Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 968079 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #390 -: Февруари 20, 2008, 13:38:36 pm »
jair, ако разгледаш темата по-назад, ще откриеш статии за изследвания на веществото, което оставят трейловете. То може да се намери върху листата на дърветата, храсти, колите и т.н. В Англия нещата са критични. Сутрин колите им са покрити от това вещество.

И да - знае се, че е от това, а не от праха и автомобилните/заводски газове.

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #391 -: Февруари 20, 2008, 14:30:07 pm »
Явно трябва аз да се намеся с голямата брадва, за да успокоим другаря jair :)

Първо, конспираторите не вярват, че ги има. Те се виждат с просто око. Вярата е за децата и послушните християни. Ние тук се опитваме да мислим. Не само това, ами се опитваме и на база минал опит на древните хора, да изтъкаваме собствените си представи за настоящето.
Веднага да подчертая, ако си чел внимателно, и аз не съм 100% убеден, че това е химикал, с който ни посипват. Но и не съм 100% убеден, че е ествествена самолетна диря.
Ще те посъветвам да се запознаеш на първо време с предсказанията на племето Хопи, и тяхното виждане по въпроса. След това да прочетеш тук-там, може и само тук:), и тогава да се върнеш, като ти препоръчвам, да си по внимателен в изказванията си и остротата, все пак сме в Европа:)
Въпросната тема не налага ВЯРА в чемтрейлс, а по-скоро дискусия.
Моето виждане е, че въпросните формирования във въздуха, може да са от специфично самолетно гориво, за което не знаем. Малко вероятно. Преди време мислех, че се опитват да оправят някакъв бъг по магнитното поле с тези химикали. Това ми дойде наум, като гледах веднъж облаците, как се разтягат ( представи си 2 пръчки, и конци м/у тях, под прав ъгъл, нещо такова). Тогава се замислих, че основните 2 облака ( пръчките демек ) следват осевите линии на магнитното поле, а по-малко наелектризираните частици в облаците играят ролята на конците. Така го интерпретирах тогава, и се замислих, че е възможно с тези химикали да се опитват да направят нещо по въпроса. Не знам.
Но и не отричам. Подлагай всичко на съмнения, разбира се, но не стигай до крайности. В цялата ни история крайностите са ни носили само негативи...

Оберон
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен jair

• Четящ
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #392 -: Февруари 22, 2008, 05:56:43 am »
jair, ако разгледаш темата по-назад, ще откриеш статии за изследвания на веществото, което оставят трейловете. То може да се намери върху листата на дърветата, храсти, колите и т.н. В Англия нещата са критични. Сутрин колите им са покрити от това вещество.

Благодаря ти. Не за това, че ми загуби около час да преглеждам цялата тема на ново с въпросните лисващи постнати изследвания и доказателства, а за това, че с природната си любознателност пробвах да потърся информация в гугъл и попаднах на изключително интересен сайт:

http://contrailscience.com/

Тук няколко хора ми се скараха, че трябва да поглеждам и другата гледна точка, може би и вие ще погледнете тази на човека направил сайта. Ако имате някакви коментари по него ще се радвам да ги обсъдим, доста от нещата които се опитах да кажа по-рано тук са обяснени доста по-добре и подробно. За разлика от конспираторските сайтове в този всичко е документирано и научно обосновано - красота. Метнете му едно око. Има и за мрежите, и за разстилането, и за сателитните снимки...каквото ви кефне.

Явно трябва аз да се намеся с голямата брадва, за да успокоим другаря jair :)

Първо, конспираторите не вярват, че ги има. Те се виждат с просто око. Вярата е за децата и послушните християни. Ние тук се опитваме да мислим. Не само това, ами се опитваме и на база минал опит на древните хора, да изтъкаваме собствените си представи за настоящето.
Веднага да подчертая, ако си чел внимателно, и аз не съм 100% убеден, че това е химикал, с който ни посипват. Но и не съм 100% убеден, че е ествествена самолетна диря.
Ще те посъветвам да се запознаеш на първо време с предсказанията на племето Хопи, и тяхното виждане по въпроса. След това да прочетеш тук-там, може и само тук:), и тогава да се върнеш, като ти препоръчвам, да си по внимателен в изказванията си и остротата, все пак сме в Европа:)
Въпросната тема не налага ВЯРА в чемтрейлс, а по-скоро дискусия.
Моето виждане е, че въпросните формирования във въздуха, може да са от специфично самолетно гориво, за което не знаем. Малко вероятно. Преди време мислех, че се опитват да оправят някакъв бъг по магнитното поле с тези химикали. Това ми дойде наум, като гледах веднъж облаците, как се разтягат ( представи си 2 пръчки, и конци м/у тях, под прав ъгъл, нещо такова). Тогава се замислих, че основните 2 облака ( пръчките демек ) следват осевите линии на магнитното поле, а по-малко наелектризираните частици в облаците играят ролята на конците. Така го интерпретирах тогава, и се замислих, че е възможно с тези химикали да се опитват да направят нещо по въпроса. Не знам.
Но и не отричам. Подлагай всичко на съмнения, разбира се, но не стигай до крайности. В цялата ни история крайностите са ни носили само негативи...

