Автор Тема: Строго секретния файл "Купър"  (Прочетена 6320 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен lunadee

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Строго секретния файл "Купър"
« -: Август 13, 2009, 17:03:48 pm »
Предварително се извинявам ако това вече е публикувано тук!

Създателя на този файл малко след лекцията си изчезва безследно.
Файлът "Купър"
"Това което следва е файлът Купър, основаващ се на стенограмата на 45-минутната лекция, изнесена от Милтън Купър на 17 ноември 1989г. в Лос Анджелис - Калифорния. Този файл съдържа абсолютната истина за присъствието на извънземните на земята и за връзките на правителството на САЩ с тях. "Файлът е гаранцията, че ще продължа да бъда жив ако MJ-12 продължи както в миналото да ликвидира всички, които знаят за извънземните. Не се считам в никакав случай за герой, всеки от вас щеше да направи същото. В момента правя онова, което правех и когато бях във Виетнам - изпълнявам дълга си."

Файлът Купър 1
Това което следва е файлът Купър, основаващ се на стенограмата на 45-минутната лекция, изнесена от Милтън Купър на 17 ноември 1989г. в Лос Анджелис - Калифорния. Този файл съдържа абсолютната истина за присъствието на извънземните на земята и за връзките на правителството на САЩ с тях. "Файлът е гаранцията, че ще продължа да бъда жив ако MJ-12 продължи както в миналото да ликвидира всички, които знаят за извънземните. Не се считам в никакав случай за герой, всеки от вас щеше да направи същото. В момента правя онова, което правех и когато бях във Виетнам - изпълнявам дълга си.

Заклевам се, че получих и видях тази информация през 1972г., когато работех в Разузнавателното спомагателно бюро на командващия военноморските сили на САЩ в Тихия океан. Заклевам се че след това се подложих на хипнотична регресия, за да направя тази информация колкото се може по-точна. Заклевам се че съм готов да се подложа на какъвто и да е било детектор на лъжата, за да потвърдя истинността на моите думи. Долните редове са описание на всичко, което лично видях и което лично знам от 1972г.

MAJESTY е кодовата дума за Президента на САЩ, за всичката информация отнасяща се до НЛО.

OPERATION MAJORITY е кодът на операцията, занимаваща се със всеки аспект и последица от присъствието на извънземните на земята.

GRUDGE съдържа 16 тома документация и информация, събирана от началото на проучванията в САЩ на НЛО (Unidentified Flying Objects) и IAC(Identified Alien Crafts). Програмата беше финансирана от тайни фондове на CIA, попълвани с пари от нелегалната търговия с наркотици. Участието в наркотрафика беше оправдано с твурдението че той отсранява слабите членове на обществото. Задачата на Проекта GRUDGE беше да сабере цялата научна, технологическа, медицинска и разузнавателна информация за връзките с НЛО и за контактите с извънземни форми на живот.

MJ-12 е името на тайната контролна група. Президентът Айзенхауер създаде тайно общество известно като обществото на Jason (Jason Society), за да изучи всички факти, показания, технологии, лъжи и измами, и да открие истината за извънземните. Това общество беше съставено от 32 най-изтъкнати хора в САЩ през 1972г. като челните 12 от тях образуваха МJ-12. МJ-12 има тотален контрол над всичко. Те са засекретени с кодовете J-1, J-2... и т.н., за всички членове на обществото. Директорът на CIA беше назначен за J-1 и за директор на MJ-12. MJ-12 отговаря само пред президента. MJ-12 осъществява огромната част от нелегалната търговия с наркотици в света. Това се прави за да бъдат намерени средства и за да се запази тайната от Конгреса и хората на САЩ. Пазходите за финансиране, свързани с тези проекти са по-големи от всичко което маже да си въобразите. MJ-12 уби президента на САЩ Джон Ценеди, когато той им каза че има намерение да суобщи на народа всичките факти за присъствието на извънземните. Той беше убит от агент от на тайните служби, шофиращ неговата кола в Далас. MJ-12 изгради супертайно място за срещи в Мериленд до което достапът е само по въздуха. Там има възможности за живот и почивка на MJ-12 и за JASON SOCIETY. Това място е с кодовото наименование Провинциалния клуб. Хора само с пазрешително с грифа TOP SECRET/MAJIC имат право да го посещават.

MAJI е съкращението на Агенцията на мнозинството за обединено разузнаване(Majority Agency for Joint Intelligence). Всички информации, дезинформации и разузнавателни данни са събирани от тази агенция. Агенцията отговаря за дезинформацията и действа заедно с CIA,NSA и DIA.Това е могъща организация и всичките програми, свързани с извънземните са под нейния контрол. MAJI отговаря само пред MJ-12.

