Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978408 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен jeni

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #690 -: Ноември 03, 2010, 00:47:25 am »
Събота, 30.10.2010
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 00:58:01 am от jeni »

Неактивен oknele

• Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
« Отговор #691 -: Ноември 03, 2010, 09:16:16 am »
Вчера 2 ноември по това време започнах да снимам с GSM си химическите пръскания над цяла София... До 17-30 бях в движение и имам над 100 снимки и видео, които доказват/показват как прекрасното синьо небе се нашарваше с Кемтрейли, които прерастваха в плътна мръсно бяла мъгла. Вече имам контакти в няколко по-големи медии - обадих се, да и те виждаха същото - chemtrails. Kaзаха ми:

-"Хайде да видим  дали в района ще има земетресения(връзката между chemtreils и съоръжения като HААRP) както твърдиш в темата ти в рубриката ти "На кафе" с Гала http://vbox7.com/play:22dda739

Тък във форума се публикуваха и се докладва за десетки снимки от България за chemtreils...

Тази вечер се събудих от първия трус...

Силни земетресения разтърсиха Сърбия и Турция, два труса бяха усетени у нас
3 ноември 2010 07:18 / обновена в 07:44

Две земетресения бяха регистрирани през изминалата нощ на територията на Сърбия и Турция, като трусовете бяха усетени и в България, съобщиха за агенция „Фокус" от Националния институт по геофизика, геодезия и география.

Централната част на Сърбия бе разтърсена тази нощ от земетресение с магнитуд според различни източници между 5,3 и 5.6 по Рихтер, съобщи Ройтерс, като се позова на министъра на вътрешните работи Ивица Дачич. Трусът е причинил смъртта на двама души, съобщил министърът.

Според Европейския средиземноморския сеизмологичен център епицентърът на земетресението се е намирал на 2 км северно от град Кралево, на около 150 км югозападно от Белград, пише БТА. Според източници от медицинските служби в града най-малко 15 души са били ранени.

Населението на Кралево е около 70 хиляди души. В града има повредени сгради, в някои квартали е прекъснато електричеството и питейната вода.

Според Сръбския сеизмологичен институт, цитиран от Франс прес, земетресението е било с магнитуд 5.6 по скалата на Рихтер и е било усетено на цялата територия на страната. След първия трус са били регистрирани още няколко по-слаби, с магнитуд 3.

Земетресение е било регистрирано в 04.51 ч. в Турция. То е било на 360 км в югоизточна посока от София и е с магнитуд 5 по Рихтер.

В 2.57 часа българско време е било регистрирано земетресение с епицентър на около 250 км северозападно от София, извън територията на страната, съобщи Сеизмологичният център към Геофизическия институт на БАН.

Земетресението е било с магнитуд 5,1 по скалата на Рихтер. Трусът е бил усетен в западните райони на страната. Няма данни за жертви и нанесени материални щети.

По данни на Сеизмологичният център към Геофизическия институт на БАН и на Главна дирекция "Гражданска защита" земетресението е било усетено извън епицентралната зона по скалата на Медведев-Шпонхоер-Карник както следва: в София - II-IV степен, Видин и Монтана - III степен, Враца и Кюстендил - II-II степен.

В 4.52 часа българско време е било регистрирано второ земетресение с епицентър на около 360 км в югоизточно от София, извън територията на страната, съобщи Сеизмологичният център към Геофизическия институт на БАН.

Земетресението е било с магнитуд 5,0 по скалата на Рихтер и е усетено на територията на страната.

По данни на Сеизмологичният център към Геофизическия институт на БАН и на Главна дирекция "Гражданска защита" земетресението е било усетено извън епицентралната зона по скалата на Медведев-Шпонхоер-Карник както следва: в Кърджали и Момчилград - II-IV степен, Пловдив - III степен, и Ямбол - II-II степен.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=612261

Отивам направо в НОВА при колегите ми в На кафе гледайте
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #692 -: Ноември 03, 2010, 10:27:48 am »
Вчера и днес, над Пазарджик се пръска обилно :mad:Днес небето,почти е мъгливо ???Нямам снимков материял,но вече всички знаем как изглеждат следите :hi:

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #693 -: Ноември 03, 2010, 11:20:29 am »
Еленко,направо се изхефих как нахлу в студиото ;DАко,можеше така и в нюз рума да влезеш,щеше да е по-добре!Поздравления!!!

