Автор Тема: Разкритията на още един посветен  (Прочетена 22077 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен July

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Разкритията на още един посветен
« -: Март 29, 2009, 21:23:55 pm »
Септември 2008 в http://www.abovetopsecret.com/forum/thread402958/pg1  се отвори дискусия, където член на форума заяви, че е част от кръвната линия,  господстваща над Земята и предложи своите познания.

Преводът по-долу съдържа само отговорите на този човек (същeство), защото:

1.)     Той така пожела и аз уважавам  решението му.

2.)     Защото имаше излишни нападки и пълни глупости, които изобщо не смятам да си губя енергията и времето да превеждам. (който иска да проследи цялата дискусия, тя е на разположение в горния линк

3.)     Защото и без това той цитира въпросите, на които отговаря.

Топикът стартира на 18-10-2008 @ 09:05 PM от Hidden-Hand

Аз съм член от поколението на Фамилия от Управляващата Кръвна Линия.

Понякога,  като задание от Закона на Създателя, се отваря картък прозорец за подходяща възможност, където избрани, шепа членове на нашата Фамилия, сме помолени да кумуникираме с нашите поданици и им предложим шанса, да ни зададат всякакви въпрси, на които търсят отговор.

Както и да е, аз съм в конфликт с това задължение. От една страна съм задължен от Закона на Създателя, да ви предложа тази възможност сега, а от друга, съм ограничен от Закона за (планетарната) Свободната Воля  и Фамилна клетва, че имам право да споделям само ограничена информация.

Правилата определят живота в играта.

Ако искате да участвате, те са:

1.)     Аз ще ви удостоя с любезност и уважение в маниера на обръщение към вас и очаквам същото от вас.

2.)     Аз решавам, дали искам или ми е позволено да отговоря на въпроса ви. Ако вашият въпрос остане без отговор е или защото аз не мога да разкрия тази информация или защото съм сметнал, че на въпроса ви липсва едно или повече от следните:  уважение, любезност, интелигентност, благоприличие или е по друг начин недостоен,  да бъде удостоен с отговор.

3.)     Да се съгласите да третирате този потенциален диалог с „условна вяра”. На практика, това означава, че вместо да възпрепятствате потока от информация с тъпи коментари на неверие или дребнави нападки и епитети, моето участие тук изисква  от вас,  да беседваме под знака на  „преустановено отсъждане”. С други думи, изчакайте докато процесът приключи, преди да решите за себе си, как да приемете съдържанието на истината и знанието, предадени тук.

4.)     Да формулирате въпросите си интелигентно. Моето време е ограничено. Не искам да го губя, гребейки през безмислени,  безчувсвени или непочтени въпроси. Затова ще отговарям на въпросите, които смятам, че заслужават отговор, във времето, което имам на разположение. Използвайте това време разумно.

Ако някое от гореспоменатите условия е нарушено, аз си позволявам правото да прекъсна дискусията, ако така реша.

Въпреки  това, все пак ще се опитам да отговоря на вашите въпроси честно и открито, доколкото ми е позволено.

Публикувано  на 19-10-2008 @ 12:10 PM от Hidden_Hand

Добър старт. Благодаря (на повечето от вас), че уважихте границите, които изисквах.

Отговярям както следва:

1.)     ”Колко поколения назад се простира вашата кръвна линия или по-точно, кой е най-старият ви предшественик в позиция на властта?”

Нашата линия може да се проследи отвъд древността. От най-ранните  времена на вашата „писмена история” и отвъд, нашата Фамилия е „режисирала”  „пиесата” зад сцената по един или друг начин.  Преди издигането и падането на Атлантис. ( Да, това е абсолютно реално) Ние сме „родени да управляваме”. То е част от дизайна на сегашната парадигма( образец).

2.)     „До каква степен селективното размножаване е използвано за запазване чистотата на кръвната линия? И какво става с децата от неодобрени съюзи? ( Те естествено биха били отгледани с привилегия, но може би не им е даван  „ключа за замъка”, образно казано?)