SIGMA е програмата която първа установи връзка с извънземните и продължава да носи отговорност за връзките с тях. Тя осигури формален договор с извънземните. Условията са, че те ще ни дават технологии. В замяна се съгласихме да държим присъствието им на земята в пълна тайна, да не се месим по никакав начин в техните действия и да им позволим да отвличат хора и животни. Извънземните се съгласиха да снабдяват MJ-12 със списък на отвлечените на периодична основа.

MAJIC е тайния код на всички материали и информации, свързани с извънземните. MAJIC означава контролирани от MAJI (MAJI Controlled).

AQUARIUS е програмата, която описа историята на присъствието на извънземните на земята и тяхното взаимодействие с Хомо Сапиенс на тази планета поне от 25 000 години, кулминиращо с народа на Баските, живеещ в планинските райони на границата между Испания и Франция, и със сирийците.

GARNET е програмата отговаряща за контрола на всичката информация и документи.

PLUTO е планът за оценка на информацията за НЛО.

POUNCE е програмата за намиране на всички катастрофирали или свалени извънземни кораби или извънземни.

RED LIGHT е програмата за тестване на намерените извънземни кораби. Тя сe осъществява от Area 51 в Невада и започна, когато извънземните ни дадоха космически кораб и ни помагаха да летим с него. В началото имахме успех, но след това корабът избухна във въздуха и пилотите бяха убити.

SNOWBIRD беше създадена за прикритие на проекта RED LIGHT. Няколко самолета с формата на летящи чинии бяха построени с конвенционални технологии, за да отвличат вниманието от истинската RED LIGHT.

LUNA е базата на извънземните на отвъдната страна на луната. Тя беше видяна заснета от астронавтите на АПОЛО. База, минодобив, използващ огромни машини и един огромен кораб майка бяха описани от астронавтите. NRO е националната разузнавателна организация кум форт Карсън-Колорадо. Тя отговаря за сигурността на всички програми, свързани с извънземните и техните кораби.

DELTA е групата на NRO обучена за действие когато тези проекти са застрашени.

JOSHUA е проектат за да бъде построено генериращо на ниски честоти пулсиращи звуци оръжие. Това оръжие може да бъде ефективно срещу извънземните кораби и техните лъчеви оръжия.

EXCALIBUR е оръжие предназначено да унищожи подземните бази на извънземните. Това е ядрен заряд с възможности да прониква до 1000 метра в твърда почва например в Ню Мексико. Въздействието на оръжието не излиза извън радиуса на 50 метра от набелязаната цел. Оръжието носи ядрена глава от 1 мегатон.

ИЗВЪНЗЕМНИ ВИДОВЕ: Има 4 вида извънземни споменати във видяните от мен документи.

Сивия с голям нос, с които имаме договор. Сивите(GREYS) работещи за Сивия с големия нос. Блондини с човешки вид наричани Нордици (NORDICS). И червенокосият човекоподобен наричан Оранжев. Планетата на извънземните е звезда в съзвездието Орион, звездата на Барнард и Зета Ретиули. ЕВЕ е името на извънземния заловен жив при катастрофата на извънземните в Розуел през 1949г. Той умря в плен. Кrill или Crill (произнасяно Крил или Крл) беще заложник, оставен при нас при първото кацане при Holloman като обещание че извънземните ще изпълнят своите задължения от основното споразумение, постигнато с нас. KRLL се разболя и беше лекуван от д-р Г.Мендоза, който стана експерт по извънземната биология и медицина. KRLL почина по-късно. GUESTS бяха извънземните заменяни срещу хора. Когато през 1972г. видях документите имаше само трима живи гости.Извънземните твърдят, че са създали Хомо Сапиенс чрез хибридизиране. В документите се казваше че RH-кръвта е доказателство за това. Те също твърдят, че са създали четирите основни религии. Показаха холограма на разпъването на Христос. Те твърдят, че Хритос е бил създаден от тях. Бази на извънземните има в крайните райони на щатите Юта, Колорадо, Ню Мексико и Невада. В документите от 1972г. бяха описани 6 бази-всичките в индиански резервати и в споменатите четири ъглови района.

