Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 968011 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Oberon

• Гост
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #240 -: Декември 18, 2006, 10:05:38 am »
Вземи щракни тия "паяжини". за които говориш. Паяците си плетат и през зимата, когато паяжините им стават доста по-различими, особено сега, защото сутрешната роса се напластява по тях...Както и лятото де, ама рано сутрин, към 4-5, а сега е по-късно...Все пак вземи ги щракни:) Добре дошъл и от мен.

Оберон

Сега ми идва наум и друго. ОК, военни операции са, но не е задължително да са с цел да ни уморят. Може би по някакъв начин засягат радиовръзките на "противника". Ако се готви глобална война, както ме съмнява...може би с тези неща в атмосферата сме по-защитени? Дайте да погледнем на явлението и под дръг ъгъл? Появиха се след като влезнахме в НАТО, може би защото всече сме територия на НАТО, и трябва да бъдем защитавани? Не съм много убеден в това, което казвам,ма е вариант нали?
« Последна редакция: Декември 18, 2006, 10:09:22 am от Oberon »

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Отговор #241 -: Декември 18, 2006, 10:29:37 am »

Да, трябва да сме отворени за всякакви варианти.
Паяжините, постепенно изтъняха и се скъсаха след 2-3 дена, което ме кара да мисля ЧЕ НЕ СА ОТ ПАЯЦИ. Освен това, се появиха за една нощ с минусови температури, дори да са от паяци, те не са активни през ноща при -6 градуса.

Чемтрейлове има и над Австралия а каква глобална война може да има на този отдалечен остров?
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 00:17:28 am от Mirotvorec »

Antonium

• Гост
« Отговор #242 -: Декември 18, 2006, 10:29:46 am »
Добре дошъл, Нова Ера!
Докато някой не ми каже логично обяснение на това пръскане, не се поддавам ей :D :D :D.
Искам да видя тези лепкавите пяжини и аз!

Тази тема е една от най невероятните и минавам в наблюдение. Повече изказвания по нея няма да правя.
Не обичам необоснования страх :) :) :)

Самолет №5
Давай газ
за Бургаз :D :D :D :D ;D
« Последна редакция: Декември 18, 2006, 10:30:49 am от Trandev »

Oberon

• Гост
« Отговор #243 -: Декември 18, 2006, 10:53:36 am »
Не виждам къде е проблема, паяжината да се скъса след 2-3 дена, особено пък при -6 :) Ти къде го виждаш проблема? Паяжините принципо са много здрави, но не на всички паяци. Обожавам паяците, съвършени гадинки:)

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #244 -: Декември 18, 2006, 13:34:04 pm »
Ето два филма за chemtrails:

CLOUDS OF DEATH

AEROSOL CRIMES
има документално видео заснето с мощен обектив, на коеито се вижда как следите излизат ОТ ОПАШКАТА на самолета а не от двигателите. И още много неща...
« Последна редакция: Декември 18, 2006, 13:45:13 pm от Нова Ера »

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #245 -: Декември 18, 2006, 16:29:28 pm »
Добре, а това с "паяжините" как ще го обясните? Аз минавам пеша през една горичка на път за работа. Вечерта по залез цялото небе беше на равномерни раета от край до край, пуснати сигурно преди час. На сутринта дървета и огради бяха покрити с нишки приличащи на паяжини но разтегателни като силикон. Как ще обясниш това? Какви паяци в гората в средата на декември и как за една нощ ще оплетат цялата гора при минусови температури навън??? Освен това, забележете, "паяжините" изчезнаха след 2-3 дена... За тези нишки се пише по много от chemtrail сайтовете...