Размножаването по принцип е специфично,  зависещо от ролята, за която са отглеждани  въпросните фамилни членове .  Ще засегна тзои въпрос в следващия отговор.

Няма неодобрени съюзи. Нашата фамилия винаги се жени вътрешно, между линиите или което ние наричаме „Къщи”. Женитбите са планирани. През моите години на живот, аз никога не съм виждал член на Фамилията да наруши кода, що се отнася до женитбата. Ти правиш това, което ти се казва.  Един човек не може да се „присъедини” към Фамилията. Той се „ражда” или инкарнира във Фамилията. В случаите, когато родено дете потенциално може да създаде „трудности” , вие сте прав, че ще се отгледа като член на Фамилията, въпреки, че няма да бъде отгледано в тесния кръг или къщите на нито един от родителите си.

3.)     ”Ако трябва да си представим скáла, може би триъгълник, с политическа, религиозна или корпоративна власт в трите върха , как бихте категоризирали властта, която вашата фамилия  притежава? ( Бланасирана? Клоняща повече към  единия или другия или третия? Силно фаворизиран един  над другите два? ) И тази позиция изменяла ли се е с времето?”

Трябва първо да разберете структурата на Фамилията. В по-едър план, Линията не е толкова важна колкото Къщата, а Къщата не е толкова важна колкото Фамилията. Фамилията  е всичко. Нямат значение Къщата или Линията, ние сме Едно ( истински интернационално) Семейство.

Представете си тяло. Къщата представлява важен орган на тялото. Всяка част играе  важна роля във функцията на цялото и към всеки от нас „цялото” има неделима лоялност. Както казах: много линии ( много повече отколкото вие знаете), една фамилия.

Нашите сфери на влияние, не се напасват толкова удобно в трите ъгълчета на вашия триъгълник, както може да си представите. Има 6 дисциплини на обучение  във Фамилията и всеки член е обучаван продължително във всяка от тях от ранно детство.

Ние всички  имаме определена  специалност, въпреки, че имаме и опит във всички останали  сфери. Шестте сфери или  „училища” за обучение са Военно, Правителство, Духовност, Начетеност,  Водачество и Науки. На практика, там на „сцената” на  публичния живот, ние държим ключови позиции във всичките тези, важни области на влияние.  Като добавка, държим и заговорническата  Медийна машина и собствеността на  Финансовите институции; всички зони са покрити.

„Коя Управляваща Фамилна кръвна линия…. Рокфелер? Това може би е твърде директно за нашия отговарящ. Аз ще предложа следната алтернатива: Колко паралелни кръвни линии по ваши изчисления, са на подобни на вашата позиция и доколко вашата фамилия ги смята за конкуренция или сътрудници?”

Да, както казах, знаенето на съответната линия не е от никакво практическо значение за вас. Принадлежността към Фамилията е важното.

Има 13 „базови” или „същински” оригинални кръвни линии. И въпреки това има много, много други линии, които произхождат от тези, както реките от океаните.  Ако си представите 13 оригинали линии, като първични цветове, които могат да бъдат смесени, за да образуват внушителена палитра нюанси от други цветове, тогава ще имате някакво разбиране. Отново, няма конкуренция, има само Фамилия.

Няма конкуренция в смисъла на  Къща срещу Къща, въпреки, че е „куче яде куче” ( всеки срещу всеки) свят.  Така, че има междуличностна конкуренция в този смисъл на света.  Всеки иска да се придвижва нагоре. Нашето, цяло Фамилно общество е устроено така, към прогресия нагоре.

„Какво значи  терминът ‘член на поколение’?  Кое поколение специално?”

Означава, че всеки от нас се ражда във Фамилията. Редът и целта се предават надолу по скáлата, от поколение на поколение. Само в много редки случаи, външни индивиди са приемани във Фамилията, но дори и те са от други „езотерично” интегрируеми линии.

