Автор Тема: Свободната енергия и генератори  (Прочетена 456279 пъти)

hrist и 15 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
Re: Свободната енергия и генератори
« Отговор #225 -: Октомври 09, 2006, 22:47:51 pm »
"Нощен труд"? Тц-тц-тц
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Antonium

• Гост
« Отговор #226 -: Октомври 10, 2006, 11:43:49 am »
Аз също открих, как да прецакам парното и НЕК. След пенсиониане се премествам в Средиземноморието. Ставам климатичен емигрант :D :D :D :D :D

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #227 -: Октомври 10, 2006, 13:13:48 pm »
Аз също открих, как да прецакам парното и НЕК. След пенсиониане се премествам в Средиземноморието. Ставам климатичен емигрант :D :D :D :D :D

Абя бях чул отнякъде че в средиземноморието имало остров на който температурата никога не пада под 18 градуса и никога не става над 25 Ей тва е климат мечта ама дали е истина  :P

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #228 -: Октомври 10, 2006, 23:22:31 pm »
Alien тва "колело" дето произвежда енергия, го бях гледал на yth Busters мисля че :)
Казаха че било измама...

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #229 -: Октомври 10, 2006, 23:35:50 pm »
Принципно е възможно само че едно е сигурно , От тези бъстъри по-голяма измама няма Такава  яка пропаганда "за статуквото"  праят че нямам думи. Аз съм им гледал само няколко предавания в едно от които се напиха здраво за да докажат че  уредът за "духане" на полицията при пробата за алкохол не може да бъде измамен. Да бе да  :P
« Последна редакция: Октомври 10, 2006, 23:39:55 pm от Alien »

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #230 -: Октомври 11, 2006, 18:33:35 pm »
Попринцип, мисля че не е измама предаването, но СИЛНО се съмнявам две шматки кат тез да докажат че free energy съществува  :)

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #231 -: Октомври 18, 2006, 15:33:02 pm »
Ето на този сайт показват някои хора как търсят "изчезналата" свободна енергия...и не само.
http://www.soulsofdistortion.nl/free_energy_audio.html
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
« Отговор #232 -: Октомври 18, 2006, 16:05:47 pm »
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
« Отговор #233 -: Октомври 20, 2006, 11:19:54 am »
И още един видео материал:
free energy Steven Mark solid state generator video 2
http://video.google.com/videoplay?docid=167210479374903373 - 38 минути
free energy Steven Mark solid state generator video 3
http://video.google.com/videoplay?docid=-8435800732540412467 - 4 минути
...
Има доста материали, ако се потърси из сайта.

Неактивен Sikozu®

• Четящ
  • *
  • Публикации: 144
  • Resistance is futile. You will be assimilated.
    • Aur0ra
« Отговор #234 -: Октомври 25, 2006, 20:00:21 pm »
Another day, another generator ... :D
Дано по-скоро free energy технологиите навлязат в бита. От толкова много хора, които твърдят, че имат такива генератори няма начин поне един да не е прав ;)
Тъп съм не ме слушайте.

Неактивен hakama

• Четящ
  • *
  • Публикации: 160
« Отговор #235 -: Октомври 28, 2006, 21:47:03 pm »
Естествено че нищо не съм пуснал щото знам че нищо няма да отиде за пострадалите. Все пак не можеш да кажеш че ни мързи да четем щото на подобна тематика има доста книги при това и такива в които автора твърди че всичко е истина за разлика от романите :) А и ги има безплатно в нета.
Я кажете някакви такива книжки с конспирации и проекти ,из нета  а и не само там ,аз четох наскоро "Тайни проекти " чакаме "Неизвестни оръжия " ....

ПП: това с поставката за пари е добро ,мерси :)

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #236 -: Октомври 28, 2006, 22:42:06 pm »
"Събуди се Човечество" на Стамен, няма я никъде обаче, само в една книжарница в Пловдив има застояла...
Ако четеш от компютър ще ти я пратя електронна ;)

Неактивен hakama

• Четящ
  • *
« Отговор #237 -: Октомври 29, 2006, 00:03:30 am »
"Събуди се Човечество" на Стамен, няма я никъде обаче, само в една книжарница в Пловдив има застояла...
Ако четеш от компютър ще ти я пратя електронна ;)
мога да принтирвам без пари ,давай всякакви книги насам  8)

Неактивен hakama

• Четящ
  • *
« Отговор #238 -: Ноември 02, 2006, 19:39:39 pm »
Топлинните помпи се използват вече. Лично аз съм правил проект свързан с тях, по програмата Леонардо Да Винчи в Германия. Вече навлизат и в България. Един приятел от старият ми клас и в момента работи в тази сфера и каза че вече има няколко къщи в Марково, които се утопляват с термопомпи. Като цяло мисля, че те ще са първото устройство за използване на свободна енергия, но все още са прекалено скъпи. С TRADEKTOM сме замислили да си напрравим наше прототипче но не зная дали ще стане скоро. Ако стане ще се хвалим ;).

