Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 967904 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #315 -: Февруари 23, 2007, 19:19:21 pm »
Да, именно...
Този ефект е меко казано странен - според мен се получава "навързване" на тези химикали в невидима мрежа от съединения, която има своето зловещо предназначение.
Някой ден ако имам подходящата апаратура, бих го доказал и с данни...

:)
musica universalis

Oberon

• Гост
« Отговор #316 -: Февруари 23, 2007, 19:24:18 pm »
Може би точно това е идеята на две успоредни линии - като останат на пределена височина, частиците от две съседни линии се привличат взаимно и става нещо като небесно одеяло. Къде обаче остават небесните въздушни течения, щото много прави ми изглеждат тези перпендикулярни разклонения. Все си мисля, че са по осевите линии...

Каква обаче би могла да бъде връзката м/у магнитосферата и цялата тая химия...Може би са наелектризирани по такъв начин, че да следват именно осевите линии, за да не може вятъра да ги отвява...ЕВРИКА!

Оберон

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #317 -: Февруари 23, 2007, 19:33:26 pm »

Каква обаче би могла да бъде връзката м/у магнитосферата и цялата тая химия...Може би са наелектризирани по такъв начин, че да следват именно осевите линии, за да не може вятъра да ги отвява...
ЕВРИКА!

Да, наистина !!! А може би и йонизирането участва по някакъв начин в цялата процедура...? :-\
musica universalis

Неактивен vlex

• Четящ
  • *
  • Публикации: 31
  • Хобот
« Отговор #318 -: Февруари 24, 2007, 11:52:06 am »
Аз да си призная честно към 3-4 страница изгубих търпение, та прескочих има няма 20-ина страници, та питам и ако някой е отговорил да ме извинявате, виновен съм ::)

Някой направил ли си е тоя DIY чемтрейл бъстър или още никой не се е пробвал? :-\

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Отговор #319 -: Февруари 26, 2007, 21:37:52 pm »
Днес 26 февруари, в 17.30 небето над Горна Оряховица беше от хоризонт до хоризонт на ивици, през абсолютно равни интервали, като нотни редове, нещо подобно на тези но само в една посока. И не говорим за 3-4 ивици а може би 15 или 20. Първите вече се разливаха, а "най-пресните" бяха току що положени.

Жалко че не носех фото-апарата, бях изумен, разбирате ли. Толкова добре е изчислено, че като се разлеят ивиците да се съединят в една пелена. И после да ми казват, че били "гражданска авиация" и "естествени формирования"... Абе малоумен да е ще види, че това е неестествено. Тези хора спят ли, та не виждат геноцида над главите им??? :o

Но в това, което казвате за осевите линии има резон, защото винаги в една осева линия се появяват СЕВЕР-ЮГ
« Последна редакция: Февруари 27, 2007, 08:28:33 am от Нова Ера »

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 368
« Отговор #320 -: Февруари 27, 2007, 00:05:26 am »
Ами то по принцип хората спя, особено през нощта та не виждат какво става!  ;D

Не, сериозно - работата е там, че повечето хора, особено в България не само, че не подозират за това, никога не са чували за това, но даже да им кажеш ще те погледнат по онзи приятен начин - "абе ти не си фрад, ама айде да те чуя какво ще изръсиш и тоя път". Малко са тези които са попадали на информация за това в Интернет и още по-малко са тези от тях, които се замислят, че подобно нещо се случва в България.

Ти опитвал ли си се да отвориш очите поне по тоя конспиративен въпрос на някого?

Eon

• Гост
« Отговор #321 -: Февруари 27, 2007, 09:43:25 am »
Над Дряново, близо до София

Heinie

• Гост
« Отговор #322 -: Февруари 27, 2007, 18:09:39 pm »
Аз да си призная честно към 3-4 страница изгубих търпение, та прескочих има няма 20-ина страници, та питам и ако някой е отговорил да ме извинявате, виновен съм ::)

Някой направил ли си е тоя DIY чемтрейл бъстър или още никой не се е пробвал? :-\

Дай да направим фондация, да сътворим няколко такива и да ги инсталираме из градовете.  ;D ;D ;D

ssi

• Гост
« Отговор #323 -: Февруари 27, 2007, 19:04:04 pm »
Цитат
Дай да направим фондация, да сътворим няколко такива и да ги инсталираме из градовете.
Става и с ракетни установки за самолетите. Със самонасочващи се ракети.

Неактивен vlex

• Четящ
  • *
  • Хобот
« Отговор #324 -: Февруари 28, 2007, 01:16:55 am »
Знаеш че съм готов! По-съм навит на стингър или някоя друга земя-въздух ракетка, но и бъстърчета ще правя даже без пари! ;)

П.П. Хайни аз сериозно ти говоря. Ще фанем картата и ще видим къде се пада средата. До колкото помня имаше поле на действие с радиус 150-ина км :D

Неактивен vlex

• Четящ
  • *
  • Хобот
« Отговор #325 -: Март 03, 2007, 11:39:40 am »
Хъм... Вчера наблюдавах около обяд един облак очевидно причинен от чем трейл (как да ви кажа, малко са облаците с абсолютна равна ширина в продължение на 25-30 км и абсолютно прави) успореден на витоша... После като се прибрах по здрачаване забелязах сред гъстите облаци как над северозападна софия и покрайнините небето беше червено (като не броим залеза, защото слънцето залязва на азпад, а не на северозапад ;) ) и тъкмо мислех да цъкна прогноаз за времето от храбрия синоптик влекс утре ветровито и облачно с превалявания, но днес гледам небето без един облак... Явно имат и системи за разграждане на получилите се облачни маси  :-\

Баси работата laugh

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #326 -: Март 04, 2007, 23:02:36 pm »
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 07:43:32 am от Mirotvorec »
musica universalis

Неактивен vlex

• Четящ
  • *
  • Хобот
« Отговор #327 -: Март 06, 2007, 19:43:39 pm »
Днес наблюдавах над витоша 5 абсолютно успоредни чемтрейла като 4 от самолетите бяха по-напред, а петия изоставаше назад... Ебахти никой ли не го забелязва тва? о_О часа беше по залез към да кажем 6:15-20 :-\

anna

• Гост
« Отговор #328 -: Март 06, 2007, 20:02:51 pm »

Хм, не само там се случват такива неща! Преди залез се виждаха множество "облаци", оставени от дирите на поне 10-15 самолета в рамките на 50 минути! Личеше си как "облаците" следват дирите на самолетите. :-\
Самолетите минаваха един след друг...
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 07:45:00 am от Mirotvorec »

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #329 -: Март 06, 2007, 20:08:43 pm »
Всеки път като се сетя за Чемтрейловете и ми става смешно! ! !
Дори когато още не бях чувал за илуминати и незнаех какво е масон, тези следи дири които оставят понякога ми се струваха съмнителни, разтилат се , успоредни ...
Когато прочетох за 1ви път какво са в действителност, веднага започнах да разпитвам познати какво мислят, НА НИКОЙ НЕ МУ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ! ! !
тва към рубрика "невероятно, но факт"

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27