Гален ;D
Нямам обяснение. Нещо неестествено се случи според мен.
Някой ако може и има желание, нека сподели разтълкуващо мнение. Аз не мога. Дали съм получил някакво послание от Някой, което не мога да си спомня?! Може и да се вманиачавам и това да е една нормална случка. Незнам
Няма невъзможни неща.Получил си помощ,радвай се.Има няколко варианта защо.Разгледах и други твои постове и разбрах че медитираш.Съвета ми е престани.Имунната система на човека ни защитава и енергийно,и ако се набутате при медитация в "заразно" място си е ваш проблем.Не насилвайте енергийното си тяло най-вече мъжете,ако трябва то ще си стане естественно.Сектора енергийност е женски,който е безопасен за тях поради осъзнатостите им.Замисли за за неверието ти,не всичко е безкрайно.Правилата са ясни ние се учим и си носим отговорностите и последствията.Добре е че си вдигнал температура,имунната система се е задействала с помоща на на този който си видял бегло.Възможно е помоща му да е заради това което си навлякъл на себе си,но е повод за размисъл.Нормално е човек да сгреши,но пострадат ли други от неговата грешка отговорността е негова.Не си играйте с енергиите,щетите които си нанасяте могат да бъдат непоправими.
Не претендирам за пълни знания но се опитвам да не се бутам там кадето няма личен опит.Има и други възможностти но ти си направи разбора сам.
Живи и здрави.