Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978425 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #870 -: Януари 03, 2011, 12:14:45 pm »
Дупка в небето - HAARP и напредъка в технологиите на Тесла
този който е писал субтитрите е от нашия отбор :drinks:

http://www.zamunda.net/details.php?id=222624&hit=1

:hi: - вече се дърпа.Ще го видим.Ще е интересна добавка към темата.

Неактивен MindOrganizer

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
« Отговор #871 -: Януари 03, 2011, 20:20:25 pm »
ГЛЕДАЙТЕ ВАЖНИЯ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ „АЕРОЗОЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ“ (2005)! - продуцент и режисьор Клифърд Карником

Един потресаващ  филм за употребата на биологично оръжие под маската на загриженост и мерки срещу глобалното затопляне! Кой го прави и защо, отговорите за много зрители ще бъдат шокиращи!

Изтеглих филма. Вчера вечера го пуснах да го гледаме с приятелката ми и почнахме да дремем. Спрях го след около час. Изключително разводнен и скучен. Никакви факти. Нищо интересно. Само общи приказки и някакви измислени интервюта.
Доста се говори, но не се казва нищо.
Доста труд си вложил, но според това, което видяхме си си изгубил времето.

Неактивен tylere

• Четящ
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #872 -: Януари 04, 2011, 12:57:58 pm »
Здравейте и от мене, искам да обърнете внимание на този сайт: http://www.flightradar24.com/

Следи всички граждански полети в Европа (от където май сме и ние), като дава информация за името на самолета, компания, височина, от къде е излетял и къде отива на майната си. Според мен, на 99% съм сигурен, че кемтрейлсите са от гражданската авиация. Това което съм наблюдавал от Бургас е, че всички 'следи' идват от 'магистралата' им Истанбул-Западна Европа която минава над Странджата в посока Ямбол-Стара Загора-Велико Търново-Габрово-Плевен и нагоре. Трафика над България е малък, което спомага по-лесно да се индефицира самолет. Дори и да не 'пръскат' може да тествате дали работи (е коректен) сайта, като засичате самолетите над вас. Ще е добре до повече хора да достигне този сайт

Неактивен danilov

• Четящ
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #873 -: Януари 04, 2011, 17:27:49 pm »
Здравейте колкото и абсурдно да изглежда какво правят американците не трябва да съдим никой.В светото писание е казано "КОСЪМ ОТ ЧОВЕКА НЕ ПАДА БЕЗ БОЖИЯТА ВОЛЯ" ако този елит както го наричаме нарушава Божествените закони рано или късно ще си получи заслуженото,исорията ни показва каво става с държави и цивилизации които забравят за БОГ и си правят каквото искат Вавилон,Рим,Третия райх и т.н.

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 568
« Отговор #874 -: Януари 04, 2011, 21:17:06 pm »
Здравейте и от мене, искам да обърнете внимание на този сайт: http://www.flightradar24.com/

Браво приятел много як сайт  :drinks: сега вече ще се види кое е пътнечески кое е НАТО пръскачка  :---

Неактивен nettle

• Четящ
  • *
  • Публикации: 75
« Отговор #875 -: Януари 05, 2011, 00:12:31 am »
Този сайт не дава пълна информация за трафика. Съответния самолет трябва да е оборудван с ADS-B транспондер, за да бъде видим на тази карта.
In a Mirror, Darkly!

Неактивен tylere

• Четящ
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #876 -: Януари 05, 2011, 01:01:59 am »
Всички видяни от мене самолети за 2 часа неска бяха и в сайта точно както са и по небето. Пробвайте и вие, въпреки че тия дни времето е спек

Неактивен peace

• Четящ
  • *
  • Публикации: 10
  • Basicly Im Free
« Отговор #877 -: Януари 05, 2011, 18:40:16 pm »
Преди 3 години беше нашумяла тази тема в Америка... даже по СНН признаха,че в всеки един континет в определени области се прави сняг.
В Европа е над френките алпи,в Америка над Роки маунтън,в Азия над Япония.... аз съм виждала много такива самолети,не се забелязват лесно,защото са огледални :)

Неактивен illegal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #878 -: Януари 10, 2011, 16:02:18 pm »
Швейцарци лиснаха дъжд над пустинята. И така 52 пъти

Таен проект, финансиран от президента на Арабските емирства, направи така, че в района Абу Даби, известен със своите летни суши, да завали дъжд цели 52 пъти.