УБИЙСТВА: В документите беше отбелязано, че много военни и правителствени чиновници са били убити когато са се опитали да разкрият тайната. Възстановяване на кораби: В документите се сочеше, че са били намерени много извънземни кораби. Първите са били от Розуел Ацтек, пак в Розуел, Тексас, Ню Мексико и др. места. Отвличания на хора и животни е имало по рано от 1972г. Много са изчезнали безследно. Извънземните взимат от тях яйцеклетки или сперма, правят вурху тях операции, имплантират малки сферични сачми от 40-80 микрона в близост до очния нерв в мозъка. Всички опити за тяхното отстраняване завършват със смърт на пациента. В документите се сочеше че 1 на всеки 40 души има такъв имплант. Чрез него извънземните имат тотален контрол над хората. Изработен е и план за извънредни мерки ако инфомацията бъде разкрита или ако извънземните се опитат да превземат планетата. Той предвижда обявяването на извънредно положение под предлога че терористична група е влязла в САЩ с ядрени оръжия. Ще бъде съобщено, че терористите планират да взривят бомба в някой голям град. Ще бъде въведено извънредно положение. Пресата, радиото и телевизията ще бъдат национализирани и контролирани всеки съпротивляващ се ще бъде убит. Извънреден план за предотвратяване изтичането или забяване на информация. Планат е дезинформационен заговор ако някой стигне твърде близко до ИСТИНАТА. Той се ръководи изцяло от MJ-12. Източник на материалите и документите които видях.

Източникът беше Бюрото за морско разузнаване и контраразузнаване от неговата операция срещу MJ-12 с цел военноморските сили да разберат за какво става дума и каква е истината. Различните правителствени институции извършват такива контраразузнаватални операции една срещу друга. В резултат флотът получи част от технологията и контрола върху някои проекти. Историята сама ще оцени мен и истините за тази информация. Не се страхувам от тази оценка. Заклевам се че тази информация е истинска и коректна. Трябва да се знае че нещо невероятно и ужасяващо погрешно се развива, въвлича правителството на САЩ и феномена НЛО. Всички трябва да се обединим и да разкрием тази истина.
Файлът Купър 2
Забележка: малка част от началото на 2 част липсва.
"..патрулна лодка с цел да събираме разузнавателна информация около пристанището.Трябваше да патрулираме всяка нощ и да поддържаме сигурността по реката. Тогава открих голямо количество НЛО-та над Виетнам за тях съобщаваха като за непознати хеликоптери. Но северновиетнамците нямаха въобще хеликоптери. Нашите войски отвреме на време бяха обстрелвани от тези "хеликоптери", вражеските войски също бяха обстрелвани. Изчезваха и хора. Когато напуснах Виетнам ме изпратиха в щаба на главнокомандващия на флотата на САЩ в тихия океан - в Мокалапа в Хаваите, което е малко градче над Пърл Харбър. Именно тогава в ръцете ми попаднаха документи, които бяха толкова невероятни, че ми беше необходимо много време докато осъзная за какво става дума и че това, което гледах беше реално.

За онези от вас, които ще се питат как ми попаднаха тези документи ще им дам малко обяснение за достъпа да секретната информация, ако сте в армията или в правителството. Независимо каде сте, правилата са едни и същи. Първо трябва да сте проверен, за да имате достъп до секретната информация. Ако например става въпрос за "Супер секретно, магическо ограничена информация" (Top Secret MAJIC Restricted Information), която е висшето равнище на засекретяване на информация в цялата държава, трябва да сте бил проверяван от FBI поне 6 месеца. Те изпращат федерални агенти във вашата къща, в предишните ви училища, до всички ваши учители, приятели, на всичките адреси, където сте живял, всички съседи, всички, за които сте работил. След проверката получавате степента BI и правото да работите със секретни документи (Security Clearance). Получавате доступ до документите със секретност над "строго секретно" (Top Secret). Както споменах служех и във военноморския флот в Тихия океан, чиито операции покриваха половината планета - Индийския океан и континентите между тях. Това означава получаване и анализиране на огромна информация, която трябваше да се предоставя на главнокомандващия за всичко, което се е случило през последните 24 часа и което ще се случи през следващите 24 часа. Понякога той получаваше сyобщения "Top Secret, Majic Restricted Information". По този начин изведнyж в мен попаднаха два документа - единият наречен "Планът Злоба" (The Grudge Plan), а другият "Операция Мнозинство" (Operation Majority). Планът Злоба съдържаше историята на присъствието на извънземните от 1936г. насам, започвайки с Германия и катастрофиралата там през 1936г. летяща чиния, от която германците са се опитали да вземат технологиите. Не са успели защото ако бяха успели щяха да спечелят войната, тъй като никой не може да победи тези оръжия. Но те направиха пробив.

