Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978203 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #945 -: Февруари 18, 2011, 01:25:28 am »
Преди 3-4 дена в Пловдивско наистина беше АД. По 3-4 минаваха да пръскат, че и по няколко кръгчета направиха.
Противогаз няма да помогне си мисля, тези неща се абсорбират и чрез кожата, а като паднат с някой дъжд и с водата.
Наблюдавам и ефектите: напълно здрави хора на 22-23 години получават инфаркти.
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен ivi2010

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
« Отговор #946 -: Февруари 20, 2011, 10:59:50 am »
Вижте как са се въртяли самолетите тая нощ над мястото,където живеем в Италия.Точно 15 мин.след като направих снимките,пелените се разшириха и покриха цялото небе,от ярко синьо вчера днес стана сякаш има висока мъгла.Сигурно са започнали да летят от снощи.
http://snimki.be//store/1/100_2142.JPG
http://snimki.be//store/1/100_2144.JPG
Не са много ясни,но ако се гледат от по-далеч се вижда завоя на една от следите,пресечена с друга права следа.

Неактивен aldonea

• Пишещ
  • Публикации: 520
  • От всичко достатъчно!
« Отговор #947 -: Февруари 21, 2011, 11:06:49 am »
Морфей, ако това, което споменаваш тук е истина, то това е наистина тревожно. Може би проблемът трябва да се поднесе към Министерство на здравеопазването или Министерство на околната среда и водите. Кой е правил тези изследвания? Има ли доказателства?
  :) Присъединявам се към Морфей  :yes: Всички знаем за слънчевите изригвания и как при такива се увеличават сърдечно-съдовите проблеми, обострят се и психичните аномалии и всякакви проблеми се активират.Знам, че звуковите вибрации определено въздействат на целият организъм и особенно на сърдечният ритъм(Всеки може да опита как ще му въздействат минорните и мажорните тонове, силната и по-слаба музика и като добавим тровенето на атмосферата,картинката е ясна). 
 Ако ви прави впечатление при всяко "приятелско шарене по небето" все едно над кой град в страната, се съобщава из медиите именно и за предстоящи магнитни бури. Дали е случайно?  :hi:
БОЛКАТА Е НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ!!!

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #948 -: Февруари 24, 2011, 22:18:49 pm »
Знам, че звуковите вибрации определено въздействат на целият организъм и особенно на сърдечният ритъм(Всеки може да опита как ще му въздействат минорните и мажорните тонове, силната и по-слаба музика и като добавим тровенето на атмосферата,картинката е ясна). 
 Ако ви прави впечатление при всяко "приятелско шарене по небето" все едно над кой град в страната, се съобщава из медиите именно и за предстоящи магнитни бури. Дали е случайно?  :hi:

Магнитните бури са свързани с активизиралите се петна и изхвърляната от тях плазма, която достига земята и реагирайки с магнитното и поле, предизвиква тези бури. Може би пръсканията увеличават или намалят ефекта от магнитните бури-не знам.Ако ги използват в комплект-това не е добре.

Неактивен blagovest89

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #949 -: Февруари 25, 2011, 12:19:48 pm »
Първо да кажа че от няколко дни научих за тези химически атаки над страната ни, а гледам, че тука споменавате за такива от 2006 година! Не мога да опиша колко съм потресен от това, което научих! Не знам дали някога съм бил по-потресен изобщо! Да ни тровят най-хладнокръвно! Както разбрах, това се извършва по целия свят! Що за хора трябва да са тия, които нареждат да се прави -това е чудовищен, брутален, варварски акт, но мисля че и тези думи са твърде слаби, за да го опишат! Понеже вие знаете много повече от мене, бих ви помолил да ми дадете отговор на някои въпроси от първостепенна важност:
1. Знае ли се с какви точно вещества ни пръскат и доколко вредни са те?
2. Правени ли са изследвания на въздуха, които да докажат наличието на вредни вещества?
3. Какво противодействие бихме могли да предприемем-мисля че първата крачка е разпространяването на тази информация, защото съм сигурен, че 99% от хората не знаят какво става? Организирането на протести би ли помогнало?
Благодаря ви предварително за отговорите!