Неактивен secunden

• Четящ
  • *
  • Публикации: 31
« Отговор #694 -: Ноември 03, 2010, 11:33:18 am »
Елементарно решение. Смятам по натам да го пробвам понеже сега съм ограничен от страна на материали.
ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ!

Неактивен Ivkoo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 16
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 14:52:08 pm от Black Adder »

Неактивен oknele

• Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
« Отговор #696 -: Ноември 03, 2010, 12:34:00 pm »
...в този случай трусовете са страничен ефект от кемтрейлите и милиардите ватове... Основните цели са МОЗЪЧЕН КОНТРОЛ и пръскане на ВИРУСИ - вече тръгнаха агресивни реклами на ГРИПНИ ВАКСИНИ, чийто живачни съединения(и други отрови) ползвани за консерванти буквално оглупяват(потискат интелекта/критическото мислене, увреждат мозъка...) хорицата, които ги ползват...
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 19:10:00 pm от ₪ Eon ₪ »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен aketto

• Четящ
  • *
  • Публикации: 24
« Отговор #697 -: Ноември 03, 2010, 12:36:21 pm »
Приятели, мислех, че само аз съм ги забелязал, но явно не е така... още онзи ден като отивах към южния парк ги забелязах и дори ги снимах:

А тези са от вчера като се прибирах от университета:

И както Еленко каза, онзи ден като видях пъвия Chemtrail си помислих, че 100% в близките дни ще има земетресение... Ето това вече ако не е доказателство за невярващите, че HAARP съществува, не знам кое е... Най-малкото, което мога да кажа по въпроса е, че съм потресен...
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 14:51:43 pm от Black Adder »

Неактивен bad_w0lf

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
« Отговор #698 -: Ноември 03, 2010, 12:41:27 pm »
Елементарно решение. Смятам по натам да го пробвам понеже сега съм ограничен от страна на материали.
И как действа това

Неактивен secunden

• Четящ
  • *
  • Публикации: 31
« Отговор #699 -: Ноември 03, 2010, 13:52:17 pm »
Здравей bad_w0lf.
Ще се постарая да ти отговоря на въпроса. До колкото знам се концентрира "orgone energy" в атмосверата. Но по важното е не как действа а какъв е ефекта.
Има доста заснети видео записи на такива устройства и се вижда много ясно как се премахва "Chemtrails". В колибка има и филм за "Wilhelm Reich" който се интересува може да погледне. ПОЗДРАВИ!
ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ!

Неактивен Andreycho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #700 -: Ноември 03, 2010, 14:04:54 pm »
Не само, че не спират да ни правят кемтрейли всеки ден от 1 месец насам, но и определено ни се надсмиват. Вчера и оня ден на няколко пъти над София /предполагам и над други селища/ самолетите правеха кемтрейли във формата на Х, V, дори и на #. Сякаш, те, господарската раса ни казва: "Вижте какво можем да правим с вас, а вие, простите човешки примати, сте абсолютно безпомощни!". Освен земетресенията от последните 24 часа и поради  засилващата се истерия с акуратно режисирания "световен тероризъм", оставам с впечатлението, че установяването на НСР и проект "Син лъч" тече с пълна сила.

Неактивен DeathBowl

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #701 -: Ноември 03, 2010, 16:50:11 pm »
В момента мъглата е над Варна
Небето е меко казано странно ...
Освен това има ужасни токови удари!

Ето, снимано преди 2 минути

« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 17:04:38 pm от DeathBowl »

Неактивен luv_toni

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #702 -: Ноември 03, 2010, 16:59:21 pm »
Вчера, по обяд, ясно синьото небе над Дупница беше разграфено, от няколко самолета, като за игра на морски шах. Няколко часа по- късно небето се покри с мъгла...
Казах на колегите да очакват земетресение и днес ме гледат като Бог...

« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 17:47:43 pm от luv_toni »

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #703 -: Ноември 03, 2010, 17:05:16 pm »
Същата тази сива жълто-розова мъгла пада привечер, а на сутринта да не говорим за какво иде реч. Последните три дена наистина се уляха.  :yes:
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 17:10:34 pm от fishbone »

Неактивен Морфей

• Пишещ
  • Публикации: 568
« Отговор #704 -: Ноември 03, 2010, 17:14:33 pm »
С какво те пръскат по света? (2010)

« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 17:15:49 pm от Морфей »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27