Не е нужно да се носи от 9 баира вода, селед като технологията я има на земята, след като определени хора са се добрали до нея, а после са ги премехнали като неудобни.
Ами ако се е знаело за Стефан Маринов поне една година преди да го убият - това което се знае сега, аз мисля че много хора биха се свързали с него. Биха взели елексира на технологията, биха я разпръснали по света за полза на човечеството.
И сега има хора дето могат да кажат някой такива тайни за добиване на свободна енергия. Мисля си че е въпрос на време лавината да тръгне.
Te вече наложиха данък върху кладенците, дето нито са ги копали, нито са ги пълнили.
Ами нали в новите условия трябва да имат контрол над водата която пием, за да могат да слагат в нея халогени елементи.
Обаче от нас зависи дали ще си обявим всички водоеми. Не мислиш ли че е по лесно да си замаскираш водоизточника, отколкото да се предадеш свободно на контрола в Матрицата? Та после доживот да плащаш данък за нещо което Бог ни е дал даром.
Те с кладенците работата е ясна - народа сам доброволно си отива да ги регистрира. Срамно, но факт.
Виж с ракийката работата е друга - там контрол не могат наложи и задника си да разпънат.