Ден 17 -ти на април от 2010-таПреди малко ми звъни телефона. Никой не чакам да ми се обажда. Гледам да спамя в един форум за мистикаааааа. И едни хора ми отговарят. Таакива сладички едни. Отвреме навреме си признават, че ми губят мисълта. В такива случаи, и аз не мога да устоя да съм искренна с тях. Трябва да поработя върху това- УСТОЯВАМ- готина дума.
Та звъни телефона два пъти, и викам дай да видя, кой пък се е сетил за мен? Уф! български мобилен оператор, а така щях да се изненадам и зарадвам, ако е.... американски, примерно. Обаче номера ми изглежда познат. Не го Знам, но ми е познат. Значи, и преди ми е звънял някой от този номер. Хъм. Не е важно кой е, но явно има нужда от мен. Какво ли иска?
Какво може да иска някой, който отдавна не ми е звънял, за да не му е вкаран номера в указателя ми, но все пак е събота- почивен ден. А, да. И звъннах, но не ми вдигна. Хъм. Какво? И пускам водата, за да си измия чашата за кафе (но какво ли? иска един непознат....) и ОП! Изненада! ТОПЛА Водааааааааааа!
Зарадвах се, защото, беше спряна, чиниите респективно не са мити. А беше спряна, поради авария преди няколко дни, не че няма бригада, която да поправи аварията. Но Иван Иванов Проданов, живеещ на ул. "Полковник бля бля"№10 не позволява да се рови в имота му! Ми, прав е човека. Добре че имам бойлер.
Да, ама като пускаш бойлера спираш едни кранове за топлата вода, за да не снабдяваш целия блок с топла вода.
Та се сетих, че е добре да отворя крана, щото няма пък как- обратното- хората без бойлер най-накрая да се изкъпят. Та, нищо чудно да ми е звънял Иво- съседа.
Вие как мислите?

Земен Поздрав от Персефонка. яко се забавлявам, много мерси, че ми избрахте тази дестинация!