Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 967999 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

x-37

• Гост
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #270 -: Декември 21, 2006, 07:24:33 am »
То и въздуха може да се изследва, въпроса е дали се изследва и ако да, дали изобщо знаят за кое съединение да гледат  ;)

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #271 -: Декември 21, 2006, 11:44:35 am »
Да не говорим за стачките покрай ваксините. Та 2000-та беше ключова - който и каквото да е използвал по това време е било вече много компроментирано - храна, вода, ваксини....решението? - въздуха.

Верно си е, много си права Тина !!!
Това въздействие е започнало още в средата на миналия век, а сега вече е в предкулминационната си точка...
musica universalis

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Отговор #272 -: Януари 03, 2007, 10:10:08 am »
И така, през свободните дни около коледа и нова година наблюдавах доста неща, които окончателно затвърдиха мнението ми, че CHEMTRAIL не са природен феномен:
  • През целия 31-ви бях навън. Денят беше слънчев, с отлична видимост, прелитаха самолети, които оставяха нормални следи, т.е. такива, които се стапят след 10-на минути. И тогава в късния следобед от Северо-Запад се зададоха 4 самолета, които летяха на равно разстояние един от друг и "разораха" небето с познатите ни млечно-бели дири, в посока В. Търново. Дали защото се очакваше същата вечер много хора да празнуват на открито по площадите? След няколко часа от ясното небе нямаше и следа, следите се разтвориха и всичко се покри с млечна пелена. Каквото и да кажете, абсурдно е твърдението е, че 4 самолета летящи успоредно, на равно разстояние един от друг имат нещо общо с гражданската авиация
  • На втори януари имаше интензивно "разораване". С очите си видях самолети, оставящи нормални "меки", топящи се следи, в същото време гледах други да оставят следи, неравномерно излизащи зад тях, на импулси, като тези и после те се разтваряха и вятъра ги раздухваше...
  • Но върхът беше, когато с очите си видях нещо такова. ДА, 'нормална следа", която прекъсва и после продължава. Не издухана от вятъра, просто самолета си лети -- следата спира и след малко продължава. Възможно е единствено ако пилота е полудял и е изключил двигателя в полет или... разпръсквателният механизъм е бил спрях за малко.
Не си дадох труда да снимам, такива снимки вече има достатъчно по нета. А и нямам за цел да убеждавам някого. За себе си знам -- чемтрейлс са аерозолна война срещу населението!
« Последна редакция: Януари 03, 2007, 10:12:25 am от Нова Ера »

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #273 -: Януари 03, 2007, 10:30:57 am »
Възможно е единствено ако пилота е полудял и е изключил двигателя в полет или... разпръсквателният механизъм е бил спрях за малко.

Ами да, второто е доста по-вероятно...
Ето една снимчица от София вчера:

musica universalis

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #274 -: Януари 03, 2007, 14:38:13 pm »
Електромагнитната и високоразвита технология не е ограничена само до контрол над ума. Нейното използване причинява катастрофални увреждания на физическото тяло и околната среда, освен че е била усъвършенствана за военна употреба. Нашият нефизически Аз е поредица от взаимодействащи си електромагнитни енергийни полета, така че, самата сърцевина на нашето същество се засяга от други електромагнитни полета. А ако безсмъртното ниво бъде засегнато, физическото тяло излиза от строя. Заради контрола над ума и за да се създадат още по-ефикасни оръжейни системи, вълни от електромагнитни импулси се генерират по целия свят и най-вече от САЩ. Американската мрежа “Омега” със станции в Норвегия, Аржентина, Хаваи, Япония, Либерия, Ла Реюниън, Айланд, Австралия и самата САЩ изпраща нискочестотни призмени вълни като част от системата за реагиране на ядрени оръжия. Тези призмени вълни имат неприятни последици за онези, които живеят в района и за енергийното поле на Земята. Мрежата “Омега” е само част от масата електромагнитни честоти, излъчвани заради въоръжението и контрола [вероятно единствената причина авторът да не спомене изрично и системата HAARP е, че книгата, която цитираме, е написана през началото на деветдесетте от миналия век - бел.flyDragon]. Те са отговорни за огромния брой ракови заболявания, катари, генетични дефекти и психични заболявания. Др. Робърт Бекер, писател и специалист по електромагнитни замърсявания, е цитиран от прекрасното списание “Нексус”:

Всички анормални, създадени от човека електромагнитни полета, независимо от тяхната честота, имат едни и същи биологични последици. Тези последици, при които се наблюдава отклонение от нормалните функции и са реално или потенциално опасни, са следните:

въздействие върху растящите клетки от рода на овеличаване скоростта на делене на раковите клетки; увеличаване разпространението на някои видове рак; развиване на аномалии в ембрионите; изменения в неврохимикалите, водещи до аномалии в поведението като самооубийство; изменения на биологичните цикли; намаляване на имунната защита; изменения в способността за учене.”

