Mitko Здравей.
Отговарям ти изчерпателно. Какъв урок ми предстои - ми не знам. Знам само, че бъдещето е незнайно, а аз го приемам както са го приемали нашите деди (каквото му дойде). Уроците (събиране на знания) биват два вида:
1. Лични - т.е. както се изразяват тук, избрани преди инкарнацията (какво ли значи)
2. "Наложени" (от други хора) поради лични предпочитания (умишлени) за да ти дадат урок (отмъщение), защото не им изпълняваш(играеш по свирката) желанията. "Наложените" уроци са много тежки, защото този който ти го дава (влага) всичко от себе си. Което поради уникалността ни прави урока много труден (болезнен). А "учителя" (така ли, ще видиш ти), който ти преподава урока се стреми да остане инкогнито (незнаен-що ли). Но ефекта от тия уроци е, че са безопасни, но много болезнени, а отговорността е на "учителя".
За да се предпазя от тези "учители", използвам знанието на предците ни (Всяко зло за добро.). Т.е. използвам закона за преобразуване на енергиите - от нечий "урок" в урок, който ми дава знания за още една различност (уникалност) ;D
Като мъж се чудя на усилията им да ме учат безплатно, а аз продължавам да не съм съгласен с методиката им на обучение.
3. Как се натрупва негативизъм? Има два начина:
А. Чрез лични усилия в това направление (умишлени деяния, желания, незачитане на различноста на другите и др. от това естество)
Б. Натрупване чрез грубо вмешателство в живота на човека с общо наименование "негативна енергийна намеса". Ако си представим, че има каталог(меню) на тия намеси, смело мога да кажа, че съм опитал по-голямата част от каталога (менюто им). Но куриоза е, че при голяма наситеност на "намеси" от каталога то те си противоречат (самоблокират във финалното си действие). Защото задействат закона за различностите, а намесите им в по-голямата част са с един корен. Знаем, че "че нещо което не те убива те прави по силен", за уточнение издръжлив. То явно "учителите" са се обърнали на треньори. Ефекта е, пример-Ухапан от змия не умира при третиране с ваксина от змийска отрова. При следващото ухапване може да не му трябва ваксина защото имунната му система вече има решение на проблема. За нас остава да изведем (с опитност наша или чужда) негативната енергия от нас за да не пострада здравето ни. Истината боли но (при защита или помощ) никога не е била проява на негативизъм. От криворазбран морал, сме на това дередже. Защото много хора прикриват истината и създават благоприятна среда за пороци. Има и още един факт човешката обич изразена и насочена към негативен човек, просто го срива. А любовта е смъртоносна за определена група хора и те правят всичко възможно да пречат на хората да се обичат. Защото обичта (любовта) разграждат (преобразуват) негативните енергии от които "те" черпят сили(използват) за злодеянията си.
Да живееш като добър човек в тия времена е трудно, но не невъзможно. Стига да можеш да обичаш човешки. Един съвет - не си изсипвайте негативния товар на другите. Ако е ваш си го носете и оправяйте, а ако е чужд си го върнете на стопанина му.
Живи и здрави.
П.П. Дори и да нямам вина за негативизма им, страда моето здраве. "Позволили"?? мба аурата те предпазва и носи според знанията ти (чуждата негативна енергия докато им я върнеш). Ефективността на аурата ни е пряко свързана с енергийността ни (енергийния вампиризъм ни отнема енергията). А прошка няма, няма и давност за злодеянията. Тези знания се достигат по БДС (лозето не ще молитви а мотика) а не чрез медитации или ченалинг.