Това, което си постнал, са най-обикновени перести облаци.
Виждал съм ги винаги на небето, още отпреди да пръскат.
Небето над Сандански, наистина вчера бе засипано с химикали! И не само там! Вчера пътувах от северна България в посока Сандански с влак и имах това неудоволствие да гледам как самолетите си хвърчаха весело и безгрижно в небесните простори и необезпокоявани от никой и нищо си ръсеха "благодат" навсякъде! Аз също забелязах че следите от тези пръскания са други, разстилаха се и покриваха много голяма площ! И това бе над цялата територия и през цялото време на моето пътуване, че и до късно вечерта ги гледах как си пръскат, просто не спираха! Днес имаше една мръсно-сива "мъгла", с лек червеникав оттенък, от която след 1-2 км не се виждаше нищо!!! И никой от моите колеги/около 300 човека/, не си даде сметка че става нещо нередно!!!! Вчера във влака/близо до София/, гледах от прозореца, бе толкова интензивно, че не се сдържах и попитах младо момче,което също гледаше навън, дали знае какво е това! И за дирите, които бяха кръстосани и започваха от хоризонта, той просто ми каза че това е сигурно от конденза от самолетите!!! Нямах какво повече да добавя!!! Просто съм потресен, как така ни засипват с химикали и никой не си дава сметка какво става в небето над нас!?!?! Или сега ще пуснат HAARP-а в действие!? Единственото което мога да направя е да накарам и други да почнат да гледат в небето и да си задават въпроси! Но това няма да попречи да гадините да си ни засипват с отровите си! И май няма сила, която да може да ги спре! Отвратен съм!

Да свършва по-бързо всичко!!!