„Може ли да кажете два или повече случая, когато такова нещо се е случвало  (предаване на информация от фамилията към нас)?”

Веднъж през 1999, чрез това, което бихте нарекли алтернативен медиен източник. Веднъж през 2003, в друг конспиративен  форум. Въпреки, че информацията, която беше предадена, не беше изцяло „чиста”. Не с цел умишлено заблуждение, а по-скоро поради непрефектно,  непълно познание на куриерите.  

Ако не е в основния, контролиран медиен поток, няма да бъде повярвано от масите. Това е информация специално пригодена,  за тези, които вече знаят, че ние сме истински и упражняваме най-вече фино влияние върху вашите животи. Ако искаш да заробиш човек, позволи му да мисли, че е свободен.

„На какво се дължи факта, че точно сега тези разкрития се споделят?”

Такава е повелята на Върховния Световен Съвет, според Волята на Създателя.

„Наистина ли сме смятани за движима собственост и търгувани като такива от правителствата ни?”

От правитеслтвата, по приндип, да. На хората се гледа като на „второстепени”.  Заложници, които са маневрирани като шахматни фиигури, в съответствие с плана на играта.  Фамилията, обратно на популярното схващане, много от нас,  не ви мислят зло директно. Божествената съдбовност се поддържа и развива,  а ние само трябва да играем нашите роли, дадени ни от Създателя.

В известен смисъл, е всъщност в наш интерес, да се подготвите за предстоящата Жътва. Само че, може би, да се подготвите не точно по начина,  по който вие бихте желали. Но, дори и тогава, вие избирате Негативната полярност с вашето свободно право на избор, с малко „помощ” и напътствие от нас.  Би могло да се каже, че Душите са годни за Жътва във всяка есктремност на Полярностите.

„Ако е така, как можем да станем свободни хора?”

Вие никога не можете да бъдете „свободни”, не и докато се инкарнирате на тази планета. Самото естество на вашето пребиваване тук, е индикация за това.  Има причина, поради която сте тук и „тук” е много вероятно да не е  онова, което вие мислите за „тук”.  Как можете да станете свободни?  Като работите, от позицията на която сте, и достигайки до разбирането, защо сте тук. Времето ви за това бързо изтича, преди предстоящата Жътва.   Тези, които не се справят, ще трябва да повторят цикъла.

„Месията жив ли е днес?”

Няма никакъв Месия. Престанете да гледате извън вас за „спасение”.  Дали има, това, което вие може би наричате „Христово съзнание” живо, тогава - да, така да се каже. Въпреки, че не по схващането на вашата 3-измерна Плътност.

Отговор публикуван на 19-10-2008 @ 12:20 PM от Hidden_Hand

„Краят на времето така ли е, както е описан в „Откровение” от Библията?”

Да. Не само както е описан в „Откровение”,  а също и в предсказанията на,  практически, всяка религия, духовна философия или Мистична традиция  в историята. Това време вече е дошло.

Но, както и да е, да използвам примера:

Откровение 14:14-16:

14. Тогава аз погледнах и виж, бял облак и на облака седеше Един като Сина на Човека, със златна корона на главата и остър сърп в ръка. 15. И друг ангел дойде от храма,  ревящ гръмко към Него, който седеше на облака: „Довери се на Твоя сърп и жъни, че е дошло времето за жътва, защото реколтата на земята е узряла”. 16. И така, Този, който седеше на облака, се довери на сърпа си и земята беше пожъната.


„Земята” е наистина узряла за Жътва. Въросът е, кой ще е готов? И ще бъде ли жътвата Позитивна или Негативна.

„Как ще докажете, че  сегашната Британска кралска фамилия е истинската кръвна линия, а Ишмаел не е истинският получател на даровете на Аврам ? Ако сте от истинска кръвна линия, ще разберете, какво имам предвид.”

