Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 985703 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен del

• Пишещ
  • Публикации: 518
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2505 -: Ноември 05, 2012, 20:48:46 pm »
Делче, можеш ли да ми цитираш поне един български автор?
Лудата мечка добре си мисли за лудите бели. Значи освен, че можеш да плюеш, си и луда.
Лудия е свободен да бъде себе си. Нормалния се ползва от нормата. Мога да ти цитирам български автор, майка ми, води се български автор, живяла е на български земи, ала по-болезнено ще звучи от Лудата Мечка.

Неактивен Puzzle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #2506 -: Ноември 05, 2012, 20:58:48 pm »
Ако беше слаба и глупава, щях да си помисля, че просто не ме разбираш. Но щом твърдиш, че си бяла и луда, то ще трябва да призная, че Лудата Мечка има право - в кръвта ти тече твърде много злост и си отровена.
Не знам, за болката ти лек нямам....

Цитирай нещо от майка си, щом само този автор познаваш.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #2507 -: Ноември 05, 2012, 21:32:25 pm »
Мите, ти как се справяш с твоите отконения?
Ами  като  махалото,  нагоре  надоле  нагоре!  Макар  и  да  се  лашкам  в  крайностите  старая  се  да  не  забравям,  че  и  несъгласните  с  мен  са  хора.  А  инак  мога  да  благославям  цял  час  без  да  си  повтарям  благословиите,  а  те  са  такива,  че  и  монумента  на  св.  София  (този  която  прилича  на  дъщерята  на  Ст.  Софиянски)  би се  изчелвил.
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #2508 -: Ноември 06, 2012, 17:25:45 pm »
....
Защо се спори има ли кемтрейлс или това е конденз,след като се говори официално,че се пръска и става въпрос за геоинженерство?...

Чакай малко, имаш информация че се пръска, а защо решаваш, че това пръскане са именно следите на самолетите?

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #2509 -: Ноември 06, 2012, 19:52:55 pm »
Смехоран, ние не го решаваме, то се вижда с невъоръжено око- как то и да е.

Направих едно проучване във връзка с изказването на "младите учени" в клипа на БНТ, че следата, която излизаше от дясното крило на самолета е керосин, който се изхвърля при аварийна ситуация. Вярно е, че всички съвременни самолети -военни и граждански имат такива системи. Това едва ли е тайна за някой, който е по-отворен на темата авиация. Но при всички, задължително тази гърловина за изхвърляне се намира някъде към опашката на самолета, на тялото му, и в никакъв случай накрая на крилата. Просто е опасно и нецелесъобразно, ако се намира там и освен това не може да се позволи нужния диаметър на отвора - трябва да е максимално голям. Имаше клип с Боинг- 747, който май точно така си изсипа спонтанно горивото отдолу.
          Всичко друго, което излиза от крилата е ХС. Вече има и друго название - биотероризъм.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #2510 -: Ноември 06, 2012, 20:20:31 pm »
Опа... Ето ме и мен,не чета вече какво драскате,защото си признайте,че се търляте като 12-е годишни пубери...  :hi:
Днес звънях на 112 и ме изритаха като прокажен от линията... Диспечера,разбираш ли от малък помнел самолетните следи от хоризонт до хоризонт,нямал данни за заплаха.... Мамка му да ми беше отнел малко време да ме заблуди със запитване някъде се... А то,заемал съм линията за по-важни неща!...  :---  ???  ::)
Направо исках да му....сещате се...  :diablo:
Ето какво заснех в 16:05 часа,Студентски град,София...изглез-запад:

Изглед,запад-юг:

И никой да не ми списва,че това са вихри от висока ветрова дейност,защото вчера бях от татък Витоша,от към Пернишко и имаше подобности,но днес в Сф нямаше нищо общо с ветровала с който се сблъсках вчера...
Тия контра-конспираторчета,дето не знаят в какво сърцето им вярва и очите им виждат, хич да не ме започват,защото съм ги отрезъл от месец-2 на сам!...  8)
За дружината,нямам идея какво да добавя освен да започнем да събираме за ПВО ракети земя-въздух,че с друго май-май няма да стане... Обещавам първи Аз да сваля чертаещ,нека после ме съдят... Де%а тази нова самолетна дейност... Бесен съм,макар и да ми дават разнообразие в небето над мене,ама такова не помня някога да съм наблюдавал... Е няма как да е естествено или положително за нас хората и останалата голяма част на природата...
Айде,това стига за сега...бягам да лекувам нерви с домашна ракия....  :drinks:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #2511 -: Ноември 06, 2012, 20:34:36 pm »
А бе ХС си е отрова от всякъде!!!!!!!!

Неактивен jeni

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #2512 -: Ноември 06, 2012, 22:23:48 pm »
Гледам, дошли сме си на думата.
Та чудех се миналата седмица, кой раздели света на две:

Излишно е да казвам че тази картина беше предшествана от познати геометрии.
« Последна редакция: Ноември 08, 2012, 16:55:01 pm от Black Adder »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #2513 -: Ноември 06, 2012, 22:37:37 pm »

http://prikachi.com/images/23/5465023R.jpg

:hi:
Някъде беше казано,че "Боговете",не работят с правилни форми... Що ли?!  :o
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
« Отговор #2514 -: Ноември 07, 2012, 12:05:59 pm »
Смехоран, ние не го решаваме, то се вижда с невъоръжено око- как то и да е.

