Немаа са пУашите, ако не се стремите да променяте светО като с магическа пръчка може и да поживеете - важното е да не им се набивате на очи. Всеки гУобаУист рано или късно се споминава
.
Тая точка на края на изречението ми изкара акъла - помислих, че пак ми е изгорял пиксел

А иначе, за какво живеем, ако не се опитаме да останем в историята, а това може да е един от начините и то от хубавите

А иначе има хора дето си карат колите на ток, ама полицаите като надушат и спират колата от движение. В ebay продават и HHO генератори, има и опътвания как да си преработиш колата на електромобил и т.н. Все нещо ше има вярно.
Иначе аз ако открия нещо - ще гледам да го разпространя колкото се може повече и по-бързо, а докато не го завърша напълно не трябва да се казва на никой. Няма да тръгна да се крия в шубраците - ще разпространявам колкото се може повече, макар че може и да няма смисъл (може би затова чакам някой друг да направи нещо, а аз не правя нищо).
Съвета ми е - който направи нещо, да го изпипа, да напише принципите и всичко, да го опише подробно и чак като всичко е готово - да го разпространи колкото се може повече - желателно е от компщтър в друг град, да се крие с маска докато го праща, да си остави GSM-а вкъщи, някой да го покрие на работа, роднините му да знаят, че е бил на работа или някъде другаде и да вземе още предпазни мерки.