Ммм... все повече се убеждавам в гениалността на Михаил Калашников и неговото безотказно изобретение....
Що за лудост е това?! Няма достатъчно изразни средства, в който и да било език във Вселената, които да използвам, за да опиша какво чувствам в момента.... Илюминати, анунаки, рептили или както там се казват тези изверги, много добре са си оплели кошницата и нещата им се получават!
След прочетеното и видяното във видето, и другите материали, които съм прочел и видял през живота си, окончателно и на 101% съм убеден в световни конспирации. Това е тотална лудост!
Прав е бил Айнщайн в мнението си за Вселената и човешката глупост. Аз бих нарекъл това лудост и като че ли е най-точната формулировка.
По всякакъв начин и с всички методи "заинтересованите" водят Света към гибел. Содом и Гомор отдавна се възродени...
Ако прочетете Манифеста на комунистите, там се говори за подобно оправление на терор. Децата се извеждат от семействата на 6 години и започват работа. Семейството като таково, каквото познаваме не съществува. Жените се "отглеждат" в специализирани конц лагери и се събират с мъже за създаване на нови индивиди.... и т.н.
Бях чул преди години, но тогава не го възприех на сериозно, за страни, в които нямаш право да дори да се скараш на детето си за нещо.
Аз съм атеист (животът ми доказа и демонстрира по гадният начин, че господ няма + артефактите говорещи за високотехнологични отрепки развяващи ония си работи из Вселената и правещи безнаказано каквото, когато, където и колкото си поискат), но ще възкликна - Господи, намеси се
НЕЗАБАВНО, инак края ще е за всички и всичко! Чудо трябва сега!
И да иска човек да се скрие, няма къде. Какво остава?! Въпросът е реторичен. Май остава войната. Но не война за нефт или нещо материално, което да поробва и вкарва в подчинение. Това е война за собственото оцеляване на всеки един. Както казва Дон Кихот "Свободата, Санчо, е на върха на копието." Това ще е война именно за онзи съкровен блян наречен "Свобода".
Тази планета е опаразитена и тежко болна. Смръзвам се къде ще му излезе краят. И казвам "ще" едва ли не категорично, защото друг изход поне за момента не виждам...
"Спрете Земята! Искам да сляза..."Винаги предимно съм четял форума, мненията са ми малко, но сега просто избухнах. Извинявам се ако съм бил малко или много патетичен!