Да се надяваме, да.

Просто много ме боли от станалото, обичам да чета и това е най-добрият сайт и евала на хората, полагащи този труд книги на бълг. да могат да стигнат до повече хора.
Ето какво четох преди малко тук -
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=521111А в коментарите отдолу собственикът на печатницата Иван Милев, където казват, че системният админ на фирмата Светослав Станев ги и сканирал и качвал, пише следното -
"
ИВАН МИЛЕВ: Уважаеми г-н Стефан Ташев, Казвам се Иван Милев и съм едноличен собственик на злополучно замесената в поредната PR акция на любимата на целия български народ ГДБОП. фирма "Амадеус Принт" ЕООД. Преди 20 години се занимавах с журналистика, работех във вестник "Орбита" член бях на СБЖ ( А дали изобщо това понятие ви е ясно какво означава?) и като чета сега вашата статия съм направо щастлив, че с "изгрева" на "демокрацията" аз се отказах от това си призвание и поех по буренясалия път на частния бизнес. Единственото което съм запомнил за цял живот когато ме приемаха за член на съюза беше обещанието да бъда обективен и никога да не публикувам непроверени факти, или факти "проверени" и "чути, ама недочути" .... по телефона...... Във Вашата статия, дори името на съпругата ми е сбъркано.... Тя се казва Лена, а не Лина.
Кой, къде... и под каква форма ви "сподели", че служителя на фирмата ми Светослав Станев сканира и качва пиратските книги. Вие наясно ли сте, че в моя офис СКЕНЕР НЯМА. И никога не е имало.... И колегата ми е виновен единствено и само, че се е доверил на негов приятел и "приятелски" е закачил към бързата ни мрежа едно "сървърче" в което дори и той не е имал достъп... Свидетели са ни и всички главни действащи лица от операция "шок и ужас" СКЕНЕР НЯМАШЕ ! Да .... И ние станахме неволни "статисти" в един убеден съм "нескопосано" режисиран" ПР "екшън". Моята фирма от 10 години е в издателския бизнес. Макар, че винаги съм подкрепял "губещи" каузи. Десетки заглавия са в списъка на издадените от мене... Това може да го проверите в Народната библиотека "Св.св. Кирил и Методий" И винаги съм депозирал необходимите екземпляри от всяко издание в книжния фонд на библиотеката, необходими за националния и международен обмен...
За мене книгата е общонационално богатство и ПРАВО да я прочете има всеки гражданин на света .... И това е смисълът на "библиотеките" Да сега времената са други ... и интернет пространството се превръща в новата на 21 ви век виртуална библиотека.... То дава на хората със скромни възможности свободния достъп да се докоснат до "световното" слово. И съм убеден, че не разпространените в интернет книги "свалят" печалбите на издателите. Аз ако се интересувам да прочета някоя книга и нямам финансовата възможност да си я закупя, просто ще отида до библиотеката и ще я заема .... Абсолютно безплатно! .... Това означава ли че ГДБОП трябва да атакуват и Народната Библиотека.... Или да арестуват моя приятел Х. който е имал "неблагоразумието" да ми заеме да прочета АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО поредния хит на Дан Браун в книжен вариант.
Не познавам момчетата (или момичетата) .... от Читанката... Но самият факт, че този сайт не е създаден за да печелят пари, ме кара виртуално да им стисна ръцете.... И да им пожелая Добри Адвокати.... Поне наполовина толкова добри, колкото адвокатите на Маргините... А в знак на солидарност в близките 10 дни на нашия сайт
www.amadeuscom.eu ще публикувам абсолютно безплатно електронните варианти на всички "скромни" издания с авторски права на ръководената от мене фирма. Защото след нас остава "писаното" слово. А може и някой ФЕН да се заинтересува, да прочете.... и да стане мъничко по-богат душевно от това! А операция "Шок и ужас" да остане кошмар само в преживяванията на мен и моите служители!
P.S. .... А за публикуване на материали с невярно съдържание и уронващи доброто име на физическо или юридическо лице в "свободния" печат май там закона имаше едно по специално мнение...... ....Дали да не попитам за това адвокатите?"
Има много за замисляне по горе написаното от г-н Милев.