Кой казва, че е „истинската”  кръвна линия? Имаше текущи кръвни линии много преди вашият „Йехова”  и неговото „Християнство” да пристигнат на тази планета. Йехова е „създател”,  а не  Единственият Безкраен Творец.  Има много други и по-висши „богове” от него.

В края на краищата, Всички са част от Единствения и съзнателно или несъзнателно упражняват тяхното Право на Свободна Воля да Създават. Почнете да изучавате „извън  кутията”  (нестандартни методи и източници)  за истинско разбиране на Съзиданието.  

Британската кралска фамилия не е най-силната линия. Имената, които вие знаете, не държат Истинската древна Власт. Има други над тях в Йерархията. Вие няма как да знаете имената на тези линии.

„ОП, какво доказателство имате, че „управляващите елитни фамилии” съществуват и вие сте член на такава? Нещо, което си мисля, че си мислехте и  не може да се фалшифицира,  ли е причината, че избрахте тази идентичност за историята, която представяте тук – както и да е,  аз мисля, че има начин да го докажете.

( За съжаление оригиналният въпрос е  една излишно усложнена  тафталогия и в интерес на точността, съм я  превела буквално,  като такава. Все пак, преводачът не е отговорен за интелекта на питащите. Не зная и какво означават инициалите ОП )

Аз нямам нужда да ви доказвам нищо . Аз просто си изпълнявам задължението, както ми е зададено. Вярвайте или не, ние сме божествено безразлични ( неемоционални).  Аз  съм задължен да довърша тази задача, предавайки определена информация, която трябва да бъде разпространена в този момент. Няма никакви условия, как ще направя това, а само да го направя.  Аз избрах Above Top Secret ( въпросният сайт), където  стандартното ниво  на интелигентност, разбиране и схващане, се предполага да е по-голямо от много други форуми.

Разберете, поради Законът за Свободна Воля, аз не мога просто да ви давам информация, поне не без последици за моята личност, които аз предпочитам да избегна. Това е нарушаване на вашата Свободна Воля да НЕ знаете.

Вие трябва да ме питате за информация, която искате да получите, само тогава аз мога да я осигуря. И в този смисъл, въпреки, че има важни неща, които имам да споделя, ако не ме попитате, не мога да ви дам тази информация.  Надявам се, че синхроничността ще успее да донесе най-важните  истински „дълбоки въпроси”  измежду вас.

Моето задължение е да предложа. Важето е да питате. Моето задължение е  изпълнено, независимо дали вашето е или не е.

„Със сигурност, ако управляващи фамилии съществуват и вие сте член на такава, то вие контролирате глобални събития чрез световните правителства – кажете ни едно важно събитие,  от която и да е държава, което ще се случи в следващите 5 дена. Няма да се изненадам, ако откажете да го направите.”

Нямам свободата  да дискутирам такива непосредствени, интимни  подробности, а и в много случаи аз не съм достатъчно високо в йерархията, за  да знам така или иначе.

Обикновено аз получавам  телефонно обаждане в деня преди събитието, за да ми кажат, че такова и такова събитие ще се случи, да не се алармирам. А също така,  трябва да се вземат предвид и специфичните сфери, които споменах преди. Моята сфера е Духовност, така че моят фокус не е толкова върху гео-политическите събития. Аз съм наясно с цялостния дизайн, въпреки, че подробностите не са моята  сфера на екпертиза.

Аз мога да ви кажа някои неща, идващи по линията на времето, които вие ще можете, като се обърнете назад и погледнете,  да сверите моите предсказания ретроспективно.

Борсовите пазари скоро ще завършат контрлираното (режисираното) разрушение.  След първоначално впечатление, че  „помощните гаранции”  за банките и „спасителните пакети”  на правителството уж са стабилизирали кораба, нови рекордни спадания на борсата ще бъдат регистрирани към края на месеца.

Нашите финансови институции по-късно ще отеглят дадените заеми. Ще има много банкрутирали и затваряне на много компании.