Преди всеки валеж метеорологичната служба нито веднъж не е предвидила дъжд или дори облаци, съобщи френското издание Figaro.

По-рано президентът на швейцарската компания Meteo Systems International Хелмут Флюрер заявил, че учените са готови да изпитат нова технология за изкуствено предизвикване на дъжд.

До момента изкуствен дъжд се "прави" в Китай и Израел чрез разпръскване на хлорно сребро над облаците.

В този случай обаче учените разположили в пустинята метални устройства във формата на чадъри с височина от около 10 м.

"Чадърите" имат свойството да зареждат въздуха с електричество. Те произвеждат отрицателни йони, които се насочват към въздуха.

Отрицателните йони се свързват с частиците прах, което е идеално условие за кондензацията на водата, намираща се във въздуха.

Формирането на милиарди микроскопични капчици може да създаде облак, който от своя страна става източник на дъжд.

Устройството се задействало 72 пъти в продължение на 112 дни, като 52 пъти предизвикало дъжд.

От Meteo Systems твърдят, че изобретението им може да замени скъпоструващите уреди по преработване на морска вода в сладка.

По предварителни сметки с използването на новата технология производството на 100 млн. куб. м вода ще струва едва 7 млн. евро, срещу 53 млн. евро, които се дават всяка година за преработването на морска вода. 

http://www.dnes.bg/technology/2011/01/06/shveicarci-lisnaha-dyjd-nad-pustiniata-i-taka-52-pyti.107961

Лъжат! Това е на рептилите, кемтрейлите!  :P

Неактивен MindOrganizer

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
« Отговор #879 -: Януари 10, 2011, 18:14:00 pm »
... аз съм виждала много такива самолети,не се забелязват лесно,защото са огледални :)

Оу... Я стига!  >:( Писна ми от "просветлени"!  :bomb:

Неактивен peace

• Четящ
  • *
  • Публикации: 10
  • Basicly Im Free
« Отговор #880 -: Януари 10, 2011, 18:28:26 pm »
Не знам от кои "просветени" ти е писнало,но и в момента правят над Вербие! :)

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #881 -: Януари 10, 2011, 20:39:17 pm »
аз съм виждала много такива самолети,не се забелязват лесно,защото са огледални :)
;D ;D ;D
Dreams are messages from the deep.

Неактивен illegal

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #882 -: Януари 10, 2011, 20:46:37 pm »
Между другото, докато се правех на студент се разправяше, че г-жата Таджер по Квантовите химии била работила върху някакъв полимер из чужбините, който се използвал за авиацията и в частност за невидимост на изтребители, така че написаното горе не е майтап :)

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #883 -: Януари 10, 2011, 20:55:06 pm »
Това със самолетите е лесно. Дори аерозолите могат да направят невидими ако пожелаят. Но няма смисъл, нали? На кой му пречат? На някаква малка групичка хора, която обсъжда тези неща по форумите ли? Докато в същото време голяма част от световното население може да се излъже чрез медиите как парниковия ефект бил вследствие на бла-бла глупости нарастващия брой автомобили и пърдящи крави, сякаш едно време вулкани не са изригвали и т.н. ::) ???
« Последна редакция: Януари 10, 2011, 20:56:16 pm от Raw Deal »
Dreams are messages from the deep.

Неактивен joy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #884 -: Януари 10, 2011, 23:48:18 pm »
Айде малко видео и снимки и от мен, топли, топли, само отпреди 5 часа! За около 20 минути снимах 4 пръскачки и 1 пътнически самолет (http://indianinthemachine.files.wordpress.com/2010/03/chemtrail-contrail-chemtrail-plane1.jpg). Първата я изпуснах, само chemtrails-a хванах, но другите 3 ги снимах в действие. Снимани са в Южна Норвегия, днес, около 17:00 българско време. Забележете, че хоризонталните chemtrails от grid-a (http://www.willthomas.net/images/Chemtrail_Facts.jpg) са вече в небето, всички самолети, които снимах днес покриваха вертикални chemtrails, за да се получи пълна мрежа. Също така на някой от кадрите се виждат и wave clouds (http://img.youtube.com/vi/ep8hVr8aWGk/0.jpg). Всеки ден гледам chemtrails в небето, но не съм си и представял, че става дума за нещо толкова мащабно... 4 самолета за има-няма 20 минути!!! Посочените линкове със снимки са за уточнение на някой от термините. Очаквам коментари!!!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27