Опа... Ето ме и мен,не чета вече какво драскате,защото си признайте,че се търляте като 12-е годишни пубери...

Днес звънях на 112 и ме изритаха като прокажен от линията... Диспечера,разбираш ли от малък помнел самолетните следи от хоризонт до хоризонт,нямал данни за заплаха.... Мамка му да ми беше отнел малко време да ме заблуди със запитване някъде се... А то,заемал съм линията за по-важни неща!...

Направо исках да му....сещате се...

Ето какво заснех в 16:05 часа,Студентски град,София...изглез-запад:

Изглед,запад-юг:

И никой да не ми списва,че това са вихри от висока ветрова дейност,защото вчера бях от татък Витоша,от към Пернишко и имаше подобности,но днес в Сф нямаше нищо общо с ветровала с който се сблъсках вчера...
Тия контра-конспираторчета,дето не знаят в какво сърцето им вярва и очите им виждат, хич да не ме започват,защото съм ги отрезъл от месец-2 на сам!...

За дружината,нямам идея какво да добавя освен да започнем да събираме за ПВО ракети земя-въздух,че с друго май-май няма да стане... Обещавам първи Аз да сваля чертаещ,нека после ме съдят... Де%а тази нова самолетна дейност... Бесен съм,макар и да ми дават разнообразие в небето над мене,ама такова не помня някога да съм наблюдавал... Е няма как да е естествено или положително за нас хората и останалата голяма част на природата...
Айде,това стига за сега...бягам да лекувам нерви с домашна ракия....