Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 979240 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1920 -: Октомври 07, 2012, 10:59:42 am »
Ето снимките на самолет, който пръска над Пловдив, а след това на флайд радара лесно го открихме, че е Катар еърлайнс/QTR050/, защото други самолети в района нямаше:
Airline: Qatar Airways
Flight: QR50
From: Geneva, Geneva (GVA)
To: Doha, Doha (DOH)
Aircraft: Airbus A330-302 (A333)
Reg: A7-AEO

А....bojinka....с последния си пост и коментар  разби цялата конспирация...... :lol:... :lol:..

Отказвам се и аз да споря с теб, относно горивата щот виждам, че нищо не си прочел от линковете, които съм дал в последните си 3-4 мнения и от там идват разногласията ни.

Очаквам в най-скоро време да излезеш в Плодив с подписка  за пълна забрана на какъвто и да било "въздухоплавателен" транспорт, оствяш следи в небето и да ограничиш трафика на граждански и военни  самолети, ползващи само биогорива..... :D

Може да им предложиш и това.

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2012/09/20/samoletite-na-bydeshteto-shte-letiat-sys-slama.168755,2

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #1921 -: Октомври 07, 2012, 11:12:31 am »
не вярвайте на всяка една теория, която се появи, особено тази, която няма нито 1 доказателство ( наистина няма такова ) - само снимки на следи от самолети - ако наистина имаше нещо такова - стотици хиляди хора да са замесени и няма как да не се разбере или поне да има солидни видео доказателства и материали
Мислящ, може да си бил в авиацията, но не си видял това, което аз с моите очи съм видяла. Пътувам с кола по бул."Дондуков" в София към ЦУМ. И спирам в задръстването пред ЦУМ. Вдигам поглед нагоре и какво виждам: два летящи на еднаква височина /съдейки по размера им/ самолети, единият оставя следа, другият - не. Полудях, че не можех да извадя апарат и да снимам, защото шофирах и то в задръстване и нямаше как да отбия баш там. Пък и с моето телефонче нямаше да стане хубава снимката. Това не са го давали по новините, нито съм го прочела в някой форум: аз съм го видяла, колега, /сигурно си и ти инженер/...с моите очи на моята си глава.
И такива наблюдения имам не само аз. Не се опитвай да ми казваш, че, ако то било така наистина, щяло да се чуе и каже официално...Да си чул нещо официално /но не саркастично/ скоро за летящите чинии, или за лекарството за СПИН и рак, или за контактуването с мъртвите, или за нещо полезно изобщо? Аз съм на 43 години и досега не съм, човече! Това е положението за жалост.
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1922 -: Октомври 07, 2012, 11:23:16 am »
София,Четвъртък 05.10.2012,07:35 сутринта: ...изток,изгрева предстои...

...запад...

...08:35...изток...

...на ляво от борчето...

..и 45 минути по-късно,още си подчертаваха все там!...

П.П.: Последно време са особено активни на Луна,а през деня се мишат някъде...  8)
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1923 -: Октомври 07, 2012, 11:23:44 am »
А къде е самолета, който "пръска" ?  -  На снимката се вижда една следа. Всяка следа ли според теб е chemitrails?

"Aircraft: Airbus A330-302 (A333)"  чудя се само този еърбъс къде са му резервоарите с химикали  и къде го зареждат :p , те катарците умират да те пръскат в Пловдив : ) . И друго - защо не снима как "пръска" - "пръскането" всъщност е наблюдаване на конденса, и се надявах да  снимаш как "пръска" за да видиш ясно, че не е пръскане, а всъщност завихряне на въздуха от самолета и това завихряне става на метри от задната страна на самолета, зависи от скоростта му - аз чакам за снимки на самолет, който "пръска" - успех в търсенето.

МислЯщия, ти какво мислиш, че тази следа е оставена от  извънземните? Това го видях с очите си и никакви твои писаници не могат да ме убедят в противното. Ако искаш факти - снимки, филми и мнения на хора от цял свят прочети темата. Успехи. Не ми натрапвай мнението си ако обичаш. Давай само факти, пък аз ще разсъждавам върху тях.
            Z-931, правилно, щом нямаш доводи за противното, най-добре се оттегли. Достойна постъпка. Поздрави.

