Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978117 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1740 -: Октомври 03, 2012, 08:36:23 am »
Пълни глупости. Приказки на наивници и облъчени зомбита. Това вече го дъвкаха по една ТВ. Как два самолета летящи един до друг оставят различни следи? Единия нормални /действителен конденз/, изчезващи за около 5-6 минути, а на другия за 7-8 часа и не изчезват, а образуват облак? Става въпрос за самолети летящи на една височина, температура, гориво и вид? Да не говорим, че ХС са накъсани и обикновено само над големи населени места, нима двигателите са спирали да работят? И такива снимки има във форума. Малко мислете дами и господа  или позицията на щрауса ви е по-удобна. Да не говорим, че още Буш призна, че пръскат с цел опазване на Земята и други шменти - капели ??? И това го има в темата.

Неактивен GARVAN

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
« Отговор #1741 -: Октомври 03, 2012, 09:12:45 am »
Току що по илюминатската БТВ приключи една смешничка дискусийка върху тази тема. Поне да се бяха подготвили по-внимателно тия нещастници... Даже не успяха и да ме ядосат, толкова жалки и неубедителни бяха!
Лично за мен, целта на подобни простотийки е не да се опровергае факта, а да се изкарат от нерви хората, които вярват в това и по някакъв начин се борят с него и по този начин да бъдат накарани да се покажат с лицата и имената си.
Тъпите илюминатченца са вече в паника, драги колеги иколежки, личи им от всякъде и това, за наше щастие, не е само заради Chemtrails!
Всеки, според силите и възможностите си, трябва да се бори срещу войнстващата и агресивна простотия, която иска да ни приравни към себе си!!!

Неактивен Пурку

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 317
  • Ти 'ше си лягаш ли?
« Отговор #1742 -: Октомври 03, 2012, 12:50:30 pm »
Ето го и предаването:
http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/kak-trgvat-sluhovete-v-internet.html

Но какви са тези активисти, тръгнали да търсят подкрепа от БуламачТВ?
Това е все едно да тръгна да търся подкрепа от дявола. :)

...като се замисля, че до преди няколко години, бях същия като професора, участващ в предаването - заклет материален идиот! :)
« Последна редакция: Октомври 03, 2012, 12:53:41 pm от Пурку »
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #1743 -: Октомври 03, 2012, 12:55:29 pm »
Виждам,че не си разгледал обстойно сайта,който поставих и едно простичко обяснение.Толкова е елементарно ,но човек като си е наумил нещо върви та го разубеждавай!

Неактивен zvezdi4ka

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #1744 -: Октомври 03, 2012, 13:02:39 pm »
Цолова се държа много подигравателно, с един прекалено превъзбуден глас. Все пак става въпрос за български граждани, които са притеснени за своето здраве.
Като има дискусия по даден проблем, не трябва ли да има поне един опонент? И четиримата бяха на едно мнение. Но, напредъка е голям- вижде само колко хора са подгряли телефоните :)

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1745 -: Октомври 03, 2012, 13:06:12 pm »
 fry, какъв е проблема да ми го обясниш и ти? Ама и ти не му вярваш, нали? Не ми отговори и на поставените въпроси за двата самолета! Тук също трябва да си признаеш, че не си права, ама котка на гръб пада ли? Так и не прочетох твоя мисъл по темата, подкрепена с факти. Карай, добре че сте малко наивниците във форума. С теб приключих. :hi:

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1746 -: Октомври 03, 2012, 13:12:44 pm »
bojinkata,не ме наричай наивна...тук наивния в случая си ти!Ако обичаш,не превръщай диалога в агресия..не е нужна!Защо ми задаваш въпроси на които вече ти е отговорено?Самолети,един до друг не летят!Не знам за какви самолети говориш,които летят един до друг...пътнически ли,военни ли,селскостопански ли?какви? Естествено е това,че едни оставят диря други не,та нали зави си от атмосферната влажност...тя се променя постоянно