Единственият начин Маккейн да стане следващият US президент ще бъде, само ако нещо се „случи” на Барак Обама преди изборите. Ако изобщо има избори. Ако определена фракция се наложи, няма да има избори. Запомнете, зад сцената, има само Една Партия. Нашата Партия. „Демокрацията”  е илюзия, която е създадена да поддържа вашето робство. Която и страна да „победи”, Фамилията побеждава. Има много възможности и алтернативни „сценарии”.  Всички те водят до основното изпълнение на схемата на нашия Създател.

Освен ако непредвидени  провали забавят нейното оповестяване, ще има нова валутна единица до края на 2008/началото на 2009, заедно с ново Обединение от нации.  Януари е споменаван в някои кръгове, макар, че има планове това да се случи дори по-рано от заплануваното.  Зависи от други, предстоящи събития, и как те ще се развият.  Има „схема като  дърво”, по която такова знание се предава надолу, по клоните,  когато и ако е „необходимо да се знае”. Аз съм считан за „регионален”  лидер.  Над мен са Националният и Интернационалният .

Сан Франциско и Дамаск ще бъдат необитаеми  към края на 2010, може би дори по-рано. Отново, това зависи от определени  „сили” в действие и кои времеви линии са активирани. Човечеството, макар и абсолютно неосъзнаващо този факт, има огромно участие в това. Вие (като колективното съзнание на планетата)  избирате Негативна поляризация по дефолт, заради качеството на мислите и действията си. Мисълта, когато е фокусирана,  е креативна енергия. Вие добивате точно това, което творите.

Защо мислите Медиите са толкова важни за нас? Защото вие ( като общество) във вашето хипнотизирано, коматозно състояние,  с даденото ви Право на Избор, сте допринесли за сегашното състояние на планетата. Вие сте просмукали умовете си с нездравословни  храни, сервирани направо от телевизорите ви, към които сте пристрастени; насилия, порнография, алчност, омраза, егоизъм, непрестанни „лоши” новини, страх и терор. Кога за последен път спряхте, за да помислите за нещо красиво и чисто? Планетата е  в състоянието, в което е, благодарение на вашите колективни мисли за нея. Вие спомагате с вашето бездействие, всеки път, когато си „обръщате главата на другата страна”, когато видите несправедливост. Вашите мисли на подсъзнателно ниво към Създателя, са вашето позволение тези неща да се случват. И правейки това, вие служите на нашата цел. За нас е много важно Поляризацията на тази планета да е Негативна по време на Великата Жътва. Това значи Служба на Аз-ориентираните, срещу Позитивната – Служба в името на Другите. На нас ни е необходима Негативна Жътва и вие вършите прекрасна работа, помагайки ни да постигнем нашата цел. Ние сме много благодарни.

Ще има драматични промени на вашия климат през следващите две години, с наближаването на Великата Жътва.  Понякога ще има ветрове със скорост  480км /ч. Ще има бушуващи цунами и поголовни  опостушения; и слънчева емисия  през късната 2009 ранна 2010 ще причини огромно топене на  снежните върхове, с  последвали от това драстични покачвания нивата на океаните, оставяйки много (интернационални) метрополиси под водата.

Това е всичко, за което имам време сега. Трябва да бъда на едно Жертвоприношение. Не, не наистина.

Нека видим, дали ще можем да увеличим „дълбочината” на
« Последна редакция: Юни 28, 2009, 10:41:57 am от July »

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #1 -: Март 29, 2009, 23:21:32 pm »
Тук, в тази дискусия, нещата са много по-сериозни, в сравнение с "Разкритията на един посветен" от преди.
Интервюто е много по-голямо, казани са много повече неща и отговорите са изказани доста по-честно.

buden

 • Гост
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #2 -: Март 30, 2009, 00:49:57 am »
През последните месеци нищо не може да ми грабне вниманието. Нито книга за повече от ден-два, нито филм за повече от 20-30 минути. Тъкмо реших, че откровенията на сапосветилия се ще си заслужават и ...

