Автор Тема: Снощен опит за извънземно отвличане-детайлна информация  (Прочетена 38519 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 526
..по-скоро аз съм този който се интересува повече,но на мен досега не ми се е случвало..а и нямам спомен да съм сънувал подобни неща.

Ако връзката между вас е стабилна - има голяма вероятност ти да й влияеш /на приятелката си/ на неосъзнато ниво. На мен преди чак ми ставаше смешно, когато аз се занимавах с някакви практики, а жена ми получаваше разни ефекти, без да се занимава практически с нищо. :)

На теб може и да ти се е случвало, но да не помниш нищо от тези преживявания..
6285174923344176257

Неактивен Шаманчето

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Виждам че темичката е доста старичка вече, но това няма ме спре... Съгласен съм с Kambara, че това, което е изпитала приятелката ти е ОИТ(поне първата фаза) Сънната парализа почти винаги е налице при ОИТ. Има цели документални филми за сънната парализа и какво представлява тя, защо хората виждат и усещат странно присъствия в стаята си и тн. Друг автор, който е гуруту на ОИТ или АП(астралната проекция) е Робърт Монро, който в последствие създава цял институт, който изледва този феномен и доказва на 100% съществуването му. Също така разработва така нареченият Hemi-Sync (Хемисферна-Синхронизация) Чрез слушането на опр. честоти и звуци, може да се постигне ОИТ и изобщо влизането в различно състояние на съзнанието(дълбока медитация, хипноза и др.) Общо взето това, което доказва Монро е че съзнанието е нефизическо и че всеки човек съществува в няколко измерения. 3-тото измерение(физическия свят) и когато спи, докато е в така наречената Рем фаза на съня, отива на др. място, но не с физическото си тяло, а с енергийното,астралното?) Просто не си спомняме за тези наши пътувания. Ест., има си и причини да не си ги спомняме. Съществуват различни същества в астрала, които могат да ни помагат и да ни пречат от друго място, за което ние дори не знаем че съществува. "Лошите Същества" нямат интерес да бъдем събудени и да знаем че сме мулти-измерни същества. Те гледат да стоим в мрака и да живеем в страх. Мн често на хората, които за първи път изпитват ОИТ се появяват грозни същества, които се опитват да ги изплашат(за да не правят опит за излизане отново). Представяте си как се чуства човек, когато за първи път се издигне над леглото си, погледне неподвижното си тяло отгоре, след това  вижда в стаята, на метър от него, огромно и грозно уродливо същество, със светещи червени очи което стои неподвижно и го гледа. Мисълта ми е че има форми на живот, които се хранят от човешкия страх и така се зареждат с нужната им енергия.(рептили и др.) Ако това същество усети, че не изпитваш страх или усети, че изпитваш високовибрационни чуства(любов) то се погнусява и избягва веднагически.
Представете си, че живеем в радиото на определеня честота, физическата. Когато заспиваме, ние я сменяме и започваме да съществуваме на съвсем различна честота, където вибрациите са по високи, съответно нищо не е плътно.
Същото е с водата и агрегатните и свойства. Ледът, който е най-плътен и твърд, трепти с най-ниска честота. Когато се награвя водата, частиците и започват да трептят с по-висока скорост и става на пара. Това обяснява и защо вибрациите се появяват като предвестник на ОИТ(точни при самото отделяне; могат да бъдат много плашещи, особено ако не знаеш, какво се случва)
Техниките за влизане в ОИТ не са трудни. Всеки може и да се научи, ако иска. А книгите на Робърт Монро са перфектни за тази цел. Някои хора получават ОИТ спонтанно, както самият Робърт. При близки до смъртта изживявания, хората също се виждат отгоре.(примерно на операционната маса)
Има много нива на астрала. Мога да ви кажа, че при по високите нива, няма никакви гадини а мн. събудени и чисти същества. Всичко е едно училище...

Неактивен Шаманчето

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Стана въпрос и как точно се извършва физическото отвличане. Един хипнотизатор(американец), който има дългогодишен опит с  хора, които твърдят, че са отвличани, казва че отвличанията най-често се извършват от хора :o хора от бъдещето, които се опитват да променят миналото, за да се промени и самото бъдеще:Д Филм голям. И хората най-често виждат, как в самата им стая, се отваря нещо като портал, от който изкачат въпросните пичове и просто те взимат. Така че, няма да видите до прозореца си допрян космически кораб. Много от отвличанията се извършват от хора, идващи от  3000-ната година. По-голямата част са добронамерени.:) НО СИ МИСЛЯ ЧЕ ТЕЗИ ИЗЖивавания са ОИТ) Много често ОИТ изглеждат по-реални и от тази реалност тук и сега
« Последна редакция: Май 12, 2013, 17:57:48 pm от Шаманчето »

Неактивен profesionalist_wood

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 12
Прав си може да са хора от бъдещето,преди години четох някъде за американци които правили изследвания в Тексас ли не помня.Та открили някакви древни постройки и изписани стени на непознат език,След като разшифровали текстовете,елиминирали лингвиста ама труда му останал непокътнат,та някой се добрал до тях и пишело че това е инфо за цялото човешко познание и било написано от хора дошли от...24 век! И дори пишело че дотогава всичко щяло да бъде наред и няма да се свърши света и да не се тревожат хората.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27