Направих едно проучване във връзка с изказването на "младите учени" в клипа на БНТ, че следата, която излизаше от дясното крило на самолета е керосин, който се изхвърля при аварийна ситуация. Вярно е, че всички съвременни самолети -военни и граждански имат такива системи. Това едва ли е тайна за някой, който е по-отворен на темата авиация. Но при всички, задължително тази гърловина за изхвърляне се намира някъде към опашката на самолета, на тялото му, и в никакъв случай накрая на крилата. Просто е опасно и нецелесъобразно, ако се намира там и освен това не може да се позволи нужния диаметър на отвора - трябва да е максимално голям. Имаше клип с Боинг- 747, който май точно така си изсипа спонтанно горивото отдолу.
          Всичко друго, което излиза от крилата е ХС. Вече има и друго название - биотероризъм.

С невъоръжено око виждаш само нормална самолетна следа.

Значи никакво проучване за fuel dumping не си извършил, и това е очевидно:
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&ved=0CEQQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.zurich-airport.com%2FPortaldata%2F2%2FResources%2Fdocuments_unternehmen%2Fumwelt_und_laerm%2F2012_Treibstoffschnellablass_EN.pdf&ei=NDCaUIKFLePl4QTRlIC4Dg&usg=AFQjCNE40ADLM6smwcaR_SYGVkQCEhsbXQ&sig2=3Pkou313mG6wW_N4HDz2Eg

А самолета който "си изпуска горивото отдолу" не е гориво, знам го, това е популярен клип на един пожарогасителен самолет. Нещо са се объркали в предаването, нали са взимали от клиповете за кемтрейлс мотащи се навсякъде из нета.

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
« Отговор #2515 -: Ноември 07, 2012, 12:18:46 pm »
Опа... Ето ме и мен,не чета вече какво драскате,защото си признайте,че се търляте като 12-е годишни пубери...  :hi:
Днес звънях на 112 и ме изритаха като прокажен от линията... Диспечера,разбираш ли от малък помнел самолетните следи от хоризонт до хоризонт,нямал данни за заплаха.... Мамка му да ми беше отнел малко време да ме заблуди със запитване някъде се... А то,заемал съм линията за по-важни неща!...  :---  ???  ::)
Направо исках да му....сещате се...  :diablo:
Ето какво заснех в 16:05 часа,Студентски град,София...изглез-запад:

Изглед,запад-юг:

И никой да не ми списва,че това са вихри от висока ветрова дейност,защото вчера бях от татък Витоша,от към Пернишко и имаше подобности,но днес в Сф нямаше нищо общо с ветровала с който се сблъсках вчера...
Тия контра-конспираторчета,дето не знаят в какво сърцето им вярва и очите им виждат, хич да не ме започват,защото съм ги отрезъл от месец-2 на сам!...  8)
За дружината,нямам идея какво да добавя освен да започнем да събираме за ПВО ракети земя-въздух,че с друго май-май няма да стане... Обещавам първи Аз да сваля чертаещ,нека после ме съдят... Де%а тази нова самолетна дейност... Бесен съм,макар и да ми дават разнообразие в небето над мене,ама такова не помня някога да съм наблюдавал... Е няма как да е естествено или положително за нас хората и останалата голяма част на природата...
Айде,това стига за сега...бягам да лекувам нерви с домашна ракия....  :drinks:

Сори брадър, ама между вчера и днеска метеорологичните условия се изменят на 100% и то няколко пъти. Да, снимките ти са на обикновена облачност. Човека от 112 е бил напълно прав.

Жалкото е, че не си спомняш небето отпреди, но има колкото искаш снимки, които да ти напомнят за това което си пропуснал да забележиш.

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
« Отговор #2516 -: Ноември 07, 2012, 12:30:43 pm »

http://prikachi.com/images/23/5465023R.jpg

Това са облаци от вида алтрокумулус:
http://ww2010.atmos.uiuc.edu/%28Gh%29/guides/mtr/cld/cldtyp/mdl/altcu.rxml
Такива прави черти се формират пред отстъпващи студени фронтове:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Retreating_cold_front.jpg

http://www.weather-photos.net/gallery/displayimage.php?album=227&pos=2

« Последна редакция: Ноември 07, 2012, 12:44:50 pm от Смехоран »

Неактивен Пурку

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 317
  • Ти 'ше си лягаш ли?
« Отговор #2517 -: Ноември 07, 2012, 13:39:27 pm »
Смехоран, фрайчето я разбрахме че се опитва да "отваря" очите на хората и да ги спасява.
И ти ли си воден от същата кауза - Работиш за доброто на хората, като се опитваш да им обясниш, че ХС са чисто и просто конденз? :) Можеш ли да дадеш отговор на този въпрос?
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
« Отговор #2518 -: Ноември 07, 2012, 14:00:25 pm »
...

Аз не работя, а се забавлявам :) Пък и все пак е в полза на обществото и неговото психично здраве :)

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #2519 -: Ноември 07, 2012, 14:07:00 pm »
  Тук, е показано нагледно. Има,нещо наречено- Максимално тегло за кацане и в случая се изпуска горивото. Никакви доказателства не давате,а само подправени и украсени клипове.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27