Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 985449 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Empty

• Четящ
  • *
  • Публикации: 115
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #615 -: Септември 20, 2010, 12:33:42 pm »
това вече не знам какво да го нарека  :---
вчера пътувах с колата ми от Ямбол до съвсем близко село и забелязах иэвънредно много трейлове, за пръв път ги виждам да се кръстоват на мрежа  :o образуваха доста ясни ромбоиди ....

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
« Отговор #616 -: Септември 20, 2010, 20:21:01 pm »
Най-важното според мен е да дадваме информация на хората. В един момент когато имаме критична маса ще организираме протестни шествие и ще барикадираме базите на нато.Успоредно с това ще се нанесат удари по летищата от които тръгват самолетите цистерни.
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #617 -: Септември 20, 2010, 21:10:42 pm »

Хубаво предложение, но как ли ще отреагира НАТО на подобен протест?

Според мен първо трябва да се започне с протести и обвинения на правителството за

задкулисни игри и манипулации извършвани на територията на Бългрия без дознание

на населението, както и платена манипулация и невежество от страна на медиите.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
« Отговор #618 -: Септември 20, 2010, 22:12:02 pm »
Правителството е безсилно. Задкулисните играчи ако решат може за нула време да го сменят или дискредитират. Трябва да се работи усилено с медиите, особено когато започнат протестите (ако сме живи) вече ме заплашват с  :bomb::P Но са ме заплашвали и за други каузи, така че нищо ново.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
« Отговор #619 -: Септември 20, 2010, 22:18:42 pm »
Имам приятел на който майка му е масонка. Те са наясно и пият разни настойки и взимат хапове, уж се чистат от пръскането >:( Даже са поръчали на Др Мангалджиев да им прави допълнителни антиракови настойки от златното чудо :-X
Аз от няколко дни съм с много ниско кръвно в резултат на пръскането.

Неактивен Raw Deal

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #620 -: Септември 21, 2010, 00:00:22 am »
Съберете се повечко хора и ще направим протест. Ако ще сме 1000-2000 човека, няма смисъл...
Dreams are messages from the deep.

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
  • Брашното което скача за да порастне.
« Отговор #621 -: Септември 21, 2010, 00:29:51 am »
 За да има полза от протест приятели, трябва да има Твърди доказателства - такива които могат да се пипнат, помиришат и опитат. В момента такива нямаме. Ако ги има, то тогава Хората сами ще дойдат.
Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

Неактивен Red

• Четящ
  • *
  • Публикации: 43
« Отговор #622 -: Септември 21, 2010, 08:22:47 am »
Аз от няколко дни съм с много ниско кръвно в резултат на пръскането.

Аз също през последните дни съм с изключително ниско кръвно, но не се бях замислила че нещата може да са свързани. И все пак е факт, че в края на миналата седмица небето над София беше станало на решетка, което по мои наблюдения правеше впечатление на доста хора. Но смятам, че още не е дошло времето за протест или нещо подобно. Както спомена itsalv, трябват доказателства, които да обедят мнозинството, че наистина има конкретно за какво да се противят. Докато нещата са все още неясни, са много малко тези, които наистина биха предприели нещо.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
« Отговор #623 -: Септември 21, 2010, 08:41:35 am »
Грешите много. Само 10 човека да се съберем пак е страхотно начало. Особено ако се отрази медийно все повече хора ще разберат или ще се провокират да търсят истината.
Не забравяйте че за да се въведе Натура 2000 във България в почти пълния и размер изиграха 1 годишните протести на 20 човека ентусиасти.За ГМО провокацията, благодарение на 200 - 300 човека се осуети плана за сега и благодарение на медите също.Може да се събираме 1път седмично някъде в София около парламента и да каним медиите и да им даваме информация, както и на преминаващите хора. В един момент от 10 човека ще станем над 100 - 200 и тогава може да измислим по интересни неща които да привлекат вниманието на обществото.За да е още успешна каузата, трябва да привличаме и хора от елита(богати и известни)

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
« Отговор #624 -: Септември 21, 2010, 09:06:21 am »
За доказателства може да се вземе дъждовната вода например. Или пък въздуха и да се види дали ги има тези елементи където са в Chemtrails не ги помня как се казваха.
Да се взимат проби обаче всеки ден по няколко пъти особедно един, два дена след като е пръскано.
И като цяло ще се види дали има неподходящи елементи.
Само, че това изследване трябва да се финансира частно. Едва ли държавата ще се наеме да го направи.
« Последна редакция: Септември 21, 2010, 09:07:37 am от sedere »
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен oknele

• Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
« Отговор #625 -: Септември 21, 2010, 09:12:10 am »
Доказателства??? Корелация за кемтрейлс и трусове -
Днес 21 септември две последователни земетресения са регистрирани югоизточно от София
http://www.btv.bg/news/bulgaria/bedstvia-avarii/story/1623565424-Dve_posledovatelni_zemetreseniya_sa_registrirani_yugoiztochno_ot_Sofia.html
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
« Отговор #626 -: Септември 21, 2010, 11:53:23 am »
 sedere, разбира се че държавата няма да финансира такива опити за събиране на данни, или поне не й ако знае за какво  наистина ни трябват тези данни. Тук вече трябва да се заеме някой лаборант или човек който има познания по темата, аз и ти такива знания очевидно нямаме иначе щяхме да помогнем.
 oknele, братле ти виждаш връзката между chem. и земетресенията, ама нали знаеш "Око да види, Ръка да пипне". Ако сега се изтъпаниш по телевизията и го заявиш, колко човека мислиш, че ще ти повярват?! Хората по начало мислят с Мозъка и Разума.. ти го знаеш много добре това но амбицията(да помагаш/събуждаш) ти пречи да го разбереш.

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #627 -: Септември 21, 2010, 12:50:43 pm »

Неактивен globaldeejays

• Четящ
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #628 -: Септември 21, 2010, 14:32:55 pm »
Дали изобщо ще го погледнат, или директно ще отиде в кошa  :-X

(писмото е до разследващия екип на "Господари на ефира")

Цитат
Chemtrails (химически следи в небето) -  какво е това и какви реални опасности и последствия крие

Моля Ви, организирайте едно независимо разследване и обяснете реално на обществото какво е това chemtrails, и какво реално се случва в небето над нас !

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ЧЕ ТОВА СА ОБИКНОВЕНИ КОНДЕНЗАЦИОННИ СЛЕДИ ! ! ! Обикновените кондензационни самолетни следи (con-trails) НЕ съдържат тези вещества,  които се съдържат в chemtrails (Съдържанието на химическите елементи в chemtrails е етилен дибромид, бариев оксид и алуминий [силно токсични и опасни за здравето]]) и това е доказано многократно от независими химични изследвания!

Има милиони доказателства и материали за това какво реално представлява chemtrails в Интернет, но твърде малко се говори за това по медиите, и евентуално...и твърде малко се знае от обществото!

Eто и няколко източника, които надявам се, ще привлекат още по - силно интереса Ви!

http://vbox7.com/play:c210c546

http://vbox7.com/play:22dda739

http://vbox7.com/play:de478e5d

Известният психолог Еленко Ангелов единствен даде гласност пред медиите в България и обясни какви са тези следи, и каква е реалната опасност от тях!

http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,144.0.html

Тема посветена специално на кемтрейлс и ХААРП и опасностите и последствията от тях ! (съдържа в себе си много доказателствени статии, снимки и видео)

http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=chemtrails&ord=date&period=false

Стотици видео материали, доказващи наличието и опасността от chemtrails !

http://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/#!/pages/Znaat-li-blgarite-kakvo-e-Chemtrails-i-kolko-e-opasno-za-horata/146218868743068?ref=ts

Немалко хора в България и по света знаят, но те са твърде малко в сравнение с огромна част от хората, които дори и не подозират за това!

И това явление се наблюдава абсолютно всеки един ден...и не само по света, но много и все по - често и у нас (това лято се наблюдаваха почти непрекъснати пръскания над морето, в момента се пръска интензивно отново и над София) ...твърде малко хора обаче знаят за това, и осъзнават реално какво се случва!

Надявам се, че поне Вие ще подходите сериозно и с внимание към този проблем и ще поискате обяснение от Изпълнителната агенция по околната среда (която въпреки че получава по стотици писма свързани със този проблем....си трае) и от други компетентни органи и ще обясните и докажете пред обществото в ефира какво реално се случва с нас, и в небето над нас !

___________________________________________________________________________________________________ ____________

Вашия сигнал е приет успешно.
Благодарим Ви за отделеното време !
« Последна редакция: Септември 21, 2010, 14:38:19 pm от globaldeejays »

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
« Отговор #629 -: Септември 21, 2010, 16:13:49 pm »
 Смела постъпка,браво! Не искам да ставам лош пророк, но няма да ти обърнат внимание. Масовите медии не са начина за публичност, просто биват цензурирани. Трябва свободна медия в Интернет.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27