Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978589 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1440 -: Юни 07, 2012, 22:36:15 pm »
Този феномен се нарича Circumhorizon arc (няма адекватен превод). Нещо съвсем нормално е. Образува се от ледени кристали, ориентирани по определен ъгъл спрямо слънцето.

http://www.phenomenica.com/2009/04/fire-rainbow-on-sky.html

Неактивен Strelok22

• Четящ
  • *
  • Публикации: 38
« Отговор #1441 -: Юни 07, 2012, 22:44:08 pm »
Значи няма нищо общо със минимум 4-те chemtrail-a в небето,които обаче не ги снимах  ???:nea:
« Последна редакция: Юни 08, 2012, 09:11:25 am от Mirotvorec »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1442 -: Юни 07, 2012, 22:53:08 pm »
Ами получава се много рядко, защото иска определени условия да бъдат изпълнени. То не пречи да се появи при кемтрейл, но всичко е плод на замръзване на вода, доколкото я има в кемтрейлите.  :D

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1443 -: Юни 07, 2012, 22:54:06 pm »
sidewinder ,много хубаво обяснение си дал,няма лошо. Но по-горе снимките ми са с пореста облачност,и си признах,че ако бях един час по-рано приключил бачкане(на тясно),щях да пусна снимките на самолетите които дават началото.... Казвам това,защото гледах снимки и видео на приятел,правени в 13:30...,което са 2 часа разлика от моите... До дъгите...,розовите вечери и обяснението им по научно му...,оставам скептично настроен.
 8)
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #1444 -: Юни 07, 2012, 23:12:12 pm »
What's done in the dark will be brought to the light

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #1445 -: Юни 07, 2012, 23:52:31 pm »
Имате ли някакви ясни предложения спрямо това, което споделяте?
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен stoicho85

• Четящ
  • *
  • Публикации: 105
« Отговор #1446 -: Юни 07, 2012, 23:56:59 pm »
Едва ли :D
Апарата ми събира няколко хиляди снимки, мога цял ден да снимам облаци и да пълня форума 8)

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
« Отговор #1447 -: Юни 08, 2012, 00:20:52 am »
Какви ясни предложения, разискваме си и дъвчеме въпроса от години, единственото което може да се направи е да се изложи пред максимален брой хора.
Защо, като няма какво да се направи да не се говори по темата ли?

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
« Отговор #1448 -: Юни 08, 2012, 00:35:39 am »
Ами като сте толкова впечатлени, измислете някакво противодействие!
И аз мога да цъкам снимки и какво от това?
Мерси за предупреждението да не излизам на открито. Но днес яко си изкарах в Южния парк без притеснения... или съм се преебала?
« Последна редакция: Юни 08, 2012, 09:12:56 am от Mirotvorec »

Неактивен x_name41

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #1449 -: Юни 08, 2012, 01:02:55 am »
Всъщност решение на този етап неможе да се намери защото каквото и да се направи (от страна на разумните хора) то няма да е от никакво значение поради това, че става въпрос за неща (интереси) излизащи извън рамките на нормалното, с две думи ти му казваш да не пръска (защото така е разумно) а той (американеца или българина под американско влияние или, който и от каквато и националност да е там) си знае неговата и въобще не му дреме на оная работа, което е в пълния смисъл на думата безумие, та няма как просто тези неща не зависят от нас...
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1450 -: Юни 08, 2012, 01:12:05 am »
Щом толкова искаш да ти кажем как да се предпазиш нека да започнем: :writer:
1. Когато видиш, че има акция , затвори прозореца поне за момента  не ги отваряй до следващия ден сутринта /знам че пада бавно и мачително към земята след 2-3 дни/
продължавайте Вие нататък  с идейте :blum2: :D :D
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1451 -: Юни 08, 2012, 01:17:00 am »
Всъщност решение на този етап неможе да се намери защото каквото и да се направи (от страна на разумните хора) то няма да е от никакво значение поради това, че става въпрос за неща (интереси) излизащи извън рамките на нормалното, с две думи ти му казваш да не пръска (защото така е разумно) а той (американеца или българина под американско влияние или, който и от каквато и националност да е там) си знае неговата и въобще не му дреме на оная работа, което е в пълния смисъл на думата безумие, та няма как просто тези неща не зависят от нас...
Да знаеш, че са американци, но не са виновни те/тези в самолета/ ! И те са хора като теб и мен и те имат семейства за изхраване...Защо го прави ли ? Когато го хвърля това нещо отгоре го е жал да не мислиш че иска ей така да замърсява природата?? Казва си : Чакай защо да се ядосвам?Защо не си нахраня АЗ мойто семейство вместо някой друг? Такаче обвинявайте онези който са ги накарали да го правят  :) :) ;) ;) :) ;) :)
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
« Отговор #1452 -: Юни 08, 2012, 01:22:04 am »
Щом толкова искаш да ти кажем как да се предпазиш нека да започнем: :writer:
1. Когато видиш, че има акция , затвори прозореца поне за момента  не ги отваряй до следващия ден сутринта /знам че пада бавно и мачително към земята след 2-3 дни/
продължавайте Вие нататък  с идейте :blum2: :D :D

Значи затворниците са най-защитени.
От една страна
От друга, след толкова години живот в тази ужасна и нездравословна среда, вкл. ваксините и гадните Е-та, които съм употребила, аз съм ...Безсмъртна, може би, Богиня!  8)

За да не се хващате буквално за думите ми, искам да ви помоля да размислЯте за тези външни въздействия. До каква степен наистина ни влияят или просто си търсим поредното оправдание за "шибания" живот и съществуване... като само с любов можем да преодолеем всичко :)
« Последна редакция: Юни 08, 2012, 01:27:58 am от Princess_Deja »

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
« Отговор #1453 -: Юни 09, 2012, 16:54:07 pm »
Да има някой болен или разболяващ се? Много станаха около мен..

Неактивен x_name41

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #1454 -: Юни 09, 2012, 19:44:06 pm »
В момента над Пловдив е така нашарено със отрови, че даже Слънцето се скри ужас...
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27