Аз гледах ,гледах и нищо не видях ,че и в измислени сайтове гледах и там нищо.Ако имам възможност тая зима ще гледам и през големия телескоп в обсерваторията в Соданкула,така по данни от туук, от таам ,най-вероятното легендарно място на появата,посочено ,не помня вече къде ,от толкова изчетени глупости,трябва да е в колана на Орион.Което ме кара да си мисля за всички приказки за орианци и сатурянци ,и любимите ми по звучене но не и по значение плеядиянци.Доста от тях напоследък посещават форума и мътят главите на разни хора със своя извънземен произход и противоречиви алтернативи.След като получихме настройки за новите тела от светлина,стана кристално ясно,че всъшност са кристални тела,но можете да проверите за повече признаци из нета ,за да сте сигурни що за тяло имате.Ако химическите следи не ви пречат да видите Нибиру,то вероятно са новите очи които гледат в кристален спектър и пречупват светлината,карайки я да влиза през очите и излиза през ушите.
Сега се сещам ,че тя ,освен че е в инфрафра спектърът,май се движи и прекалено бързо за да можеш да я видиш,а най смешните снимки са от черната точка на фона слънцето.Е аз що не мога да я видя,като гледам в слънцето?Нещо като прашинките НЛО в ефекта на светкавицата на камерата през ноща.
При последния чанелинг който направих ,ме се каза да не споделям тази информация ,но аз все пак ще го направя,трябва да си затворите очите за да я видите и колкото и да е трудно опитайте се да отидете до щатите,от там се вижда по ясно.
с уважение ,към всеки проявил разум и фантазия и чувство за хумор в този сайт:...............