Явно трябва аз да се намеся с голямата брадва, за да успокоим другаря jair

Първо, конспираторите не вярват, че ги има. Те се виждат с просто око. Вярата е за децата и послушните християни. Ние тук се опитваме да мислим. Не само това, ами се опитваме и на база минал опит на древните хора, да изтъкаваме собствените си представи за настоящето.
Веднага да подчертая, ако си чел внимателно, и аз не съм 100% убеден, че това е химикал, с който ни посипват. Но и не съм 100% убеден, че е ествествена самолетна диря.
Ще те посъветвам да се запознаеш на първо време с предсказанията на племето Хопи, и тяхното виждане по въпроса. След това да прочетеш тук-там, може и само тук:), и тогава да се върнеш, като ти препоръчвам, да си по внимателен в изказванията си и остротата, все пак сме в Европа:)
Въпросната тема не налага ВЯРА в чемтрейлс, а по-скоро дискусия.
Моето виждане е, че въпросните формирования във въздуха, може да са от специфично самолетно гориво, за което не знаем. Малко вероятно. Преди време мислех, че се опитват да оправят някакъв бъг по магнитното поле с тези химикали. Това ми дойде наум, като гледах веднъж облаците, как се разтягат ( представи си 2 пръчки, и конци м/у тях, под прав ъгъл, нещо такова). Тогава се замислих, че основните 2 облака ( пръчките демек ) следват осевите линии на магнитното поле, а по-малко наелектризираните частици в облаците играят ролята на конците. Така го интерпретирах тогава, и се замислих, че е възможно с тези химикали да се опитват да направят нещо по въпроса. Не знам.
Но и не отричам. Подлагай всичко на съмнения, разбира се, но не стигай до крайности. В цялата ни история крайностите са ни носили само негативи...
Оберон