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1747 -: Октомври 03, 2012, 13:19:57 pm »
Живейте в страх,ваша воля.....но да наричате хората,които са запознати с това и ви обясняват,че няма пръскане и да ги наричате не компетентни е,евала вие сте мноооого компетентни...визирам учените,които цял живот се занимават с това и да отхвърляте с лека ръка твърденията им!Е,тук вече става въпрос за зомбирането,което е налегнало всички ,които вярват в тази гнусна пропаганда.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1748 -: Октомври 03, 2012, 13:23:59 pm »
Нарочно ли не искаш да разбереш - наблюдавал съм ГРАЖДАНСКИ самолети летящи един до друг или един след друг/както искаш ги подреждай/, с различни следи. В темата за други не се говори. За каква различна температура ми говориш? Ами днес вдигни глава и виж- няма нито една следа.Или ще кажеш - забраниха гражданските полети? Мръсниците се стреснаха и днес - почивка. Поне над Пловдив. Това е добре - гражданското общество се събужда. Поздрави!
пс:http://www.flightradar24.com/ в момента показва 3603 полета, като 17 са над Бг. Колкото до компетентните учени - да си чувала за платени публикации? И пак ти напомням - мисли и анализирай това, което виждат виждат очите ти, а не това което ти набиват от медиите. Ако вярваш на очите си разбира се.
« Последна редакция: Октомври 03, 2012, 13:30:13 pm от bojinkata »

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #1749 -: Октомври 03, 2012, 14:13:49 pm »
fry, омръзнали са ми тези "обяснения" дето ти ги даваш тук...Омръзнали са ми до смърт! Аз не съм някоя тъпачка немислеща, аз съм сериозен човек, със сериозна професия /инженер съм/, отделно съм събуден човек и просто не понасям вече пропагандата под каквато и да е форма. Не ми казвай какво виждат очите ми, защото си имам глава на раменете и аз.
Благодаря предварително.
 :hi:

bojinkata, за жалост си абсолютно прав... :(...
« Последна редакция: Октомври 03, 2012, 14:17:12 pm от m2f »
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен zvezdi4ka

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #1750 -: Октомври 03, 2012, 14:16:40 pm »
fry, не живеем в страх, а търсим отговори, което е наше право. И хората го направихме- имало е много обаждания! Точно след голямото пръскане на 1 октомври да но убеждаваш...едва ли ще се получи ;) Снимките, които си дала като доказателство....Снимки се поправят, но това, което хората виждат- все още не :hi:

Неактивен zorro

• Четящ
  • *
  • Публикации: 16
  • ...истината е някъде там...
« Отговор #1751 -: Октомври 03, 2012, 14:21:19 pm »
 :yes:А на времето нещата бяха прости–мине селскостопанския самолет/хеликоптер и напръска  :---.Пък сега ,гледай само кви страсти. 8)
...истината е някъде там...

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1752 -: Октомври 03, 2012, 14:24:49 pm »
Знаете ли защо хората не се занимават със вас?Защото им и е омръзнало да се занимават с глуповати хора,които продължават да спекулират и допринасят още повече смут.Не си личи по нищо,че сте се събудили защото доказвате точно обратното....Защо си го причинявате?Защо не искате да се уверите,че това е една долна лъжа от която печелят страшно много пари,пари от страха на хората!

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #1753 -: Октомври 03, 2012, 14:28:21 pm »
http://www.fontcraft.com/idiotwars/?p=103    Тук ,един нормален човек разказва за следите.

Неактивен marmozana

• Четящ
  • *
  • Публикации: 102
« Отговор #1754 -: Октомври 03, 2012, 14:29:00 pm »
fry, като си толкова запозната, хайде да ми обясниш как и защо тези нормални кондезационни следи имат прекъсвания? Виждала съм такива, които са като пунктир. Проблем с двигателите????
Благодаря ти, че замълча, въпреки, че нямаше какво да кажеш

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27