Да, наистина много се пише за нишките, и според мен с основание. Тук не е много развито това все още, но в някои райони в щатите положението си е направо плачевно... Покриват планетата с някакво гадно фибро-стъкло, което остава в почвата, и "залепва",, затруднява се дишането, обмена на веществата и т.н.. Явно не случайно се говори, че един ден цяла Северна Америка ще бъде потопена под водата - ами може би няма друг начин да се изчисти това чудо, а... ???
« Последна редакция: Декември 18, 2006, 16:42:30 pm от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #246 -: Декември 18, 2006, 16:32:08 pm »
Ето и малко снимки:

« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 00:18:25 am от Mirotvorec »
musica universalis

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Amor vincit omnia
« Отговор #247 -: Декември 18, 2006, 16:34:04 pm »
 :o
musica universalis

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #248 -: Декември 18, 2006, 16:58:15 pm »
Стига сте се излагали като кифладжии - отворете си учебниците по биология (зоология) от седми клас и прочетете за паяците; членестоноги, нещо близко до насекомите; подобно на тях, тези същества нямат система за самостоятелно затопляне (тя се появява едва при топлокръвните бозайници), което прави паяците напълно зависими от температурата наоколо. ПАЯК ПРЕЗ ЗИМАТА НЕ ПЛЕТЕ МРЕЖИ, ВЪОБЩЕ НЕ Е АКТИВЕН! Минусовата температура би замразила телцето на паяка, който освен всичко е и много мъничък, няма никаква маса, която да го спаси от измръзване. Поради тази причина паяците през зимата СА В ЛЕТАРГИЯ, въобще не излизат от дупките си! Същото се случва и с останалите същества от техния тип, и с насекомите; да сте виждали муха на снега? А комар? И, щом не сте виждали, какво мислите ще лови паякът с привиделите ви се паяжини? Снежинки? (В днешно време зимата е значително по-мека, но това едва ли е достатъчно, за да плъзнат толкова ентусиазирано паяци навред. През нощта пак пада под нулата, а и през деня не е кой знае колко топло.)
Тези дребни същества спят през зимата или дори умират, като оставят заровени на сигурно място яйца, които да се излюпят през пролетта. Сниманите нагоре образувания, които наподобяват пайжини, нямат нищо общо с паяците и техният произход трябва да се търси в пусканите от chemtrails химикали.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #249 -: Декември 18, 2006, 19:42:40 pm »
Ми за тези неща без анализ от някой специалист може само да се гадае...
Ако някой разбира от химия да каже, например кои газообразни вещества как се втвърдяват, защо и т.н.
Лично аз не виждам смисъл от тази тема, защото дори и да разберем и проучим цялата информация за тез чем трейлс, това по никакъв начин няма да ги спре ;), е вярно е че ако повече хора бяха на ясно за какво става дума, може би щеше да има някаква организираност по проблема... ама бръдЪ :)
Малко офф топик - представих си фисиономиите на няколко приятели ако им кажа що е то ЧемТрейлс :) ,мааалиии  ;D
Направо ще ме екскортират до лудницата  ;D

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #250 -: Декември 18, 2006, 20:54:26 pm »
Някъде имаше пример за самоделна система, която разпръсква чемтрейловете за минута.

Trnadev, аз все още очаквам коментара ти по онзи материал, който ти пратих. Умолявам те, изгарям от любопитство какво са ти казали!

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #251 -: Декември 18, 2006, 22:08:01 pm »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички

x-37

• Гост
« Отговор #253 -: Декември 19, 2006, 11:06:15 am »
Браво, красиви снимки, а можеш ли да кажеш ако втората ти снимка е нормална "диря" на самолет, защо е останала толкова дълго?

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #254 -: Декември 19, 2006, 11:08:00 am »
И аз като Флай, Ви казвам стига сте се държали като аборигени, сега ще публикувам абсолютно нормални стратосферни облаци, които биха всяли страх във вашите сърца. Силата е знание, а невежеството е суеверие и страх от дрешника :D :D :D :D :D
На всичките снимки, които си показал нито една от следите не се е разляла в млечна пелена, характерна за chemtrail.

А паяжини появяващи се за една нощ посред зима, и такива

неща, появяващи се само над градовете дали се дължат на стратосферните облаци?

Моите наблюдения показват, че ден след появяване на chemtrails, като тези, които заснех над покрива ни, хората около мен масово започват да проявяват симптоми на респираторни заболявания...
« Последна редакция: Декември 19, 2006, 22:13:00 pm от Horus »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27