Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978615 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #765 -: Ноември 04, 2010, 22:29:32 pm »
Някой знае ли горе долу колко самолети преминават над София, и като цяло над България? Ако се разбере и са доста значи според логиката на KoRn тогава трябва небето да бъде постоянно шахматна дъска.
А това не е така!!! ;) Това са си специфични самолети и си пръскат.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Andreycho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #766 -: Ноември 04, 2010, 22:31:03 pm »
И все пак едно въпросче -  на каква височина летят самолетите според теб (пътнически и военни)?
Пътническите летят на около 10 000 м, а военните средно на 15 000, като има и такива от най-новия "F" клас, които достигат и 20 000 м. Военните цистерни достигат 12-13 000 м.
Цитат

Не знаех до сега че кемтрейлите са дело  на земните управляващи!

А ти на кои мислиш, че е, може би на международен цирк "Монте Карло" или на севернокалифорнийското природозащитно дружество, борещо се за запазване популацията на червенобузите катерички?

Неактивен agrippa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 153
« Отговор #767 -: Ноември 04, 2010, 22:47:43 pm »
Цитат
А ти на кои мислиш, че е, може би на международен цирк "Монте Карло" или на севернокалифорнийското природозащитно дружество, борещо се за запазване популацията на червенобузите катерички?

Е как на кои?  8)
Не казахте ли че е дело на рептилий.....илюминати и извънземни, а хората са тяхна жертва или аз съм изостанал от информацията  :D?

Неактивен DeathBowl

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #768 -: Ноември 05, 2010, 00:22:59 am »
Пак се набутаха някакви новорегистрирани плювачи в темата. Обяснете ми каква е тази активност, не ми дреме пръскат ли, акат ли и тнт. Не е въпроса какво правят(на нас ни е ясно)
Тези които проявявате сарказъм и подмятате иронично подигравки, моля обяснете на какво се дължи това.
Всички снимки които публикувахме, малко ли са? Според вас нормално ли е да има толкова самолети денонощно във въздуха? Най- вероятно, след няколко десетилетия живот, точно вчера се сетих да погледна на горе и ги видях, но те винаги са си били там, просто не съм ги забелязвал ... >:(
Най- голямото доказателство, че нещо се прави е мълчанието по медиите.

Неактивен JerryNP

• Четящ
  • *
  • Публикации: 32
« Отговор #769 -: Ноември 05, 2010, 01:27:55 am »
Всичко което говорим за HAARP и Chemtrails е само теория. Естествено, че може някой да ни храни с това, за да пробужда страх и объркване.
Аз трудно ще ти обясня точно какво представляват, но може да погледнеш тук ако ти е интересно.
http://www.youtube.com/results?search_query=chemtrails&aq=f
Храносмляно е и няма да се наложи да четеш километрични статии в които някой е показал колко е учил по литература и 10 реда ги разтяга на 10 страници. Аз не знам много по въпроса, защото не съм се интересувал, но долу горе ми е ясно. Честно казано не ми пука, да пръскат с квото си искат.

Неактивен secunden

• Четящ
  • *
  • Публикации: 31
« Отговор #770 -: Ноември 05, 2010, 03:59:34 am »
Само за неосъзнатия ум съществува "страх и объркване".
ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ!

Неактивен galyo_vt

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #771 -: Ноември 05, 2010, 09:27:17 am »
Ето две снимки, направени на "chemtrails самолети".
онзи ден и аз видях такива такива следи над В.Търново.Аз също мисля че не са ни прескочили,а имат план и за нас. :---

Неактивен cisco

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #772 -: Ноември 05, 2010, 11:26:07 am »
 За първи път пиша в този форум, но от години "наблюдавам събитията". За едно вече съм сигурен - когато има почти вертикални, кръстосани следи - до няколко часа последват земни трусове.
 Преди последния по-силен трус в София - имаше малки кръстосани следи, на голямо разстояние една от друга. Преди земетресенията в съседните държави - на България /преди броени дни/, имаше същите кръстосани следи, но на много по-голяма площ....
 p.s. Вертикални - едната линия е почти перпендикулярна на земята - кръстосана с втора на около 45 градуса.... и доста по-къса от другата.

Неактивен Andreycho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #773 -: Ноември 05, 2010, 12:24:15 pm »
А да ви прави впечатление, че днес, до този час /12.20/ все още не са пръскали над София, предполагам и над други селища на България? А иначе от 1 месец насам пръскат всеки ден. Това също не е добър знак. Не вярвам да са се стреснали от това, че пишем в този форум за кемтрейлите и че Еленко говори по медиите. Минават  ми и други мисли. Може военните самолети в момента да са заети с някакава друга много важна дейност или подготовка за нещо? Дано само си въобразявам....

Неактивен mirabilandia

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #774 -: Ноември 05, 2010, 12:47:36 pm »
И аз това забелязвам... Небето над Варна е чисто, едно облаче няма, и почти без самолети...За 1 час видях точно 2 самолета,с къса, веднага изчезваща следа. Обикновено през този сезон над Варненския фир прелитат доста повече... :o

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #775 -: Ноември 05, 2010, 13:43:19 pm »
В Пазарджик,небето е чисто без нито една следа!Тук,също прелетяха два самолета почти един след друг,но следите им изчезваха мигновенно.

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 568
« Отговор #776 -: Ноември 05, 2010, 13:48:10 pm »
Ха ха и при мен няма от сутринта само 2 следи видях които вече се бяха разнесли  явно остални от тъмните часове  ;D  Явно днес им свършил разтвора ;D А вчера беше някво мазало цял ден днес нищо.   
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 13:59:59 pm от Морфей »

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #777 -: Ноември 05, 2010, 13:52:53 pm »
Едва ли,им е свършил "разтвора" ха ха  Пръсканията ,са периодични :bomb:Има,някакъв интервал от време...

Неактивен galalex

• Четящ
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #778 -: Ноември 05, 2010, 14:28:34 pm »
Снимката по-долу в линка е от вчера - 04.11.2010 Плевен.Сестра ми живее в Кърджали - също от два дена /може би и повече дена/- и там има кемтрейлс!Във Варна където живеят родителите ми -също! Всички са си мислели, че са следи от летящите в небето реактивни самолети.Съпруга ми е военен инженер химик и е бивш служител във ВВС.Той е категоричен,че следите от изгоряло гориво на такива самолети НЕ ИЗГЛЕЖДАТ по този начин в небето и не образуват такива следи! Той е категоричен, че следите са от разпръскан химикал във въздуха! Също, казва той, когато се провеждат обучения - както се опитват да го изкарат официалните власти - то в никакъв случай по този начин не се пресичат трасетата на самолетите! В смисъл - повече от странно е, че такова "обучение" с такива кръстосани трасета, се цели едва ли не покриване на всеки кв.километър въздушно пространство, сякаш да не бъде пропусната някоя площ....Не знам в София, но тук мириса във въздуха вчера беше странен!Т.е. не обичайния какъвто сме свикнали в този град...а беше остър, наситен, концентриран мирис на...шума. Някой ще каже че е нормално за есента така да мирише, но ние си знаем, че сме нямали такъв остър мирис НИКОЯ ГОДИНА ДОСЕГА!http://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/photo.php?fbid=1442168459607&set=o.57991178898&ref=notif&notif_t=photo_comment

Неактивен agharta

• Четящ
  • *
  • Публикации: 29
« Отговор #779 -: Ноември 05, 2010, 14:45:04 pm »
Какви медикаменти или настойки да използваме за да се предпазим от вредното въздействие на химическите следи?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27