Оберон

Обероне, мислех да коментирам по твоя пост ама просто поразгледай тоя сайт отгоре ако ти е интересна темата, че каквото и да напиша ще изглежда като копи пейст. За останалото приемам забележката донякъде, но само до някъде, защото като цяло мнението ми за подобни дезинформиращи сайтове, от които доста хора тук черпят информация ако реша да го изложа в пълната си сила ще си заслужа доживотен бан сигурно. Бтв, мислене в тая тема не видях, видях само 100 кг "загадъчни" снимки, които поради липсата на аргументирано и образовано обяснение в пускащия ги директно бяха озаглавени като chemtrails. От там идва и големия проблем с мисленето в тая тема...от незнанието се ражда и еволюира доста безумна теория, която в един момент става толкова сложна, че чак трудна за оборване...нещо като религиите, ама дай да не се отплесваме съвсем. Това за древните племена не го разбрах, честно си признавам.

Надявам се си доволен от моя този път доста любезен постинг...и все пак не мога да не се сдържа с едно мнение, което ми се наби при второ четене:

Май наистина всеки трябва да си има ректно оръжие в двора и който види самолет със следа зад опашката да го сваля....

Мога ли да кажа, с чиста европейска съвест, че човек който това го мисли на сериозно е олигофренясал психопат? Страшно впечатление ми направи, че никой не е отговорил на това мнение...даже имаше няколко подобни в същия смисъл.

Айде сполай ви, аз мисля че няма какво повече да кажа тук. Ако все пак някой има въпроси може да покоментираме горепосочения сайт. Лека.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #393 -: Февруари 23, 2008, 02:27:20 am »
Къде е онова видео, в което се виждаше документ на някакъв военен от правителството, в него беше отбелязано, че chemtrails са част от нови разработвани оръжия? Смятам, че материала е достатъчно добро доказателство.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #394 -: Февруари 23, 2008, 09:06:22 am »

Мога ли да кажа, с чиста европейска съвест  ;D , че човек който това го мисли на сериозно е олигофренясал психопат? Страшно впечатление ми направи, че никой не е отговорил на това мнение...даже имаше няколко подобни в същия смисъл.

Айде сполай ви, аз мисля че няма какво повече да кажа тук.

musica universalis

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #395 -: Март 15, 2008, 10:09:08 am »
Къде е онова видео, в което се виждаше документ на някакъв военен от правителството, в него беше отбелязано, че chemtrails са част от нови разработвани оръжия? Смятам, че материала е достатъчно добро доказателство.
Някой срещал ли е и други свидетелски показания на пилоти, авиомеханици и инженери, които най-малкото говорят за съществуването на Chemtrails! Има ли "изтървани" публикации в масмедиите и нета?

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #396 -: Март 15, 2008, 11:07:03 am »
« Последна редакция: Март 15, 2008, 11:08:27 am от ultrafutur »
musica universalis

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #397 -: Март 15, 2008, 23:53:55 pm »
Чемтрейловете заразяват растения, животни и хора с  полимерно- деривативни нанороботи.

Четвъртък, 27. септември 2007

Полимерните нишки от чемтрейловете са твърде малки и / или био-неутрални , за да бъдат разпознати от имунната система. Те проникват  невъзпрепятствани във всички живи същества, свързват се с биологичния материал, при което възникват нематодообразни чудовищни микроби, наречени „нано- роботи”, които израстват от кожата, подобно на космите, но могат да се движат и едва с излизането им на повърхността могат да  бъдат регистрирани като болест. Болестите/ Синдромът/ са наречени Моргелонс   и обхващат по 1000 нови болести на ден.
 :o
източник

Ето снимки:
http://www.morgellonsusa.com/Pg2.html

http://www.morgellonsusa.com/Pg3.html
http://www.morgellonsusa.com/Pg4.html
Вижте и другите страници в сайта!