Цитат
Защо мислите Медиите са толкова важни за нас? Защото вие ( като общество) във вашето хипнотизирано, коматозно състояние,  с даденото ви Право на Избор, сте допринесли за сегашното състояние на планетата. Вие сте просмукали умовете си с нездравословни  храни, сервирани направо от телевизорите ви, към които сте пристрастени; насилия, порнография, алчност, омраза, егоизъм, непрестанни „лоши” новини, страх и терор. Кога за последен път спряхте, за да помислите за нещо красиво и чисто? Планетата е  в състоянието, в което е, благодарение на вашите колективни мисли за нея. Вие спомагате с вашето бездействие, всеки път, когато си „обръщате главата на другата страна”, когато видите несправедливост. Вашите мисли на подсъзнателно ниво към Създателя, са вашето позволение тези неща да се случват. И правейки това, вие служите на нашата цел. За нас е много важно Поляризацията на тази планета да е Негативна по време на Великата Жътва. Това значи Служба на Аз-ориентираните, срещу Позитивната – Служба в името на Другите. На нас ни е необходима Негативна Жътва и вие вършите прекрасна работа, помагайки ни да постигнем нашата цел. Ние сме много благодарни.

Не стига, че този ЧОВЕК постоянно изтъква "положението" си и "неограничените си възможности" пред вярващите в сайта, ами има и наглостта да ги обвинява.
Защо изобщо са се хванали хората да комуникират с него/нея при положение, че още в самото начало пише
Цитат
сме помолени да кумуникираме с нашите поданици

« Последна редакция: Март 30, 2009, 00:51:47 am от buden »

Неактивен dlakon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 105
 • 65% chance for critical post
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #3 -: Март 30, 2009, 02:27:51 am »
Ника на първия "посветен" не беше ли hidden_hand или ме гонят някакви дежа вю-та пак?
« Последна редакция: Март 30, 2009, 13:41:31 pm от Eon »
Asatoma sat gamaya, tamasoma jyotir gamaya, mrityorma anritam gamaya..

Неактивен Salito

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 219
 • ТАЙНАТА Е В ХРАНАТА
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #4 -: Март 30, 2009, 03:16:15 am »
Аз съм: НЕ, това е един НОРМАЛЕН човек, дори май е жалък в същността си.
Мога да напиша далеч по (ужасяващи) неща, както и много други членове в този форум.
Вярно е, че играта на живота няма никакви ограничения, но има едно златно правило, а именно, че човек е част от самият създател и всеки който посяга към човечеството, всъщност посяга към създателя и в този аспект казвам че, всичко като опит за конспирация го приемам, но не като минало свършено и няма как да бъде спряно, както го описва това момче или момиче, това му е грешката и ред други.
По силни същества може да има, но те не би трябвало да звучат така май.
най-добрият приятел на човека остава самият той, въпреки предателствата понякога.

Неактивен Hari

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 56
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #5 -: Март 30, 2009, 10:40:14 am »
Целта на този и предния "посветен" е да "напоява" чувството на безпомощност в посетителите на форуми от такова естество.
"Те" изпълняват задачи поставени от "Елита"!
Тяхната цел е да ви(ни) обезверят.

Неактивен UpsideDown

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 228
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #6 -: Март 30, 2009, 13:04:59 pm »
Целта на този и предния "посветен" е да "напоява" чувството на безпомощност в посетителите на форуми от такова естество.
"Те" изпълняват задачи поставени от "Елита"!
Тяхната цел е да ви(ни) обезверят.

Разбира се, ние изобщо не сме безпомощни. "Посветения" се опитва да ни хвърли в това състояние с глупави техники, но ние сме силни и ще успеем каквото и да става.
Светлина, любов, извисяване на духа, препрочитане на Библията и молитви към нашият Бог /независимо към кое от 10-те му различни лица/. Само така ще преборим Елита управляващ света /пълен списък на членовете можете да видите в този подфорум/.
Резултатите вече са на лице - правителствата разсекретяват НЛО документи, пробивът е направен. Скоро ще живеем в един по-добър свят, защото силата е в наши ръце.

