Автор Тема: Не сме сами... Добре де ама кой още е с нас?  (Прочетена 1684 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Polymorpher

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 214
Не сме сами... Добре де ама кой още е с нас?
« -: Декември 12, 2009, 15:14:44 pm »
Айде за извънземните знаем. Всеки които не се мисли за върховна форма на живот си дават сметка че вероятноста да има извънземни дори в момента на земята е доста голяма.

Това хубаво, рано или късно ще стигнем и до извънземните.
Имам чувството обаче че много хора пропускат да се сетят за ЗЕМНИТЕ.
Една камара хора от които и мой познати ходели на разходка из не населени местности губят ума и дума от нещо видяно там.

Зклокобни едва доловими светлинки, които те карат да чустваш пълна безпомощност и обреченост колкото се приближаваш към тях. Имаш чувството че тъмнината се движи, усещаш как си обладан и тялото ти не е под твои контрол и се съпротивляваш само коклото да си запазиш умът.
Други светлинки които ти идват на сън и те изпълват с любов и топли чувства до такава степен че е несравнимо с нищо познато.

Неземно красиви женски фигури омайващи мъже и жени а когато се обърнат в гръб им се виждат ужасни кървави възли и върешности. Хора които са успяли да се измъкнат частично, губеики си разума само за няколко месеца и после съвземаики се. Ходжите на тези им казали че са се оттървали заради цигарата която са пушили защото "ония" ги било страх от огъня.

"Митовете" смесени с действителност за подземни градове и цивилизации. На места в Турция хората боравят с тези неща като нещо обикновенно.

По известните неща сред които и Шамбала, градът мечта за всички които си търсят изход от сегашните мъки, било то заслужено или не.

Стига сме гледали в космоса?
Какво всъщност има при нас което пропускаме?
Дори за оцелели дракони се говори, които са станали толкова интелигентни през времето че успяват да скрият присъствието си от наглите хора.
« Последна редакция: Декември 14, 2009, 17:03:43 pm от H. »
The main thing you can accomplish by arguing with idiots is working up the nerve to strang

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27