Неактивен pandora

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #950 -: Февруари 25, 2011, 12:28:42 pm »

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #951 -: Март 02, 2011, 18:02:37 pm »
Проекта HAARP  заработи с пълна мощност през 1998 година.
Застрашени са не само американските граждани – тази система е универсална. Още от 1975 Канадското правителство знае за използването на технологии за промяна на времето като оръжие. Известно ли им е нещо и за употребата на HAARP системата?  След като използването на електромагнитни полета от тази система ще засегне всеки един от нас по някакъв начин, може би е време да започнем да си задаваме въпроси.
Това ли ще е начина за въвеждане на Новия Световен Ред?
А какво ще го последва?
- Изригване на вулкани? – Земетресения? – петдесет метрова морска вълна? – Вирусът Ебола?
– Или започването на Новия Световен Ред чрез имплантирането на микрочипа под кожата ни?

http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/02/haarp-high-frequency-active-auroral.html

http://nikolaijambol.blogspot.com/2011/02/haarp.html

Неактивен silversmith

• Четящ
  • *
  • Публикации: 15
« Отговор #952 -: Март 11, 2011, 13:17:17 pm »
Тъкмо се зарадвах днес на хубавото ясно небе ипо едно време какво гледам-познатите следи започнаха да се появяват-ок.11 30 часа до 12 40 изброих ок.40 самолета  :--- летяха по 2-3 успоредно,едни срещу други и следите си остават,сега са едни широки и постепенно се превръщат в нещо като ивичеста пелена,ей няма да ни оставят  :mad:,става дума за Търново.

Неактивен raliko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 146
« Отговор #953 -: Март 11, 2011, 15:15:56 pm »
Според някои руски форуми-днешното земетресение в Япония и последвалото цунами е в следствие употребата на ХААРП оръжието. :D
Боиш ли се от Мрака,превърни се в Слънце. Ако ли не – изчакай утрото./Африканска поговорка/

Неактивен Castiel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 52
« Отговор #954 -: Март 11, 2011, 19:10:40 pm »
Според някои руски форуми-днешното земетресение в Япония и последвалото цунами е в следствие употребата на ХААРП оръжието. :D
ХААРП е виновен за всичко  ;D

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #955 -: Март 11, 2011, 19:20:17 pm »

Какво ги кара да мислят така?

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #956 -: Март 11, 2011, 19:46:55 pm »
тровят най-хладнокръвно! Както разбрах, това се извършва по целия свят! Що за хора трябва да са тия, които нареждат да се прави -това е чудовищен, брутален, варварски акт, но мисля че и тези думи са твърде слаби, за да го опишат! Понеже вие знаете много повече от мене, бих ви помолил да ми дадете отговор на някои въпроси от първостепенна важност:
1. Знае ли се с какви точно вещества ни пръскат и доколко вредни са те?
2. Правени ли са изследвания на въздуха, които да докажат наличието на вредни вещества?
3. Какво противодействие бихме могли да предприемем-мисля че първата крачка е разпространяването на тази информация, защото съм сигурен, че 99% от хората не знаят какво става? Организирането на протести би ли помогнало?
Благодаря ви предварително за отговорите!
Приятелю, това не са хора. В СМИ има пълно мълчание. Но на мен повече ми приличат кондезии от двигателите.

Неактивен nihilist0

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #957 -: Март 11, 2011, 21:25:26 pm »
Тъкмо се зарадвах днес на хубавото ясно небе ипо едно време какво гледам-познатите следи започнаха да се появяват-ок.11 30 часа до 12 40 изброих ок.40 самолета  :--- летяха по 2-3 успоредно,едни срещу други и следите си остават,сега са едни широки и постепенно се превръщат в нещо като ивичеста пелена,ей няма да ни оставят  :mad:,става дума за Търново.

Същата атака направиха днес и в Бургас. Часът беше около 16:00 и се смляха 2 часа да пръскат докато се свечери, а бройката си беше над 40 самолета. На мен ми се виждаше че са над квартал Меден Рудник, но естествено не пропуснаха и централните квартали да поръсят навръщане. :---

Неактивен feuer_frei

• Четящ
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #958 -: Март 11, 2011, 22:17:24 pm »
Oтносно земетресенията (почти 9 по скалата на Рихтер) първото нещо, за което се сетих, когато чух, беше ХААРП..Има ли нещо общо и какво следва?... :bomb:

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #959 -: Март 12, 2011, 02:14:30 am »
Haarp и големите земетресения по Света

<a href="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=3dd0424f" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=3dd0424f</a>

СТРАХОВИТИТЕ ПРОГНОЗИ

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27