След войнта ние пленихме от тях документи и инсталации. Руснаците направиха същото. Но чак до 1947г. нямахме възможност да пленим цял кораб. Това стана близо до градчето Розуел в щата Ню Мексико. От извънземния кораб бяха изкарани умрели извънземни. В плана Злоба видях снимките на умрели извънземни, на кораба им, на вътрешните им органи. Видях снимките на извънземния, наречен E.B., който беше държан в плен от 1949г. до 2 юни 1953г., когато умря. Видях историята на онова, което те могат да направят, започвайки от инциденти още през 1800г. с извънземни и техни кораби. Видях кодовете на някои операции. Видях една със спасен цял и невредим извънземен кораб. Как е станало това нямам представа. Беше наречена операция Червена светлина (RED LIGHT) и най напред е била осъществявана от Невада, а след това преместена в специален район за тестиране по заповед на Айзенхауер в Area 51. Опитите да се лети с този извънземен кораб продължиха до 1962г. когато той се взриви до опитния полигон във въздуха. Експлозията беше видяна в три щата. Пилотите бяха убити, никой не разбра какво е станало. Операция RED LIGHT беше отложена за по-късно докато се научим как да летим с тези кораби. Операцията продължава.

Сега имаме не само извънземен кораб с който летим, но и кораб, който сами построихме, използвайки техни технологии и някои от НЛО-тата, за които хората периодически съобщават, че са ги видяли в САЩ или другаде, които се управляват от американски пилоти. Това може да е шок за вас. Разполагаме с технологии далеч отвъд границите на онова, което можем да си предствим. По голямата част от технологическото ни развитие след 2-та световна война се дължи на обмена на информация, осъществяван редовно в Area 51, който продължава и до сега.

Когато проф. James Obert за когото много от вас въобще не са чували, въпреки че беше един от най-големите ракетни специалисти и космически коментатори, беше пенсиониран, правителството на САЩ му даде специална награда, свика и пресконференция с всички церемонии. Когато му дадоха думата той каза:"Господа, ние никога нямаше да можем да постигнем това техмнологично равнище. На нас ни помогнаха: Помогнаха ни тези малки приятели, дошли от космоса." Изведнъж млъкна и не каза дума повече. Това беше през 1959г. Бих могъл да продължа с примерите. Ще се спра на обществото на Jason (Jason Society) или на "Научните работници на Jason" - секретна група. Имаше писмо от Пентагона с имената на 51 от тези "Jason научни работници" със заповедта, че имат право да работят с най-секретните документи в цялата дурява, да бъдат допускани до всички военни инсталации и до всички правителствени сгради. В списъка имаше шестима нобелови носители елитът на научния свят. Те са единствените, които знаят истината за технологиите днес и за истинската физика тъй като онази, на която ни учат е пълна глупост. Всичко, което знаем не е истина. То не е истинско и реално.

Гравитацията не е това, което мислим, че е. Има унифицирана теория. Ние вече знаем какво е тя. Това е онова, което прави тези кораби да работят. Всичко което става, е абсолютно невероятно. Когато за първи път аз и John Lear съобщихме за какво става в Невада всички помислиха, че сме идиоти. Но именно оттогава от Лас Вегас се правят нощни екскурзии до онова място за да могат туристите да наблюдават как всяка нощ има полети с извънземни кораби. Всяка нощ между 22.00 и 1.00. с изключение на събота. Първата екскурзия беше от 100 души. И те видяха четири извънземни кораба да летят по такъв начин, по който нито един самолет или хеликоптер не може да лети.

Едновременно беше пуснат в действие и план MAJESTIC, който е част от операцията за проверка на реакцията на населението спрямо присъствието на извънземните на Земята. Това е част от плана на правителството да пуска нарочно изтичане на информация, след което тя лесно може да бъде опровергана. Това са част от документите, които видях в плана Злоба. Те ви обработват, за да не бъдете шокирани, за да не се допусне колапс на обществото, религиозните структури да не изчезнат завинаги, за да не се взриви борсата. От това се страхуват те. Ще има и враждебно отношение към извънземните, въпреки че те не се различават от нас, те са само отнякаде другаде. Те не са богове.

