Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 979077 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1890 -: Октомври 05, 2012, 14:54:46 pm »

Те бяха първите опитни зайчета. Там пръскат някъде от 1989 година, а може би и от по-рано и вече има реални промени в околната среда и хората.

След 60-те години са ги метнали.
На предната страница fry ни предостави тема със снимки.
http://metabunk.org/threads/487-Pre-1995-Persistent-Contrail-Archive

Както казах не съм на "ти" с английския, но доколкото вдявам Administrator-ът Mick е от "партията" на нашенката fry- черпят ни с изветряла лимонада..... .......
« Последна редакция: Октомври 05, 2012, 15:02:55 pm от Гален »

Неактивен tectonics

• Четящ
  • *
  • Публикации: 82
« Отговор #1891 -: Октомври 05, 2012, 15:01:08 pm »
уморих се да чета... fry, сега аз ще ти кажа ти какви доказателства даваш: "ОФИЦИАЛНИ"!!!

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1892 -: Октомври 05, 2012, 15:43:04 pm »
Еееее, благодарско на фрай. Нещо полезно за темата да свърши. Поровила се е яко и ни е предоставила снимки и от 1959 година. Иначе официално признават, че са почнали програмата от 1995-6 г. Тогава уж ВВС се сетило, че може да влияе на климата и разработило програма за  ГЕОИНЖЕНЕРСТВО. То затуй в някои щати се оплакват, че са забравили как изглежда синьото небе. При 60 години пръскане с химия какво да очакваш? А кога за първи път заговориха за нанотехнологии? Преди около 10 години. А те са били много напред с материала още преди 60-70 години.
           Ако си траем и ние ще станем като тези покрити с мътилка щати!:hi:

Неактивен Гален

• Пишещ
  • Публикации: 814
« Отговор #1893 -: Октомври 05, 2012, 16:07:05 pm »
Докато се ровя тук-таме, ми попадна един коментар от 02. 10.
----
"...Бих искал да кажа още нещо за така наречените химически следи от самолети, оставяни в небето - chemtrails.
Наскоро бях в София и ясно видях много преминаващи самолети и следи като успоредни линии в небето, няколко следи, които се бяха поразсеяли, но започваха да стават като надлъжни облаци. Сигурен съм, че това бяха chemtrails.
За съжаление бях за много кратко там, на автогарата, и нямаше как да наблюдавам продължително.
Забелязах, че в Атина самолетите НЕ оставят следи в небето, следите след тях изчезват почти веднага. Стана ми супер странно.
Всеки, които е наблюдавал това явление по-дълго време ще му стане ясно..."
----
Хората вече гледат, сравняват и разсъждават. Това е добре.
« Последна редакция: Октомври 05, 2012, 16:10:43 pm от Гален »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1894 -: Октомври 05, 2012, 16:32:16 pm »
Пак почнаха. Обадих се първо в РИООС-Пловдив. Когато обясних за какво става въпрос и ги запитах имат ли деца, близки и тн., там настана малка паника и ме отсвириха много нервно да се обадя на 112. От там също започнаха да се чудят, консултираха се с РИООС и ми отговориха, "че няма заплаха". Но ми приеха обаждането. Просто уникално. Консултацията продължи 5-6 секунди. Вече имат и готов отговор за овцете. Но те дишат същия въздух и пият същата вода.???

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #1895 -: Октомври 05, 2012, 16:37:24 pm »
Пак почнаха. Обадих се първо в РИООС-Пловдив. Когато обясних за какво става въпрос и ги запитах имат ли деца, близки и тн., там настана малка паника и ме отсвириха много нервно да се обадя на 112. От там също започнаха да се чудят, консултираха се с РИООС и ми отговориха, "че няма заплаха". Но ми приеха обаждането. Просто уникално. Консултацията продължи 5-6 секунди. Вече имат и готов отговор за овцете. Но те дишат същия въздух и пият същата вода.???
Ами,ще те отсвирят разбира се...то,това е вече фанатизъм! Не се обиждай,но ставате смешни :)

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1896 -: Октомври 05, 2012, 16:43:57 pm »
Ако Н. посещаваше още форума и в частност темата, щеше да нарече fry органичен портал. Предполагам няма да има нищо против, че го споменавам тук.

