автотермия-книгата естествената енергетика
Е.И. Андреев
ОСНОВЫ
ЕСТЕСТВЕННОЙ
ЭНЕРГЕТИКИ
както се вижда процеса е елементарен,не трябват почти никви вложения като пари за някви си нови части ,купват се само бобини и свещи за колата ако не са ви нови,и едно свредло 2,4мм за да се дупнат двата жиглъора,съчмите струват около 3,5лв нямам точен спомен колко дадох за тях,магнитите ги събрах от стари твърди дискове които се изхвърлят от фирмите които ремонтират компютри,и с малко епоксидна смола и едно парче пластмаса ги слепих в една кутия която е магнитния катализатор,тръбата медна6Х1мм. с дължина 1 метър ми я даде познат.
след това искаше доста настроики по карбуратора но за няколко дена опити ако знаеш всичко се хваща чалъма.
това е нъбързо обяснението,който иска да се запознае наи подробно с формули и прочие научни технически работи трябва да прочете книгата.По принцип човек ако не разбира от ДВГ трудно би се справил сам, но с опити,много мислене и пак опити всичко става.На мене ми отне около 2-3 месеца четене и опити докато да наглася всичко да работи добре, при това съм технически грамотен относно ДВГ и правя всякви ремонти по тях),но тук има съвсем друг принцип от общоприетия.