Така че ВЯРВАЙТЕ братя на светлината, ВЯРВАЙТЕ и нека всички заедно да променим света с нашата любов.


ОТ НАС ЗАВИСИ ! :-* :-* :-*

« Последна редакция: Март 30, 2009, 13:05:58 pm от UpsideDown »

Неактивен Iris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 922
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #7 -: Март 30, 2009, 13:46:28 pm »
Прочетох около една пета от всичко, като вероятно в следващите дни или седмици ще прочета и останалото. Щом приемаш да отговаряш на въпроси, трябва да дадеш отговор, независимо от въпроса. Ако става въпрос за знание, което е неподходящо за широките маси, отговорът следва да е завоалиран чрез символи, неясен, непълен, нееднозначен, но отговор трябва да се даде и то отговарящ на истината. „Посветения“ добре се е застраховал срещу неприятно развитие на диалозите. Някои въпроси са разгледани с изключителна дълбочина, но също така са съчетани с множество неточности и неверни твърдения (разбира се говоря от собствената си гледна точка). По-скоро оставам с впечатление, че тези дълбоки разсъждения имат единствено за цел да подсилят доверието на мислещите хора в автора им и покрай тях да може да прокара определени заблуди. Съгласете се освен това, че ако както авторът споменава, целта му е максимален брой хора да достигнат до крайност в негативизма си, то предходното ми твърдение става съвсем обосновано. Клоня към мнението, че като цяло става въпрос за съвсем съзнателна заблуда насочена към точно определен тип хора, положително настроени, с вяра и известно познание по засегнатите теми, които обаче не са в състояние да различат истината от лъжата в предоставената информация.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #8 -: Март 30, 2009, 18:32:12 pm »
Има някои бисери които не резонират съвсем с този за който се представя и определено подробности се дават само там където изглежда предварително има подготвени отговори. Ето малко цитати които в мен будят искрен смях  ;)

Цитат
„Земята куха ли е?”

Чакайте да проверя. Да. Абсолютно.

„Ако е така, как човек получава достъп?”

Не ми е позволено да кажа.


Цитат
По обяд в деня  на Зимното Слънцестоене,  21 декември, 2012 година е времето когато Господарят на Жътвата ще се завърне. Вие може да го познавате като „Нибиру”
 Това ще изглежда така:


Цитат
Можете да благодарите на вашия Създател  Йехова за това. Вие сте  индивидуализирани частици от неговата групова душа ( или Социална Комплексна Памет). На Макро-космическо ниво, така да се каже, вие СТЕ  Йехова.


Цитат
Надявам се да присъствам лично на събитието, в което ще бъдете поканен да бъдете иницииран (прогресирате) отвъд 33-та Степен. Искам да бъда натоварен със задачата лично да ви представя на Луцифер.  Очаквам да кажете пак, как няма по-натаъшен прогрес след 33-та Степен. Е, ако сте късметлия, ще има приятна изненада, запазена за вас някъде по тази линия. Наистина се надявам да стигнете до там.

Цитат
Когато говоря от тук нататък, не съм аз, ( Индивидуалната искра - Душа), който говори с вас, а по-скоро, ако искате по-добро описание (защото е далеч от точното), може да кажете, че на практика  аз съм „Ченълинг” на Луцифер. Затова тази дискусия протича толкова лесно.

Цитат
За тези, които са достатъчно отворени да приемат горното  обяснение, сега знаете защо и как е направено. Аз не говоря от свое име, а по-скоро от името на този, който ме праща, моят личен Създател (Луцифер). Аз знам и съм изпитал това което той знае и е изпитал, защото есенциално ние сме Едно и също Същество

Цитат
Лъжите и слуховете, че ние сме „зло” и „сатанично” Същество са се разпространявали твърде дълго без отговор. Време е да поправим летописите. Луцифер е жертвал толкова много, защото ви обича.