Ужас! Матрицата е по- жива от всякога.. :(
« Последна редакция: Април 14, 2008, 23:18:22 pm от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #398 -: Април 21, 2008, 14:36:50 pm »
В момента гледам по Канал 1 докулменталния филм "Наука за бедствията" (Англия 2007). Там говреха за технологии за контрол валежите и за Чернобил и дадоха един учен, който бил сред първите западни учени допуснат да изследва за радиация. Докато правел прочувания на югоизточен Беларус установил, че нивата на радиация са твърде високи и имало доста голям брой хора, болни вследствие на това, а това не било нормално за район толкова отдалечен от Чернобил. Това можело да се обясни единствено с обилни валежи. И наистина местните разказвали, че известно време след като станала аварията при тях се изсипали нечувани порои, учените смятат, че те били пренесли огромните количества радиация. Учените във филма, казаха, че тези порои били предизвикани нарочно от самолети, които извършвали "посяване на облаците" (понеже в началото говореха за днешните приложения и казаха кога се е зародила технологията), от руски самолети. От Москва се били притеснили, че облаците от Чернобил ще достигант до тях и гъсто населените руски райони и затова пратили самолетите да "извалят изкуствено" облаците в Беларус преди да стигнат Русия. Местни хора от района на валежите казвали, че виждали големи самолети, които прелитали и "пръскали" с нещо в небето. След тях започнало да вали "черния дъжд". Русия официално отрича да е имало такива процедури, но на някакъв парад свързан с потушаване на аварията бил награден и един пилот за "успешни операции по посяване". Взеха интервю и от него и той каза, че наистина са били пращани руски самолети, с мисии в Чернобил да спират дъждовните облаци, които се придвижвали бързо от запад на изток. Разпръсквали някакви капсули ( не можах да запомня химичния им състав) на определени места, пилота каза, че ходели да разпръскват и до сто километра отдалеченост от Чернобил. И благодарени на тези действия успели да спрат дъждовните облаци преди да стигнат Русия и те се извалели по - рано. Един бивш беларуски политик официално обвинил Москва и поискал признаване на стореното и затова трябвало да бяга извън страната си понеже се опасявал за живота си.

Това станало преди толкова години, смятайте днес до какво ниво са стигнали технологиите за контрол на времето.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен xthing

• Четящ
  • *
  • Публикации: 237
  • xthingxthingxthingxthing
« Отговор #399 -: Април 22, 2008, 09:13:10 am »
от 2 - 3 дена който живее в русе е забелязал че ни опрашват яко кво праят тея смотаняци  :-\

Breath

• Гост
« Отговор #400 -: Април 22, 2008, 10:37:51 am »
от 2 - 3 дена който живее в русе е забелязал че ни опрашват яко кво праят тея смотаняци  :-\
Края на миналото лято бях в Русе и няма да забравя каква мъгла се стелеше и как миришеше. Всички тичаха в паника да затварят врати и прозорци....А всъщност официалната причина май беше, че пръскат против нещо, не си спомням, може и комари да са били. И това било доста често срещано явление там, хората знаеха какво точно да правят и за колко време ще отмине всичко.
« Последна редакция: Април 22, 2008, 10:40:10 am от Breath »

Неактивен fottobiot

• Четящ
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #401 -: Април 25, 2008, 23:38:12 pm »
Прибирах се от работа преди няколко дни, последния слънчев ден тази седмица, може би вторник... На влизане в София се забелязаха тези линийки бели, не мислех, че ще ги видя, бяха се издули.

Вечерта в другият край на София, един приятел ме пита какво е това в небето...
Аз се сетих, но си замълчах, друг отговори, че е от самолет. След 20 минути отново погледнах и линията пак си беше там.

От този ден в София и около нея не спира да се сипят дъждове, та даже и силни ветрове :\

Какво ще правим?
« Последна редакция: Април 25, 2008, 23:52:05 pm от H. »
казаха ми,че фантазията ни е толкова голяма,че нужда няма да съществуват извънземните:D

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #402 -: Април 26, 2008, 00:01:50 am »
Какво да кажа аз, който живея под едното международно трасе на полетите над България /трасето минава над града ни/ и всеки божи ден виждам инверсионни следи от самолети по няколко стотин, А ДЪЖД НЕ ВАЛИ С МЕСЕЦИ ПОНЯКОГА... >:( >:( >:(

Най-логичният и естествен начин да се разпростананяват някакви вещества, които да влиаят на климата и биосферата е чрез автомобилите и самолетите. Пределно ясно е, че тези начини ще се използват от мафията и се използват. Но така и не разбрах някой от съфорумците дали е открил свидетелски показания на самолетни ремонтни техници и пилоти за наличието на такива инсталации в самолетите! Струва ми се, че е важно да знаем за такива неща.

А мнения като горното са наивни. В тях липсва критичният преценяващ поглед.
« Последна редакция: Април 26, 2008, 08:47:08 am от Mirotvorec »

Breath

• Гост
« Отговор #403 -: Април 26, 2008, 10:25:33 am »
Наистина добра идея е да се пита някой, който работи на такова място. Дали ще знаят нещо обаче, защото и самите пилоти може да нямат представа какво точно правят. А и тези самолети принципно откъде излитат от официалните летища ли?

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #404 -: Април 26, 2008, 16:18:20 pm »
Питал съм и нищо не знаят. Имат някво тъпо обяснение, което дори и не запомних.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27