А относно статията, те не "взимат" енергия само от слънцето, дори обратно. Понеже ако използваме слънчев колектор помпата може да се ползва само в слънчевите дни. Най оптимално е да се ползва енергията на земната кора, почвата или близък воден обек. По този начин еднкво добре термопомпата може да топли през зимата и истудява през лятото.
Ako говориш за термопомпените с-ми ,нали за да циркулира водата през 10те метри тръби под земята трябва мощна помпа ок 20кВ и повече ,та тази с-ма не е съвсем евтина  8)
КПД 8 до 10 се достига лесно с помпи, използващи слънчева енергия. При подобно устройство, топлинната помпа извлича топлина от слънчевия колектор и я прекарва в голям подземен абсорбатор, който остава около 12.78°C; механична енергия бива извлечена при трансфера. Този процес е подобие на този на парния двигател, който извлича механична енергия между бойлера и кондензатора, с разликата, че използва течност, която “ври” при доста по-ниска температура от водната.

Подобна с-ма е дадена в филма дето сте постнали Free Energy -The Race To Zero Point ,там течността е амоняк и е в панели ( не са слънчеви ) та идеята беше че поглъща непрек. топлина (т.к. му е -33 гр по целзий) и чрез разшитението става движение и там (не казаха точно как) се преобразува в мех . енергия и т.н. ,елек. ен .
 Това със сл. панели и охлаждането в земята е много добра идея . мисля в скоро време да се заема с това начинание  8)

Неактивен Gogo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 275
« Отговор #239 -: Ноември 03, 2006, 18:23:33 pm »
аиде да кажа и аз ко съм постигнал до тука докато не съм "изчезнал"
значи става въпрос за автотермията направена на лада-измислена от един руснак.
магнитен катализатор на входа на въздушния филтър.направих го от 12 броя постоянни магнити от твърди дискове от компютър като ги наредих един над друг с разтояние между тях от 4мм. така че въздуха като влиза във въздушния филтър да минава напреко на магнитните силови линии.около и между магнитите за катализатор сложих оловни сфери с диаметър около 1,5мм от ловджиския магазин-1кг ми отиде точно.целта на това нещо е гориво-въздушната смес да влиза през силното магнитно поле и с оловото като катализатор/платина наи добре- ама няма/ ,да се отделят повече свободни електрони.след това около тръбата на ауспуха-генерацията демек навих медна тръба диаметър 6мм. която е навита на вертикалната част от тръбата на ауспуха при мене на лада е около 50см тази част която е вертикална-целта е с един резервоар за вода сложен отстрани двигателя на принципа на скачените съдове в тази тръба винаги до половината да има обикновенна вода която се награвя веднага и почва да се изпарява влизаики направо във въздушния филтър през магнитния катализатор така че парата да се засмуква от двигателя.нови свещи и бобина на всеки цилиндър за да има максимално голяма искра на свещите достатъчна за да се получи режима.на карбуратора са намаляват всички горивни жиглъори ,а въздушните се увеличават-аз едните с телче намалих наполовина,а вторите с свредло 2,4мм разпробих те бяха иначе 1,9мм.след това се отива на газоанализатор и с винта за обедняване са прави да работи загрял двигателя на максимално бедна смес като се гледа съдържанието на СО да падне под 1 при мене падна на 0,2.
това е цялата философия и резултата е разхода на бензин от 6 литра на 100км ми падна на 3литра бензин и 2-3 литра вода на 100км.до сега имам над 5000км или казано на по прост език 50Х3=150литра наи малкото, чиста икономия на бензин-около250лв да кажем за има няма 5 месеца колата не я спирам и дет се вика навсякъде отивам с нея -то къде ли ходя :D до магазина и обратно ама няма къде дургаде де.
Водата я слагам в едно шише от 1литър което на около 40-50 км се изпразва-изпарява се и като тръгна на някъде по дълго от 50км спирам през един 40 мин някъде или около 50км преход и напълвам шишето отново  с вода -това докато да си измисля някъв по голям резервоар за водата но сигурно ще бъде догодина че зимата има опасност да замръзва.
относно характеристиките на двигателя-максималната скорост падна с около 10км.в час,и вече не може да върти гуми при тръгване от място, но за нормално каране си е повече от добре.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27