Светът около вас не е илюзията, за която си мислите, не е "матрица". И понеже аз имам "грешно" "мислене" просто реших да махна частичката "не" в предния ти пост.Дори в първото изречение,проличават някои неща.

Междодругото и аз задавам същият въпрос на хнет,но мисля да го парафрезирам-Съществува ли време и пространство извън "илюзията",и,ако да-как се вижда оттам,"отвън"?!Надявам се сега да е достатъчно ясно зададен.
Междодругото-интересно как един "вътрешен" дава определения и квалификации на "хора",които познава само частично.Мислех,че сте наясно,че "всяко действие има нему равно противодействие".
От какво толкова ви е страх напоследък,че толкова "посветени" се появявате?!Кое е това,което хората очевидно променихме и на вас ви се струва грешно/неправилно,и се опитвате да забавите процеса?!
Съизмервате отговорите ми с това, което може да се намери в информационни сайтове и търсачки от буквално всеки, което е направено с цел и не е случайно. Всичко би било различно иначе, нали? Защо съдиш другите според себе си,Aarхe?!Всичко е такова,какво е и ние сме такива,които сме!Толкова е просто.

А и доколкото знам има правила,които вие нямате право да нарушите,освен,ако решите да го направите,и съответно да си заплатите затова.Нали имаме шансове,еми имаме нужда от средствата/инструментите и вие нямате право да ни ги отнемете,а напротив.

Би трябвало да си наясно,освен,ако не си просто някой пощенски гълъб.За децата-те сами избират къде да се инкарнират,тоест как ние можем да съсипем нещо,което е предначертано да може да бъде съсипано?!А и защо според теб пък хората отказват да приемат енергията,която ги изпълва?!
Има ли оправдание за това, че живеете абстрактно?Откога пък ни е нужно оправдание,за да сме това,което сме?!