Именно електромагнитното замърсяване е съкрушителната причина за измиращите гори и докато замърсяването на атмосферата е ужасно, то се използва като прикритие за основния убиец. Но една от техниките на Братството [под “Братството” в цитираната книга се разбира върховното управление на елитните тайни организации; масони, илюминати и пр. – бел.flyDragon] е да се използва заплахата за околната среда като оправдание за лансиране на идеята за координирани правомощия на Световното правителство.

из “Бунтът на роботите”
на Дейвид Айк

Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #275 -: Януари 04, 2007, 04:27:39 am »
Trandev,
мина доста време от поста ти със снимки на стратосферните облаци.
Повечето са си такива.
НО, втората не ми хвана декиш. ;)
Може и да са нормални кондензационни следи. Обаче ако са стратосферни, то питам се, колко от сегашните летателни апарати могат и стигат до тази височина? За пътнически и товарни не съм чувал. Остават военните. Обаче от познат метеоролог съм чувал, че пилотите се стремят за максимално кратко време да преминат през слоевете, в които се образуват инверсии. Да бях запомнил подробности за тези слоеве и характеристиките им. :(
Да се различат едните от другите следи май не е достатъчно само сника. Нужно е да се проследи и поведението им. А това не винаги е възможно.
« Последна редакция: Януари 04, 2007, 04:30:44 am от Joro Velev »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #276 -: Януари 05, 2007, 12:00:59 pm »
Възможно е единствено ако пилота е полудял и е изключил двигателя в полет или... разпръсквателният механизъм е бил спрях за малко.

Ами да, второто е доста по-вероятно...
Ето една снимчица от София вчера:

Добре, ако ръсят над София означава че ръсят и над управляващите. Означва ли, че те не знаят за аерозолната война?

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #277 -: Януари 05, 2007, 12:22:34 pm »
Бе кой ги бръсне нашите управляващи ?  И те са едни пионки и нищо повече .
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #278 -: Януари 06, 2007, 11:59:04 am »
Забелязал съм въздействие след chemtrails, което не може да се обясни само с химия.

Не знам вие, но аз още отначало забелязах, че малко след появата на chemtrails в небето, преди още да са достигнали до земята чувствам външно въздействие, което се изразява в разсеяност, чувствам се не на място, вид депресия. Т.е. не може да се обясни с просто химическо въздействие върху мозъка, защото chemtrails още не са достигнали земята и аз се намирам на закрито.

После попаднах на патент на Тесла за провеждане на електричество през атмосферата. Едно от условията беше в нея да има барий, който, знаем, е основна съставка на chemtrails. Тук вече HAARP и chemtrails пасват идеално.

Открих една статия, която обяснява как се извършва mind control над хората с помощта на chemtrails и йонизацията на атмосферата с HAARP http://xiandos.info/WHAT_CHEMTRAILS_REALLY_ARE_-_The_Short_Scoop

"Any country that joins this NATO system will become mind-controlled and diseased due to the associated, intense, oscillating, electromagnetic fields, electromagnetic soup, and the poisonous, toxic chemtrails"
точно това се случи с България, малко след като влязохме в NATO се появиха chemtrails.
« Последна редакция: Януари 06, 2007, 12:08:23 pm от Нова Ера »

x-37

• Гост
« Отговор #279 -: Януари 06, 2007, 13:03:50 pm »
Ами явно тоя Mind-control е за управниците, щото аз а и много хора, не се чувстваме майнд-контролнати, капиш?

то това е идеята  ;D

Eon

• Гост
« Отговор #280 -: Януари 06, 2007, 13:19:57 pm »
Що не се съберете няколко човека да направите едно специално издание за чемтрейлове и/или хаарп като толкова много знаете...?

ама с доказателствен материал, да не са празни приказки, като от кръчмата на село.

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #281 -: Януари 06, 2007, 13:47:15 pm »
Ами явно тоя Mind-control е за управниците, щото аз а и много хора, не се чувстваме майнд-контролнати, капиш?
а ти как знаеш, че като посегнеш към кока-колата или дистанционното на телевизора не е внушение?

x-37

• Гост
« Отговор #282 -: Януари 06, 2007, 14:34:19 pm »
Що не се съберете няколко човека да направите едно специално издание за чемтрейлове и/или хаарп като толкова много знаете...?

ама с доказателствен материал, да не са празни приказки, като от кръчмата на село.

Ами още не е излезнал хубав игрален филм, за да говорим за доказателства  ;D

Eon

• Гост
« Отговор #283 -: Януари 06, 2007, 14:37:38 pm »
Не разбрах шегата ама айде...

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #284 -: Януари 06, 2007, 16:17:04 pm »
Аз предлагам на някои хора да не влизат в темата просто - не виждам смисъл.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27