е  разкрита. След поредица от експерименти, те са установили , че  лазерен лъч може да повлияе на различни обекти, а едно от свойствата му е привличането на облъчените обекти.
Фактът, че китайски учени са провели доста обстойно проучване на въздействието на лазерния  лъч и на практика потвърдиха, че пришълците могат да отвлекат хората със светлинен лъч, признава и проф. Oртуин  Хес  от Кралския колеж в Лондон.
В коментарите си за съобщението на китайските изследователи той отбелязва, че всички явления, които нямат теоретични научни доказателства,  не е пречка  да се признае, че на практика те са възможни.

инфо

Неактивен divoom12

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
Re:Снощен опит за извънземно отвличане-детайлна информ
« Отговор #41 -: Октомври 28, 2011, 20:13:33 pm »
Незнам дали някой още следи темата, но не мисля, че трябва да правя нова само заради въпроса ми, а той е :

Въпросните лъчи, с които извънземните уш отвличат хора,животни и др, могат ли да се използват през покриви, тавани, прозорци без те да бъдат засегнати?
There is no escaping, there's no place to hide.

Неактивен Elemat

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 25
добър въпрос, но засега явно ще остане без отговор. Иначе темата е хубава този човечец SiriusAngel беше поставил доста симптоми за отвличане и направо ми изправи косата. Според него съм отвличан през ден. Та ако се събудя по време на отвличане ще ти кажа за лъча :)
Човек САМ кове съдбата си! IYI

Неактивен divoom12

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
И аз заради това питам. Отговарям на 98% от написаното.  ;D Тряя да си сложа 1 камера да ме снима докато спя и ще вида  ;D. Ето тук 1 жена го прави и излиза че наистина я отвличат, но ... :o  http://www.vbox7.com/play:7da81b89
There is no escaping, there's no place to hide.

Неактивен Elemat

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 25
Re:Предполагаеми срещи/отвличания с/от Извъ&#
« Отговор #44 -: Януари 08, 2012, 11:27:02 am »
Интересно клипче,  :o, чудя се дали ще се получи с уеб камера ???
« Последна редакция: Януари 09, 2012, 09:19:26 am от Mirotvorec »
Човек САМ кове съдбата си! IYI

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27