Автор Тема: Духовна етика  (Прочетена 12177 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Noris

• Пишещ
  • Публикации: 878
Re: Духовна етика
« Отговор #75 -: Декември 04, 2025, 17:55:58 pm »

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #76 -: Декември 04, 2025, 18:15:53 pm »
И защо цитираш Нов Завет с думите на Исус в Матей за книжниците и  фарисеите, като Зеленски си е фарисей и евреин по рождение!
Кой ще му повярва, като иска война?
Не богохулствай!

Неактивен Viviss

• Четящ
  • *
  • Публикации: 194
« Отговор #77 -: Декември 04, 2025, 18:38:34 pm »
И защо цитираш Нов Завет с думите на Исус в Матей за книжниците и  фарисеите, като Зеленски си е фарисей и евреин по рождение!
Кой ще му повярва, като иска война?
Не богохулствай!
:good:  :drinks:

Неактивен Viviss

• Четящ
  • *

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • Публикации: 500
  • SSS
« Отговор #79 -: Декември 04, 2025, 20:41:19 pm »
SSS

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

• Пишещ
« Отговор #80 -: Декември 04, 2025, 20:50:18 pm »
SSS

Психопат ли си? Или просто нямаш отговори  на върлросите?!
Защо , отказваш да се запишеш, като украински войник в армията на Украйна, ще служиш до живот на Украйна!!!
 :D

« Последна редакция: Декември 04, 2025, 20:59:10 pm от Noris »

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • SSS
« Отговор #81 -: Декември 05, 2025, 01:28:14 am »
Етика и Война

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Viviss

• Четящ
  • *
« Отговор #82 -: Декември 05, 2025, 09:13:40 am »

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • SSS
« Отговор #83 -: Декември 05, 2025, 09:41:54 am »
Здорово,тварь!

Както вече казах,говорим  с думи ,казани от хора преди нас.

Ще развиеш склонност да цитираш.Прочее,пльоснала си ГОЛЕМА картинка,като подсъзнателна компенсация,че нямаш убедителни аргументи срещу мен.Затова и по-горе цитираш бот Норис.Взаимно се подкрепяте,като лелки путлерастки на пейката пред блока.

А сега относно това,че няма лош мир.

Когато Тевтонският Орден е решил да завладява руските земи,Александър,наречен после Невски,е избрал войната,защото за него мирът под тевтонско владичество е бил лош вариант.

Когато Наполеон е нападнал Русия,руският цар е избрал  войната,защото за него мирът под френско владичество е бил лошият вариант.

А горецитираният Бенджамин Франклин е един от Бащите-основатели на САЩ,родени от войната с Британската империя,защото за щатите мирът като подчинени колонии е бил лошият вариант.Така че малко е излицемерствал с посочения цитат (ако е наистина негов).

Очаквам твоя коментар,бот Вивисс.

Неактивен Gabo

• Стопанин на XNETBG.NET
  • Много Писал
  • Публикации: 6 668
  • Бивш Black Adder
« Отговор #84 -: Декември 05, 2025, 14:35:15 pm »
НАПОМНЯМ, ЧЕ МЯСТО НА СЪРВЪРА ЗА СЕГА ИМА!!!
Качвайте снимките през бутона "Прикачи"(миниатюра вътре в съобщението), защото местата от където ги споделяте може да изчезнат и след време ако някой се опита да следи дискусията, ще следи празни квадратчета.
Не че тоя сайт ще е вечен, но все пак вече 20 г. успява да оцелее.
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен Viviss

• Четящ
  • *
« Отговор #85 -: Декември 06, 2025, 07:42:19 am »
Здорово,тварь!

Както вече казах,говорим  с думи ,казани от хора преди нас.

Ще развиеш склонност да цитираш.Прочее,пльоснала си ГОЛЕМА картинка,като подсъзнателна компенсация,че нямаш убедителни аргументи срещу мен.Затова и по-горе цитираш бот Норис.Взаимно се подкрепяте,като лелки путлерастки на пейката пред блока.

А сега относно това,че няма лош мир.

Когато Тевтонският Орден е решил да завладява руските земи,Александър,наречен после Невски,е избрал войната,защото за него мирът под тевтонско владичество е бил лош вариант.

Когато Наполеон е нападнал Русия,руският цар е избрал  войната,защото за него мирът под френско владичество е бил лошият вариант.

А горецитираният Бенджамин Франклин е един от Бащите-основатели на САЩ,родени от войната с Британската империя,защото за щатите мирът като подчинени колонии е бил лошият вариант.Така че малко е излицемерствал с посочения цитат (ако е наистина негов).

Очаквам твоя коментар,бот Вивисс.
Разбирам, че за теб темата за войната е от водещо значение. Е, за мен тази тема е ужасяваща и за това рядко си правя труда да се информирам кой и защо е искал да воюва. Така че, моля, не ме въвличай в поредния спор за войната, защото не ме интересува кой и защо е създавал войни.

Неактивен HomerCat

• Пишещ
  • SSS
« Отговор #86 -: Декември 06, 2025, 08:16:50 am »
Разбрано.А това ,което не можеш да разбереш е ,че етиката и войната имат общо /припокриване.Когато потребител започне тема,тя е "негова",само дотолкова,доколкото той е инициатор.Ти започна темата - право на всеки потребител да започне нова тема. Аз коментирам в "твоята" тема - право на всеки потребител да коментира във всяка тема.Ако не ти харесват коментарите ми,кажи -няма да коментирам в тази тема и други,които евентуално ще започнеш - условно "твои" теми.Можеш да ме коментираш както искаш,където и каквото и да съм написал,но аз имам право да коментирам коментарите,извинявай за повторението.Ще продължа за етиката и войната в друга тема.Разбира се ти също можеш да коментираш там,което значи,че аз мога да коментирам твоите изказвания там - право на всеки потребител.

Извинявам се за грубите думи,които употребих по твой адрес - те не прибавят аргументност към мнението ми,а са проява на Емоционалния ми Интелект,за което сам си направих забележка за коригиране.

* * *

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27