Знаете ли, няма нищо лошо в това което става, с изключение на две неща. Първо: когато решиха да пазят тайната те се нуждаеха от пари, за да я финансират. Не можеха да кажат на обществото и на Конгреса. Решиха да я финансират чрез вноса и продажбата на наркотици. В документите които четох за Operation Majority изрично се сочи, че президентът Буш заедно с CIA е организирал в голям мащаб внос в САЩ на наркотици от Южна и Централна Америка с рибарски лодки до офшорните нефтени платформи на Sapata Oil , оттам на брега, избягвайки митническите или други проверки. Те все още внасят наркотици по този начин. Другият е чрез самолети на CIA, кацащи във военната база Homestad във Флорида. Имаме потвърждения от работещите в базата, които казват, че самолетите са били посрещани от сина на Джордж Буш - Джеб Буш.Второто лошо нещо е, че за да запазят тайната трябваше да убият много хора.

Именно те убиха президента Кенеди. Между 1970г. и 1973г. в рамките на Operation Majority президентат Кенеди нареди на групата MJ-12 да спре вноса на наркотици за американците. Нареди им да подготвят план за разкриване на присъствието на извънземните на обществеността през следващата година. Неговото убийство беше заповядано от групата на Билдербергите. MJ-12 осъществи плана в Далас. Той включваше агенти от CIA, Division-5 на FBI, от офиса на морското разузнаване. Президентът Кенеди беше убит от шофъора на неговата кола чието име беше William Greer. Той го застреля с електрически задвижван специален пистолет, разработен от CIA. Стреляше с експлозивен куршум, който инжектира голямо количество отрова в мозъка на Кенеди.

Неактивен File099

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
 • Търсач на НЛО
Re:Строго секретния файл "Купър"
« Отговор #1 -: Август 17, 2009, 16:39:23 pm »
Договор между извънземна раса и САЩ действително има. Сега чети внимателно - през 1990та година ми попадна стар брой на списание Феномен от 1987ма година и вътре се описваше историята на един американски офицер от 50те години който описва договора между Америка и извънземните. Според клаузите на този договор подписан от правителството на Труман и сивите извънземни, те извънземните се задължават да предоставят технологии на американците, а американците от своя страна се задължават да предоставят известно количество хора и едър рогат добитък за биологически експемирименти на извънземните. Този същият офицер пише, че извънземните излъгали и никакви технологии не са дали, а броят на отвлечените хора и едър рогат добитък превишавал уговореният брой по договора. Американският офицер влязъл в една подземна база която построили американците на извънземните и описва, че там имало останки от едър рогат добитък и хора и най-вече кръвна плазма в някакви вани. И той пита каква е връзката между кръвта на едрият рогат добитък и на хората защото извънземните отвличали хора и едър рогат добитък?

Това се е случило през 50те години в Америка, статията е написана в западният печат през 1975та година, а тук е преведена в списание Феномен от 1987ма година. След точни 3 години в списание Паралели случайно прочетох, че екип американски учени открили начин за преработката кръвта на едрият рогат добитък в човешка кръв!!Това според теб какво ти говори?


Неактивен KING-T

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
Re:Строго секретния файл "Купър"
« Отговор #2 -: Август 21, 2009, 23:36:14 pm »
Много интерсена статия.Мисля,че в близките години истината ще излезе наяве.Много взе да се говори за 2012г.  и спред мен,тогава ще се случи това.

Неактивен fry

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 547
Re:Строго секретния файл "Купър"
« Отговор #3 -: Октомври 28, 2009, 00:16:05 am »
Тук ще пусна една статия,която не е за отхвърляне!  Приятно четене                                                                                  http://selenabg.com/index.php/2008-08-12-22-05-32/2008-07-28-06-20-41/40-2008-07-27-20-28-03/1367.html
« Последна редакция: Октомври 28, 2009, 00:19:06 am от frynji »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Re:Строго секретния файл "Купър"
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2009, 01:11:54 am »
А случайно да забеляза че статията е копирана от нас? :) Виж най-отдолу какво пише - xnetbg :)

Неактивен SiriusAngel

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 170
 • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
Re:Строго секретния файл "Купър"
« Отговор #5 -: Октомври 28, 2009, 09:42:59 am »
А случайно да забеляза че статията е копирана от нас? :) Виж най-отдолу какво пише - xnetbg :)

 ???    :lol:
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
51 Отговора
47243 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko
Water "Crop" Circles

Започната от H. НЛО

4 Отговора
14134 Прегледи
Последна публикация Юли 06, 2011, 12:41:54 pm
от Hacko
5 Отговора
13751 Прегледи
Последна публикация Август 19, 2008, 08:14:25 am
от insomnia1304
1 Отговора
13316 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2008, 23:31:38 pm
от Peacekeeper
7 Отговора
18464 Прегледи
Последна публикация Юли 10, 2009, 02:21:19 am
от Peacekeeper

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27