Значи, който харесва каквото е написано първоначално може да пише по темата, а който не е съгласен има свободата да си мълчи !? Няма що, та това е прекрасно 
Ами да. Ама ти щом не вярваш, че Варна е духовен център, какво те бърка тебе лично, че има някои хора, които вярват в това. Че отгоре на това да обиждаш, че са ни измити (?) мозъците и какво ли още не. Да беше попитал: "Приятели, защо смятате така? Какви са ви основанията. Аз имам друга информация, друго виждане" и пр. и пр. Гледай на другите като на приятели, а не като на някакви там, които пишат някакви чудесии в някакъв си форум. Защото ако въпросните хора, които писаха за Варна като за духовен център, бяха твои приятели и ти съобщят това, и ти обяснят, едва ли щеше да имаш такъв подход - нека дистанцията не ни прави по-малко хора. И така, Танграта

, извинявай, че така се възмущавам, но аз не афиширам по такъв агресивен начин личната си недопустимост на някои неща. И още нещо - не защитавам темата, а защитавам себе си и колегите. По темата нямам определено конкретно становище, затова и не съм писал мнение, ако можеш да забележиш по напред в страниците.

Хайде, със здраве от Дъвиан.