Автор Тема: Свободната енергия и генератори  (Прочетена 456746 пъти)

Black Adder и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Re: Свободната енергия и генератори
« Отговор #75 -: Май 10, 2006, 13:22:51 pm »
Сайтовете лично на мен не се отварят - не знам защо.
ludmil, кажи какво да правим.
Ще помагам с каквото мога!

Antonium

• Гост
« Отговор #76 -: Май 11, 2006, 12:59:33 pm »
Рано или късно там където енергията /храната/ е безплатна, се получават неконтролируеми процеси, водещи до бързо размножаване. Просто човечеството духовно е много далеч за да притежава този дар. Открие ли човечеството безплатна енергия - горката планета Земя и Галактика.  >:( >:( >:( >:( >:(

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Отговор #77 -: Май 11, 2006, 20:47:36 pm »
Сайтовете лично на мен не се отварят - не знам защо.
ludmil, кажи какво да правим.
Ще помагам с каквото мога!
Стига бе човек, все един трябва да се отваря, виж http://pantone.hit.bg/ или http://pantone.50webs.org/

Можеш да помагаш с преводи, с полезни неща на български.

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #78 -: Май 11, 2006, 20:52:41 pm »
Рано или късно там където енергията /храната/ е безплатна, се получават неконтролируеми процеси, водещи до бързо размножаване. Просто човечеството духовно е много далеч за да притежава този дар. Открие ли човечеството безплатна енергия - горката планета Земя и Галактика.  >:( >:( >:( >:( >:(
Е, айде да не е безплатна ама поне чиста да е. Какво е виновно детето ми да наследи една съсипана планета? Ей на този плазмен реактор Пантон прави газ от всякакво масло и вода, може олио, старо масло от кола, какво му сложиш и този газ е като пропан-бутана -- не е токсичен и не замърсява атмосферата.

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #79 -: Май 11, 2006, 20:56:08 pm »
Peter Lindemann - World of Free Energy и Peter Lindemann in 2001 on The World of Free Energy @Keelynet conference - два филма от conspiracycentral.net :D

За да не е тайна, кой е Peter Lindemann, ще кажа, че той е онзи образ, който илюминатите вкараха в затвора, защото се беше отделил от енергийната матрица и продаваше изобретенията си на хората :) Ако гледате филмът Free Energy - The Race To Zero Point - там има отделено доста време на персоната му и творчеството му :)
Имам тук на диска негова лекция, 2 часа филм, за свободнаа енергия.

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Една Земя за всички
« Отговор #80 -: Май 11, 2006, 21:00:36 pm »
Хъхъ, имах предвид нещо дет да мина без да давам пари :P :P :P
Предлагам моят модел -- къща изолирана с 4 см. фирбан отвън, гората на 200 метра до мен, пълна с дърва, локално парно с камина с водна риза, бойлер със серпентина и слънчев колектор. По-безплатно от това здраве му кажи...

prestor

• Гост
« Отговор #81 -: Май 11, 2006, 22:04:38 pm »
Хъхъ, имах предвид нещо дет да мина без да давам пари :P :P :P
Предлагам моят модел -- къща изолирана с 4 см. фирбан отвън, гората на 200 метра до мен, пълна с дърва, локално парно с камина с водна риза, бойлер със серпентина и слънчев колектор. По-безплатно от това здраве му кажи...

Моята къща мечта :). Камината с водната риза ме съмнява да са ти излезнали безплатно или поне водната риза де ;) , но иначе се нанасям у вас само да разбера къде живеш. Като се заговорихме за изолации в момента са на мода точно естествените изолации, например мъхове и тн (но пък и са доста скъпи).Исках да те питам няколко въпроса, но тесе получиха повечко, та ще съм благодарен, ако ми отговориш поне на някои от тях.

Мислил ли си идеята за подово отопление, захранвано от слънчевият колектор? Тази идея ме е грабнала от миналата година още, когато видях подобно чудо.

Как се държи колекторът през зимата? Ако не источваш хладилният агент от него.

С какъв хладилен агент е пълен колекторът и за какво точно го ползваш?( предполагам че топли водата, в бойлерът)

Antonium

• Гост
« Отговор #82 -: Май 16, 2006, 11:41:03 am »
Какво му е чистото на една камина, колко кубика дърва се изгарят годишно от едно семейство за отоплението на 100 квадрата, колко време растат тези дърва - в общия случай бук или дъб. Преминем ли всички на дърва - кофти за гората.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #83 -: Май 16, 2006, 11:58:53 am »
За последната зима ми бяха необходими 10 кубика, което хич не е малко.
Не мисли като човек!-Крион

Antonium

• Гост
« Отговор #84 -: Май 16, 2006, 12:27:00 pm »
Представяте ли си колко мангала ще се народят при наличието на свободна енергия, след което несъмнено ще настъпят тъмни векове, че дори на масони и илюминати свят ще им се извие.
Орките ще населяват планета, остави ами ще вземат да населят и Галактиката ;D ;D ;D ;D ;D

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #85 -: Май 16, 2006, 12:33:20 pm »
Че  те от това повече деца могат ли да правят бе :) То жените им и  те имат някакви граници  които ги лимитират  :P

А иначе я кажете нещо ефективно за изолация на панелка :) Че тока нещо много поскъпна.....

Antonium

• Гост
« Отговор #86 -: Май 16, 2006, 12:39:02 pm »
Панелката - изолация миниум 5 см дишаща - за да няма мухъл, смяна на дограма - ефект сигурен, но сумата за дограма и изолация не е никак малко

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #87 -: Май 16, 2006, 12:47:35 pm »
А под сигурен ефект какво точно се има предвид - с колко по малко трябва да пускам печката щото през зимата е  нонстоп иначе - студ :)

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #88 -: Май 16, 2006, 12:51:57 pm »
Какво му е чистото на една камина, колко кубика дърва се изгарят годишно от едно семейство за отоплението на 100 квадрата, колко време растат тези дърва - в общия случай бук или дъб. Преминем ли всички на дърва - кофти за гората.
  Що? Падат достатъчно клони...достатъчно дървета започват да пречат на гората.Ако вместо да се изсича с еподдържа хем ще има достатъчно дървен материал,хем гората ще процъфтява ;D
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Antonium

• Гост
« Отговор #89 -: Май 16, 2006, 13:59:53 pm »
За Ейлиан - теоретично говорят за панелки 30% - ама знам ли. При мен е тухла и когато изолирах ефекта беше около - 15 %, но цената излезе 41 лв на кв.м., като не се изважда квадратурата на прозорците.

За Гил - Гала..  - Събирането на паднали клони не може да те стопли зощото пръчколяка гори бързо и се харчи доста. Та само орките събират пръчки и калайдисват казани.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27