Тва на фона че сам признава че той и "хората" или венерианците които управляват нещата на Земята извършват всеки ден многобройни престъпления за да оправдаят исканата "негативна жътва"

Цитат
Ние сме преминали ниските негативни вибрации еони по-рано. Ние сме Светлина и ние сме Любов. Много е трудно да вършим всичко това от Духовна гледна точка, да създаваме цялата тази Негативност, но го правим, защото ви обичаме и в крайна сметка е за вашето най-добро.  Можете да кажете, че това е нашата жертва, в служба на Безкрайният Единствен Създател и на вас, нашите Братя и Сестри в Един- ствения.


Иначе говори че всичко е игра , извън играта всички се  "обичаме" ала бала ама май някои тази игра са я започнали по рано изглежда ;)

Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #9 -: Март 31, 2009, 16:07:19 pm »
Не знам аз ли съм толкова лековерен, но го прочетох цялото доста внимателно и ми се видя доста полезна информация... набелязах си следните коментари за допълнитено разузнаване в гугъл:

1.варианта на библията преди варианта на крал Джеймс

2."Ра ченълинг-а, Най-близките духовни писмена  (освен Ра материала) които да съдържат истината за природата на Единия, са Таоистките писания, тези на „ Тао те Тзинг (‘Tao Te Ching’)” и „Книгата на Хуан Дзъ” (Book of Chuang Tzu’)"

3."вероятно ще ви видим в близко бъдеще ( ако ходите в „Малта през зимата”?)"

Къде ли е тази местност или заведение? и т.н. ... ако някой намери също интересна нишка, нека сподели.  ;)


Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #10 -: Март 31, 2009, 19:06:41 pm »
Малта се счита за една от крепостите на масоните като някои считат че има изградени големи подземни съоражения - мисля че  имаше и разни филми по въпроса.

Max

 • Гост
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #11 -: Февруари 22, 2010, 19:54:57 pm »
Цитат
вашия Създател  Йехова

Цитат
моят личен Създател (Луцифер)

Това било значи... ;D

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 898
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #12 -: Февруари 23, 2010, 18:44:02 pm »
Абе пълни глупости.

Неактивен Elen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 78
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #13 -: Юли 16, 2010, 08:30:07 am »
До колкото разбрах със тъпият си мозък,този"посветен"отразява мнимите същества които са в нисшият астрал като ларви и егрегори.
Хора без различителна способност естествено се докарват до такова положение последствие от сляпа вяра в някаква религия.
Религия създадена да обслужва интересите на отделен кръг души,създадена да манипулира масите и всичко това със егоистична цел.Та такава религия,щом си има създател естествено е да си има и дявол/луцифер.Защо ли е така?-в случай че някой "последовател" на такава религия не си изпълнява задълженията,Му изпращат дявола/луцифер да го вразуми и естествено,всичко си идва на мястото ако този "последовател" е със лабилна психика.Но има и такива които не се подчиняват и тогава става интересно:-астралните изчадия/егрегорите започват тяхната манипулация,да речем покриват му аурата със наметало,включват се във сънищата му,уж че е полод на неговите спомени а всъщност си тачът тяхната нишка.

Стига толкова че се овлякох.

Но има една подробност,която се избягва да се казва а тя е следната:

Върховния Творец казва "Не желая да ме търсят същества от долните три сфери"

П.П.-Задайте си въпроса тези "специални фамилии",които са подлежащи на инкарации,от каде са произлезли.
 

Колкото повече разбирам хората,толкова повече ми се живее със животните

Неактивен reply

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 137
Re:Разкритията на още един посветен
« Отговор #14 -: Август 15, 2010, 08:49:14 am »
Някои от отговорите му се препокриват с отговорите на "първия Посветен"... едва ли е случайно :) и стилът му на писане и обръщение е много подобен...
Дали е възможно да е същият?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27