The Fourth kind
Търсачката ме прати тук за този филм. И понеже вчера го гледах и съм ужасно ... направо с необратимо разочарование (а толкова харесвам Мила Йовович м... му!)
Та исках просто да споделя мнението си.

Без да го натрапвам естествено.
Значи: Скъпи хора, внимавайте с хапчетата, които ви дават психиатрите. И не се поддавайте на внушения, че сте по-болни от самата психиатърка.
Сюжета: Жена полудява, защото мъжът й се самоубива след като са правили любов. (Страх да те хване да правиш любов. Добре че не живеем в Аляска)
Защо мъжът й се самоубива?
Живеят в откъснат район от света, до който няма пътища. Но затова пък имат технологии като диктофони и камери, които много пръщят или замъгляват картината. Кофти.
Много агенти, по-скоро много пъти е посещавано мястото от ФБР. Уау! Тези нямат ли си друга работа? Веднага се сетих за една съседка, която при най-малкия шум викаше полиция. Полицаите идваха, виждаха че съм сама с детето и си тръгваха. Така не само при мен, но и при други съседи. Лошото, че мъжа на тази съседка има колекция от оръжия и не можеш и да я стреснеш.
Веднъж беше казала, че съм й ударила шамар. Не може да се докаже, но това не ме оправдава... как да се защитя? Аз обичам лудите и никога не бих ги наранила! Заклевам се.
А междувременно единственото общо между определени "показания" е, че всички хора ходят на психиатър, не могат да спят, евентуално пият лекарства и полудяват.
От там започват като по верига да си правят преправени записи на диктофони.
А... шумерският! Интересно за изследователя написал книгата си. За да започне да я продава повече (добре че Еленко не знае шумерки хи-хи)и вече наясно с думите, може и да им каже какво да говорят на диктофоните.
Оу, да не забравя пробиването на рамото- което може да е от ожулване в ръб, до заспиване в банята или просто белег от нещо си.
Като заключение: ако съм едно извънземно сигурно ще имам достатъчно възможност да залича един град с луди накрая на света. Но пусто май са милостиви
Позволявам ви да се съмнявате, че аз съм една от тях- и всъщност, честно казано човешката раса е доста калпава и ако можех щях да се върна на някое по-интересно място.
Извънземен поздрав:Касио