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #1897 -: Октомври 05, 2012, 17:54:30 pm »
fry явно е програмирана, щом изведнъж започна да отрича химическите следи. :o

sidewinder - H. си влиза във форума, но просто не му се занимава с вече изяснени теми и затова не пише.

Между другото, sidewinder, изчисти си кутията, че не можах да пратя едни въпроси, които имах.
« Последна редакция: Октомври 05, 2012, 18:00:42 pm от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1898 -: Октомври 05, 2012, 18:33:39 pm »
Аз,не виждам в този форум хора с различно мнение ,освен мен :) Или пък,ги е страх да пишат защото ще ги нападнете със обиди ...на мен не ми пречи това....обиждайте ме,наричайте ме както си искате и падайте толкова ниско,колкото е тревата :)Във ваш минус е,защото не можете да се аргументирате и прибягвате до арогантност.

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #1899 -: Октомври 05, 2012, 19:12:41 pm »
Ако Н. посещаваше още форума и в частност темата, щеше да нарече fry органичен портал. Предполагам няма да има нищо против, че го споменавам тук.
    Не органичен, щеше да я нарече "ограничен" портал!  :diablo:
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен GARVAN

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
« Отговор #1900 -: Октомври 05, 2012, 19:34:43 pm »
    Не органичен, щеше да я нарече "ограничен" портал!  :diablo:

Три дни ви трябваха и най на края Сайдуайндър ви го каза в прав текст, какво всъщност е Фрай, макар, че аз собствено, не съм много петимен да вярвам в тия теории за порталите.... Не мога да ви разбера колеги, толкова ли време за хабене имате, че и се връзвате на тая мадама (ако това на новата снимка изобщо е тя)?! ???

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1901 -: Октомври 05, 2012, 19:58:38 pm »
Прав е Гарвана. Зарежете тази риба. Зомбирано момиче или трол.
             По темата: Идват избори- Какво ще кажете да излезем с призив, че ще гласуваме за тази политическа сила, която в прав текст каже що за следи са тези мръсотии и обещае, че ще ги забрани да пръскат над България? Ще ме опонирате - ще излъжат! То стига само да кажат истината и народа да я чуе. Ама и медиите каква тишина пазят!

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1902 -: Октомври 05, 2012, 20:26:23 pm »
Не може  всички ,да са на едно мнение нали така? Много ви пречат хората с различно от вашето мнение...като трън в очите са ви е,няма начин такъв е живота има черно и бяло :) Успех в начинанията и дано не ви вкарат в лудницата,защото май на там сте се запътили :)

Неактивен Спиро

• Четящ
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #1903 -: Октомври 05, 2012, 20:31:39 pm »
Цитат
Аз,не виждам в този форум хора с различно мнение ,освен мен
В този форум всички са на различно мнение - От официалното.
Освен теб.
Цитат
Или пък,ги е страх да пишат
Жана д`Арк ли да те наричаме или Коперник???
Защо бе? Ника ти не е лош. Ползвай си го със здраве.
Цитат
,защото не можете да се аргументирате
След първото мнение по темата - прочети го още веднъж, ако си го забравила, следват още над 1800 сравнително добре аргументирани и подкрепени с достатъчно фактологичен материял мнения. Защо реши, че именно твойте няколко поста ще променят мненията на мнозината участници и посетилите форума!?!? Защо реши, че твойте несвързани, необосновани с нищо сериозно брътвежи и картинките на NASA ще променят - примерно моето или мнението на други, след като аргументите ти не струват нищо в сравнение с изложеното до този момент.
Не заслужаваш особенно внимание и толкоз!
Виж, ако всичко това го правиш умишлено, само за да те обиждат и унижават - случая е   медицински. Възможно е и да ти помогнат - стига да искаш...

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1904 -: Октомври 05, 2012, 20:38:07 pm »
Да,прочела съм ви аргументите...доста плоски при това. Вас все ви лъжат ,все ви тровят.....живейте така,ходете със маски...Защо не сложите маските или противогазите така ще се предпазите :)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27