Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978619 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1410 -: Юни 02, 2012, 21:44:32 pm »
Ставам си аз 8 без 15 ...
Определено това е най-ранната и мащабна АКЦИА наблюдавана от мен в София,а и предполагам е най-голямата правена до сега....
Така ти се струва, защото вероятно ставаш по - късно. Аз ги виждам отивайки за работа, т.е. в 7 без 10 сутринта обикновено е разчертано вече. Ето в момента вече са се превърнали в оная сива /бежова/ пелена, която така добре познаваме. Небето е "чисто", а не е синьо, а бежово. Това е точно кемтрейлс. Не помня от кога не съм виждала ей такова синьо небе в София:
http://farm9.staticflickr.com/8002/7277790712_9a357def25_b.jpg
Не спамиш, точно си е кемтрейлс това, което си снимал.
Като го гледам този сайт, мисля че само и единствено над Европа я правят тази АКЦИЯ[/color]. Обърнете внимание на Китай...там няма нищичко и пощенски самолет даже....В Северна и Южна Америка също / само по крайбрежието, но не може да се сръвнява с Европа /.Русия незнам защо не ги е свалила с истребителите ... Европа е... до тук. Край с нея...изчезва.
дори преди малко имаше пак акция. 1 минута мълчание за Европа  :( :(
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1411 -: Юни 02, 2012, 23:42:07 pm »
Бих искал да поразсъждаваме върху това, че ако искаха да ни тровят незабелязано, защо не пръскаха само нощем да речем, когато хората спят и няма да видят какво става в небето? Аз лично не съм виждал да чертаят през нощта. По-скоро ще се затвърди версията, че искат максимално дълго време да скрият слънцето. Едва ли е заради "глобалното затопляне". По-соро ще е заради това, което описах в по-преден мой пост - намаляване на слънчевата активност с цел манипулиране на продоволствена криза.

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #1412 -: Юни 03, 2012, 00:19:35 am »
Ако аз бях на тяхно място щях да се погрижа усърдно тези самолети да не са отразени в нито един достъпен за нас сайт.

А иначе за това да ни тровят незабелязано - целият процес на тровене става точно пред очите ни, но стадото си е стадо и овцете са си овце  :bye:
Кой средностатистически българин ще зяпа в небето в динамичното му ежедневие  :D какви са и колко време остават следите  :unknown:
« Последна редакция: Юни 03, 2012, 00:41:57 am от saygoodbye »
What's done in the dark will be brought to the light

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
« Отговор #1413 -: Юни 03, 2012, 00:44:36 am »
Точно казано! Най-циничното в случая е, че ни смятат за някакви неандерталци, които няма да забележат нищо необичайно.

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #1414 -: Юни 03, 2012, 08:57:43 am »
Преди 1 година писах на софийска община през електронното им деловодство. Отговор нямам, макар, че имам входящ номер. /Там за да им пишеш си даваш истинският адрес, истинското име и т.н./ В електронното им деловодство няма как да прикрепиш файл, затова им писах да ми предоставят имейл на който да им изпратя снимките си. И това даже не направиха. Пълно мълчание. Мисля да им пиша пак.
И във връзка с това се питам: след всички опити да се изведе на светло проблема с кемтрейлса в България, някой някъде от властта каза ли нещо в отговор на някого или не? Почти не гледам телевизия и може да съм пропуснала нещо - някой знае ли?
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен drakkar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 67
« Отговор #1415 -: Юни 03, 2012, 09:21:47 am »
...  По-соро ще е заради това, което описах в по-преден мой пост - намаляване на слънчевата активност с цел манипулиране на продоволствена криза.

Ако искаха да намалят добивите пръсканията щяха да са концентрирани върху земеделски площи. А основно "обработват" небето над големите градове.

Неактивен Strelok22

• Четящ
  • *
  • Публикации: 38
« Отговор #1416 -: Юни 03, 2012, 13:46:01 pm »
Еи ся' се появи едно копеленце над Видин ... на ясно небе такава хубава следица е оставил.  :mad:

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1417 -: Юни 03, 2012, 18:10:00 pm »
atila777, явно не си чел цялата тема. Пръскат навсякъде без Китай, Куба и Венецуела. Вероятно и над Африка не пръскат, защото те вече са готови със СПИНА. За Южна Америка не съм виждал кадри, но ще погледна в Гугъла. Най-напред са почнали от САЩ- някъде преди 1989 година и там има най-голямо замърсяване на почвата с тежки метали и други отрови.
         Цялата тема не ми се разказва. :hi:

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
« Отговор #1418 -: Юни 03, 2012, 20:46:56 pm »
atila777, явно не си чел цялата тема. Пръскат навсякъде без Китай, Куба и Венецуела. Вероятно и над Африка не пръскат, защото те вече са готови със СПИНА. За Южна Америка не съм виждал кадри, но ще погледна в Гугъла. Най-напред са почнали от САЩ- някъде преди 1989 година и там има най-голямо замърсяване на почвата с тежки метали и други отрови.
         Цялата тема не ми се разказва. :hi:

Ама аз точно това казах  :o

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
« Отговор #1419 -: Юни 03, 2012, 21:05:14 pm »
Преди 1 година писах на софийска община през електронното им деловодство. Отговор нямам, макар, че имам входящ номер. /Там за да им пишеш си даваш истинският адрес, истинското име и т.н./ В електронното им деловодство няма как да прикрепиш файл, затова им писах да ми предоставят имейл на който да им изпратя снимките си. И това даже не направиха. Пълно мълчание. Мисля да им пиша пак.
И във връзка с това се питам: след всички опити да се изведе на светло проблема с кемтрейлса в България, някой някъде от властта каза ли нещо в отговор на някого или не? Почти не гледам телевизия и може да съм пропуснала нещо - някой знае ли?

На мен не ми отговарят като им напиша по проблем свързан с боклука в града, ти искаш за такова нещо да ти обърнат внимание. Ще се правят на пет за четири до дупка и това е. Платили са им да мълчат.

Неактивен Iveta

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
« Отговор #1420 -: Юни 03, 2012, 22:16:47 pm »
От Общините нямат никаква информация, освен че се провеждат някакви учения. Това го казвам със сигурност за Пловдив, тъй като човек от семейството е зам.- кмет. А това за плащането точно там звучи абсурдно.
oтговорна съм за това което пиша, но не и за това което разбирате.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
« Отговор #1421 -: Юни 03, 2012, 22:42:44 pm »
Абсурдно ли?! Имам много добър приятел общински съветник в общината на Пловдив. Какви неща ми е казвал. Разбира се, че има финансови манипулации. Дали има за това точно не съм сигурен, но по принцип си ги има.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1422 -: Юни 03, 2012, 22:54:16 pm »
Какво могат да знаят в общината? И да са чули нещо, ще си траят за да си пазят хляба. Къде по-големи институции си мълчат, че една община? Едва ли специално за тези следи ще получат някакви пари. Далаверите са другаде. Даже еколозите ги няма никакви. Само ние си драскаме по форумите.

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
« Отговор #1423 -: Юни 04, 2012, 01:25:17 am »
Това има ли нещо общо с катастрофите които стават в последните 4 седмици?
Да разбира се. Ти не знаеш ли?? :o Това нещо което пада от горе ни кара да се объркваме и...какво ли още не!

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #1424 -: Юни 04, 2012, 11:59:36 am »
Превъзнасяш се
Те залагат да ни повлияят непряко, като ни скапят водата, почвите и съответно храните  :-*
What's done in the dark will be brought to the light

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27