Неактивен Xoddoth

• Четящ
  • *
  • Публикации: 38
  • I want to believe
« Отговор #1924 -: Октомври 07, 2012, 12:28:09 pm »
Преди време бях попаднал на този сайт. Мисля, че покрай него може да се придобие някаква представа за мащабност на полетите над Земята.

http://www.flightradar24.com/ njoy
daku ilu

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1925 -: Октомври 07, 2012, 12:35:22 pm »
Преди време бях попаднал на този сайт. Мисля, че покрай него може да се придобие някаква представа за мащабност на полетите над Земята.

http://www.flightradar24.com/ njoy
Според теб от къде черпим информация,ние 'психопатите',за полети които не съществуват на картата,а го наблюдаваме на небетУ,а и си чертайе на воля?!...  :o
Не внимаваш много в темата...  :-X  8)
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #1926 -: Октомври 07, 2012, 13:26:23 pm »
към "мислЯщия" и "fry" - абе вие двамката от колко време не сте виждали чисто и ясно небе? От колко време не сте виждали чист въздух, който ти позволява да виждаш планините в далечината ясно, сякаш са пред теб? Абе вие двамката от коя планета сте? Аз съм един, който вижда промяната и това става с "витаминчетата" и "райската благодат" които самолетите насират след себе си! В зоната дето живея няма НИКАКВИ химически замърсители, никакви, а въздуха е като сивкав смог, който е захлупил всичко! Е, това няма как да стане от "конденза" на самолетите!!! Апропо, имаше публикуван линк тук, в който германски военни официално декларираха по германска телевизия, че от самолети се изсипват тонове химикали в небето! Нямам времето да го търся, но ако сте заинтересовани знаете какво да правите!
    Към останалите съфорумци- хайде да спрем да обръщаме внимание на писаниците на тия двамата и на други подобни "имена", с които тия двамата ще се появяват тук!!! Те и да си пишат, но когато видим тия двете имена/или и другите им превъплащения/ просто да ги прескочим, все едно че изобщо ги няма, а? Нека спрат да усещат нашето внимание към тях, става ли? Тия двамата хем ми намирисват като на подставени тук в тоя форум, хем и на енергийни вампири! А става страшно, ако са и двете! Хайде да не забелязваме "мислЯщия" и "fry"!!! Просто да ги няма! Някой променят състава на цялата земна атмосфера, а тия двамата ще ми казват "няма такова нещо, конденз било"!  :nea:
    Вече не може да се крие, че се променя земната атмосфера, това е факт! Аз искам да знам коя сила прави това, защо го прави в последните времена толкова нагло и дори без и да се крие пръскането, защо така се разбързаха, искам и да знам ЗАЩО правят всичко това и няма ли сила, която да спре това тровене!!! Края на ИГРАТА Е, знам, но когато едната страна грубо нарушава ПРАВИЛАТА и почва да се изживява като "големи богове", трябва да има и СИЛА-АРБИТЪР, която да накаже нарушилите правилата! За сега само виждам, че нарушителите са все по-безочливи и по-нагли и мислят че нищо не може да ги спре! Или това е предвидения край за ИГРАТА? Така ли е? Не искам да е така, НЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА, не може да е така!!!
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1927 -: Октомври 07, 2012, 13:46:27 pm »
stufo, привет! Напълно одобрявам написаното от теб. Сега на въпроса ти КОЙ?- НАЙ-МАЛКО ОТ РАНГА НА БИЛДЕРБЕРГИТЕ ГИ РЕШАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ. Вече го споменах някъде напред. ЦЕЛИ- бяха 5, сега се оформи още една, та 6 цели. Също ги има в темата изброени и подкрепени с факти от американски автори. Ще поровя, ако ги намеря, ще ги посна. Но основната е -  депопулация. Хлебарките да намалеят. :negative: :hi:
        пс Естествено в това мероприятие са ангажирани хиляди хора. Дисциплината е желязна, вероятно и заплащането на ниво. Но и тук има опозиция, която пуска в нета снимки на чувалите с мръсотията, вътрешното оборудване на самолетите/контейнерите и електрониката, която ги управлява/, устройствата, прикачени към крилата или тялото на самолета, които изпълняват последната фаза- пръскането/дето им викаме пръскачките/. Има ги в темата, включително и чертежи на джъмбо/747/, оборудван за целта. :hi:

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #1928 -: Октомври 07, 2012, 14:15:29 pm »
stufo, привет! Напълно одобрявам написаното от теб. ... :hi:

Билдербергите са просто марионетки,те са на много по-ниско ниво от "мислещите се за богове", истинските причинители на тая гадост! ИГРАТА Е на много по-високо ниво и съм сигурен че истинските им цели  все още ни убягват от погледа! Това искам да знам! И ЗАЩО имат наглостта да нарушават ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА, ТУК на ЗЕМЯТА!!! Дали не е , както пише Елтимир/http://eltimir.ucoz.ru/, че не само да се намали драстично популацията, но тези които ще останат, да им се сложат чипчетата и да станат "обслужващ" персонал на тези, които подготвят атмосферата на Земята в негодна за нас, но годна за техния си вид, нямащ нищо общо с човешкото тяло! И да бъде заселена заселена Земята с друг вид, а ние да сме само "обслужващ персонал"! КЪДЕ Е ИСТИНАТА, имаме ли право да я знаем или част от ИГРАТА Е да не я знаем!

« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 14:32:08 pm от stufo »
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1929 -: Октомври 07, 2012, 14:29:25 pm »
На Билдербергите им имам имената по списък. За това ги визирам. Пък тези, божествените ми са малко имагинерни. Но са недосегаеми за нас простосмъртните. Целите им, обосновано бяха посочени в един сащфилм, ама не ми се търси, че то много инфо. Този сайт на Елтимир е много готин. Поздрави и успехи! :hi:
 Един блог, който продължава да дава инфо за ХС:      http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/10/07/kogato-fotofaktite-govoriat-a-quot-bogovete-quot-si-mylchat-.1006898?utm_source=dnes&utm_medium=box&utm_campaign=blogs
          Авторът е изпратил отворено писмо до всички институции, но отговор НЯМА! Мълчанието на гузните.
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 14:50:19 pm от bojinkata »

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #1930 -: Октомври 07, 2012, 14:49:14 pm »
Абе момчета,много ви се разминават теориите за това от къде и как пръскат самолетите:) Вие изобщо,вярвате ли си? Толкова изопачавате и си наслагвате нещата,че дори се самозабравяте :) Защо, приключихте със спора за горивото защо? Нека разберем къде грешите :)

Неактивен Пурку

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 317
  • Ти 'ше си лягаш ли?
« Отговор #1931 -: Октомври 07, 2012, 15:40:09 pm »
fry, я вземи обясни защо се разширява тоя конденз и се растила като облак? Няколко пъти те питам, ти ми пращаш линкове към сайта на НАСА. Обясни с няколко изречения как тоз конденз се разширява с часове и накрая става като облак?
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #1932 -: Октомври 07, 2012, 16:00:48 pm »
fry, я вземи обясни защо се разширява тоя конденз и се растила като облак? Няколко пъти те питам, ти ми пращаш линкове към сайта на НАСА. Обясни с няколко изречения как тоз конденз се разширява с часове и накрая става като облак?
Водната пара напуска двигателя и ако атмосферата е наситена до предел ще се получи пренасищане. Съответно парата ще иска да кондензира. Същото става и като си варите вода на котлона и затворите капака – парата няма къде да избяга, въздуха вътре се пренасища и кондензира по стените на тенджерата. Та водната пара търси ядра върху които да се отдели. На помощ и се притичва комбинация от въглеродните частички в саждите, които си взаимодействат със серните окиси. Самите сажди не биха се справили добре без помощта на серните окиси, серните окиси сами по себе си също не са добри, но комбинацията от двете е Чък Нориса на кондензационните ядра. Поради ниските температури горе на високо току що кондензиралата върху сярна киселина и въглерод вода моментално замръзва, което причинява следите, които виждаме зад самолетите при определени случаи. Важното е да запомним кои са факторите, които играят на формата на следите:

Тип на двигателя: колко ефективен е в изгаряне на горивото, какъв конкретен модел е, на какъв режим работи в момента. Дори типа самолет има значение за начина по който потоците от двигателя и тези от крилата се смесват
    Горивото: съдържание на сяра и други. Спазват се определени рамки на състава на горивото, но не са фиксирани и могат да варират.
    Състояние на атмосферата: в конкретната част на деня, в конкретния месец, на конкретната височина. С конкретна температура и насищане.

Т.е. факторите, които влияят на формирането и вида на следите  са УЖАСНО МНОГО.

Неактивен Пурку

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 317
  • Ти 'ше си лягаш ли?
« Отговор #1933 -: Октомври 07, 2012, 16:36:19 pm »
Ти покрай споровете в тоя форум се образова на тема chemtrail/contrail, че направо вече могат да те вземат за сътрудник в НАСА към някое авиационно поделение. :)

Обясни и още нещо: защо следите от chemtrails излизат веднага след самолета, а следите от contrails има няколко метра разстояние и едва тогава почват да кондензират?
Понеже ти смяташ, че няма разлика между chemtrails/contraols, обясни защо следите на едни самолети започват директно след самолета, а на други самолети има разстояние няколко метра и едва тогава почват да кондензират?
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен epsiloni

• Четящ
  • *
  • Публикации: 19
  • ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ
« Отговор #1934 -: Октомври 07, 2012, 16:50:05 pm »
здравейте искам да питам нещо защото не разбирам

тези кемтрейлс как ги качват в самолета. с бидони ли? ако е с бидони, защо още никой не се е обадил да пита какви са тези бидони дето се слагат на всеки самолет

колко бидона трябват за да се качат на самолета защото това е много нещо и като сложат бидоните как остава място за хората които пътуват в самолета

поне една стюардеса не се ли намери да пита какви са тези бидони с които се тъпче самолета и багажното му отделение, защото нали оттам пуска газа... от задната част

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27