Добре тогава,
1. Искам да дадеш конкретен /и вече ясен, а не както в предишните ти постове с общи приказки/ отговор на проблема за разкриването на извънземното присъствие на Земята - визирам конкретно проект "Разкритие"!? Кога ще стане официалното оповестяване на присъствието на иноземците на Земята? Знаем, че е взето решение за разкриването на контакта с "тях", но е интересно кога ще стане това /кажи ни ориентировъчно датата(!?)/, преди 2012, или пост фактум след събитието през 2012, когато вече всички хора ще съзнават присъствието им и няма да има смисъл даже от официално оповестяване на присъствието им? Интересно е как ще бъде осъществено оповестяването на присъствието "им"? Изясни в крайна сметка позицията на Елита по отношение на изонемците!? Разясни ни, какви противоречия се вихрят в кръговете на самия Елит по отношение на иноземците!?
2. Какво е виждането ти за 2012 година? Задавам този въпрос с твърдото мнение за компетентност по отношение на проблема 2012, пресъздадено в предишното "интервю" с посветен, направено в:
http://www.blog.the12eternals.com/ ; и тук:
http://blog.the12eternals.com/__oneclick_uploads/2009/09/the-revelations-of-an-elite-family-insider-2005.pdf . Отново те призовавам, бъди конкретен и говори повече, както бе направено в предишното голямо интервю, което току що цитирах /просто дадох добър пример с него за етично отношение към отправящите въпросите/!
3. Какво мислиш за самото интервю -
http://www.blog.the12eternals.com/ ? Имаш ли някаква връзка с човека, който го беше осъществил? Имаш ли нещо общо с групата от Елита, която беше поръчала осъществяването на предишното интревю? В крайна сметка, как само започваш темата:
Както и преди се случи -
Член съм на Фамилия от Елита, който ви беше открит. Ще отговоря на въпросите ви, ако са осмислени извън фалшивата реалност на изкуствено създадените догми. Не съм задължен да отговоря на всеки въпрос - мислете, преди да питате. Тук съм, защото от мен се иска - нищо повече.
Курсивът е мой и го давам не случайно, с новото напомняне, че сам разкриваш, че имаш нещо общо с предишните интервюта, или започваш с прах в очите ни, за да всееш респект?!
Само не се противопоставяй на предишния посветен, лично аз очаквам да сте от едно коляно, макар и от различни семейства и не очаквам между Вас да има капитални и генерални противоречия поне пред нас, пред "стадото" или "раята", или "гоите"! Противопоставиш ли му се, ще загубиш доверие у доста съфорумци. А ако му се противопоставяш, в какво се изразява противоречието Ви?
4. Дай някакво обяснение за дребните гешки, които правиш с правописа в постовете си!
5. И за да ти повярва наистина множеството, какво доказателство ще представиш за себе си, било то даже и предсказание за съвсем близкото бъдеще, примерно предсказание за събитие от световен мащаб, което ще се случи в тези няколко дни, докато тече дискусията ни!
Offtopik
Интересно, защо на един просветен ще му се хрумне да се регистрира в нашият форум, при това със специално име и специален е-майл, регистриран специално за този форум.
Нещо ми намирисва работата, но до утре темата ще я оставя, после ще видим.
Как ще докажеш, че не си студент по психология или философия, живеещ в София, който си прави упражения за дипломна работа!? Надявам се да се съгласиш, че етиката изисква да ни предоставиш доказателство, иначе дискусията загрубява от твоя страна!